06 Απριλίου 2009

politique de l'autruche

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δηλαδή, η πολιτική του στρουθοκαμήλου
(σε ελεύθερη απόδοση),
ή Ελληνιστί στρουθοκαμηλισμός !!

Διαβάσαμε από το LamiaNews ότι... «Άρον άρον έδιωξαν το μεσημέρι τηλεοπτικό συνεργείο από τα Καμένα Βούρλα. Η πρωτοβουλία ήταν της δημοτικής αρχής αφού όταν πήγαν εικονολήπτες και δημοσιογράφοι στο δημαρχείο άκουσαν την ηγεσία του δήμου να απαιτεί να απομακρυνθούν από την περιοχή γιατί θα είναι πολύ μεγαλύτερο το κακό που θα κάνουν σε επίπεδο δυσφήμισης

Παρακαλώ όπως βγει κάποιος από το δημαρχείο να το διαψεύσει αυτό το συμβάν και αυτόν τον φερόμενο τρόπο σκέψης, διαφορετικά δεν μπορεί, κάποιοι θα πρέπει να παραιτηθούν επειδή θα θιχτούν από τις συμπεριφορές κάποιων άλλων.
Το απαιτούμε δηλαδή εμείς οι δημότες να παραιτηθούν κάποιοι ή έστω να απομακρυνθούν αυτοί που έχουν τέτοιου τύπου αντιλήψεις.

Εδώ βρίσκετε εν εξελίξει, το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου οικολογικού εγκλήματος προς το περιβάλλον στην περιοχή μας, μια περιοχή που το μεγαλύτερο της μέρος που βρέχεται από θάλασσα είναι χαρακτηρισμένο ως NATURA και προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες και νόμους, και εσείς επιβάλετε Sharia στην ενημέρωση?

Μπράβο σας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτού του είδους οι αντιλήψεις έχουν φέρει αυτόν τον τόπο και αυτήν την έρημη χώρα σε αυτό που ΜΟΝΟ κατάντια μπορεί να εκφραστεί...
ΣΣΣΣΣ ΣΩΠΑΣΤΕ .... μην μιλάτε... θα δυσφημήσουμε τον τόπο ... ΟΧ ΑΜΑΝ δεν βαριέσαι... εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα??... ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ....ώς γνωστόν... ΣΣΣΣΤ!!!!! Σε λίγο ξεκινάνε και τα μπάνια του λαού παρέα με κολοβακτηρίδια... και η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ το "ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ"