07 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες.

Πιστοί σε αυτό που υποσχόμαστε,
εγκαινιάζουμε ένα νέο κύκλο άρθρων με τίτλο ‘Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες’, με σκοπό, το να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου, αλλά και την ανεπάρκεια (κατ εμάς και κατά την προσωπική μας άποψη)της Δημοτική Αρχής στο να ανταποκριθεί επάξια στο έργο που ανέλαβε πριν τέσσερα χρόνια αφού πρώτα μας φούσκωσε με υποσχέσεις και τελικά μας κορόιδεψε. (κατά την προσωπική και ταπεινή μας άποψη επαναλαμβάνω)

Μας κορόιδεψε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που μας έταξε (εγγράφως παρακαλώ) δεν υλοποιήθηκαν, και από την άλλη έγιναν πράγματα (ευτράπελα θα έλεγα) που δεν νομίζω να είχαν σύμφωνους πολλούς δημότες (θα φτάσουμε και σε αυτό σιγά σιγά).

Άλλωστε υπάρχει το αυταπόδεικτο, συγκρίνοντας το τι έλεγε (έγραφε για την ακρίβεια) ο Δήμαρχος μας Μάκης Αντωνίου πριν τέσσερα χρόνια στο προεκλογικό του φυλλάδιο, το οποίο το εξέδωσε για να μας κοινοποιήσει – υποσχεθεί (τάξει βρε αδελφέ) το τι θα κάνει την τετραετία 2006-2010, με την σημερινή κατάσταση.
Επειδή τα άρθρα θα αγγίζουν το να είναι αντικειμενικά(και ανεπιφύλακτα θα είναι), διότι στην ουσία αυτό που θα κάνουμε είναι να δημοσιοποιούμε το τι είχε γραφτεί τότε(στο φυλλάδιο), και θα το συγκρίνουμε με αυτό που υπάρχει σήμερα, αν δηλαδή έγινε αυτό που μας έταξε ο Δήμαρχος ή όχι, θα ήθελα να καταθέσω ότι τα άρθρα αυτά δεν σηματοδοτούν κανενός είδους εμπάθειας (να προλάβω μερικούς) στο πρόσωπο του Δημάρχου μας αλλά απλά καταγράφουν – συγκρίνουν το τι μας έταζες Δήμαρχε και το τι τελικά μας έκανες.

Θα ξεκινήσουμε τα άρθρα μας, με το τι έταξε ο Δήμαρχος μας, πριν τέσσερα χρόνια στο φυλλάδιο του, για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, και θα καταθέσουμε την άποψη μας.
Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε και εσείς με τους σχολιασμούς σας.
Λοιπόν,
από τα παραπάνω, για να μην γράφω το τι δεν έγινε μιας και είναι πολλά, θα σχολιάσω όσα προσέγγισε τουλάχιστον ο Δήμαρχος μας.
α)Τον χλοοτάπητα τον είδα και εγώ καλός είναι (μπράβο),
β)τα αποδυτήρια είναι αξιοπρεπή αλλά όχι σύγχρονα
γ)το θέμα οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών συλλόγων είναι τραγικό

Στα υπόλοιπα βάλτε Χ (έτσι απλά ...)

Φιλικά ο Blogger

ΥΓ To be continued …

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση! Αν ήμουν ο Μάκης Αντωνίου θα σε ευχαριστούσα για την προβολή και τον χώρο που καταλαμβάνω στο blog σου και μάλιστα δωρεαν!

Ο 3.11

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μόνο που εδώ δεν είναι πρωινάδικο και δεν ισχύει αυτό που λες. Η δικιά μου αντίδραση διαβάζοντας, ήταν να κουνήσω το κεφάλι συνοφρυώνοντας τα χείλια μου, πράγμα που υποδηλώνει σχεδόν αηδία, μάντεψε προς τα που.
Δεν το ξέρω αυτό το φυλλάδιο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αποδεικνύει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, και τα τότε αλλά και τα τώρα του μακούλη μας

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αντικειμενικότητα σου ρε blogger με σκοτωνει!!!
Αν γίνονταν όλα αυτά που μας έταζαν προεκλογικα, υποψήφιοι δήμαρχοι και πολιτικοί δεν θα ζούσαμε στα Καμένα, αλλά ούτε και στην Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα!!! Σε μια πόλη και χώρα του μέλλοντος θα ζούσαμε!
Και αν πετάς ευθείες βολές κατα του Μάκη Αντωνίου προσπαθόντας να βλάψεις το προφίλ του, θα σου συνιστούσα, επειδή σε βλέπω ορεξάτο να ρίξεις και καμια βολή προς τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ τον πρόεδρο σου και πρωθυπουργο της ελληνικής Μπανανίας!
Δεν θες να το πιστεψεις... αλλα έτσι μας κατάντησε ο μπουμπουμπομπουμπουκος σου!

ΥΓ Ο γίος μου σε ποια ακαδημια ποδοσφαίρου παιζει μπάλα???

ΥΓ2 "αλλά απλά τα καταγράφει ως ‘νέα’ του τόπου, προς ενημέρωση των αναγνωστών"... Το blog σου λοιπόν, ενημερώνει ή δίνει κατευθύνσεις στους αναγνώστες επηρεάζοντας την γνώμη?

ΥΓ3Το πρόγραμμά του κυριου Τετριμίδα για την απερχόμενη τετραετία του "παίζει"? Δυσκολο ε???

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πείτε και για τον Τετριμίδα τι έταζε και τί έκανε;Και για να δούμε γι αυτα τα οποία φώναζε ο Μακρυνιτσας τι θα κάνει αν εκλεγει σύμβουλος του Ττετριμίδα;Μου φαίνεται ότι το μπλογκ έχει μετατραπεί σε όργανο προπαγάνδας ορισμένων που ανήκουν στο περιβάλλον Τετριμίδα-Μακρυνίτσα. Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνετε για την στέγαση του σχολείου , την επέκταση του σχεδίου πόλεως τα αυξημένα τιμολόγια του νερού και την καθαριότητα; Πάντως ο Τετριμίδας μέχρι τώρα δεν έχει πεί κάτι για αυτά!

Υ.Γ. Δεν είμε ψηφοφόρος του Μάκη και συμφωνώ πως άλλα έλέγε και άλλα έκανε αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ πως για όλα φταίει εκείνος ενώ οι άλλοι είναι οι σωτήρες του τόπου. Βρε όλοι λαμόγια είναι!

kamena voyrla blogger είπε...

Καλημέρα φίλε αναγνώστη 7.44.

Αν αποδεχτούμε το γεγονός ότι επιτρέπουμε στον όποιο διεκδικητή να μας λέει ψέματα εκ προοιμίου, νομίζω προχωράμε σε μεγάλες εκπτώσεις ως προς τις αξιώσεις μας αλλά και ως προς την δύναμη της ψήφου μας. Εγώ προσωπικά δεν το αποδέχομαι, εσύ από ότι φαίνεται ναι (άποψη σου).
Σε πρόλαβα και έγραψα ότι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια στο πρόσωπο του δημάρχου, απλά αναπαράγω και γιατί όχι σχολιάζω το προεκλογικό φυλλάδιο του.
Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας, ας το φιλτράρουμε ανάλογα.

Ο γιός σου λοιπόν προπονείται από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή πληρώνοντας κάθε μήνα το τίμημα (πληρώνεις, δεν πληρώνεις κάθε μήνα?) Αν το είχε κάνει ο δήμος δεν θα πλήρωνες.
Εδώ, σε αυτό το άρθρο δεν γράφουμε το τι γίνεται γενικώς στα Καμένα Βούρλα, αλλά το τι έκανε και τι δεν έκανε ο δήμος από αυτά που μας έταξε.
Ok, συνέβαλε και ο δήμος στην αρχική συμφωνία, αλλά αυτή καθ εαυτή η ενέργεια αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία και πρόκειται για ιδιώτη που παρέχει υπηρεσίες (άραγε αποδείξεις εκδίδει η να φωνάξω το ΣΔΟΕ?)
Προς θεού δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο – προπονητή, ούτε καν τον ξέρω, απλά απαντώ σε εσένα και προσπαθώ να σε βάλω στην διαδικασία να αναλύσεις το πρόβλημα.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, βάλανε ωραιότατα σκαλοπάτια τσιμεντένια στον Κονιαβίτη, πρέπει να τα πιστώσουμε στον Μάκη? Αφού ο σύλλογος ξενοδόχων τα πλήρωσε.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να πω ότι κατευθύνσεις παίρνουν οι γαλοπούλες με ένα μακρύ ξύλο (έτσι θυμάμαι την γιαγιά μου να κάνει), οι αναγνώστες διαβάζουν, ενημερώνονται, και τέλος κρίνουν μόνοι τους.

Φιλικά ο Blogger

kamena voyrla blogger είπε...

Καλημέρα και σε εσένα φίλε 8.22

Το Blog αυτό, κάνει ακριβώς το ίδιο που κάνει εδώ και πάνω από δυο χρόνια. Καταγράφει τα καλώς και τα κακώς, και τα παραδίδει στην διακριτική ευχέρεια των αναγνωστών προς κρίση – περισυλλογή και γιατί όχι ενέργειες.

Το όνομα του Blog, αλλά και ο λόγος ύπαρξης του, ως αυτός περιγράφεται στην αρχή της σελίδας αυτός είναι, και δεν έχει σχέση με κανένα Μακρυνίτσα και Τετριμίδα (νόμιζα το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό).

Προπαγάνδα κάνουν αυτοί λένε ψέματα. Εμείς εδώ λέμε, να, αυτό είναι το φυλλάδιο, κρίνετε μόνοι σας σε τελική ανάλυση.

Και εγώ πραγματικά όπως και εσύ περιμένω (στην γωνία) τον επόμενο τι θα κάνει με το σχολείο, το σχέδιο πόλης, τα νερά και την καθαριότητα (στο ίδιο στρατόπεδο ήμαστε), και εγώ φίλε μου περιμένω να δω το φυλλάδιο των άλλων υποψηφίων για να ξέρω (και να γράφω μετά).

Προφανώς και δεν φταίει για όλα ο Μάκης, και ο Κεφάλας δυστυχώς έκανε πολλά κακά στον τόπο. Όπως κακό στον τόπο κάνουμε και εμείς που ψηφίζουμε το συγγενή μας και όχι αυτόν που αξίζει (σκέψου το λίγο αυτό)

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

αφου μας αρεσει για τεσσερα χρονια να τους βριζουμε και μετα τους ιδιους παμε και τους ξαναψηφιζουμε.
ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,χρειαζομαστε ψυχολογο

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσίαση του προγράμματος ΜΑΚΗ για ΑΘλητιδμόκαι Πολιτισμό ήτανε ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ!!!
Μη νευριάζετε κύριοι υποστηρικτές του Μακη.
Ο Blogger ήταν αντικιμενικός, αφού το φυλλάδιο του ΜΑκη παρουσίαζε. Δε με πειραξε ομως τοσο που δεν έκανε τίποτα. Με πειραξε που ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.
Εμ, από την καφετερια γινεται τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ.ΑΝ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΔΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ,ΤΡΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΟΛΙΩΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΑ;
ΤΟΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΞΗΛΩΝΟΤΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Συμφωνεις 7.44?

Ανώνυμος είπε...

οι νεοι δημοι θα εχουν και κεντρα ψυχικης υγειας.
θα τα χρειαστουμε

Ανώνυμος είπε...

το ταξιμο ειναι τσαμπα,αλλα τετοια ζωα που ειμαστε τετοια θελουμε,κανενας δεν ειπε που θα ευρισκε τα λεφτα να τα κανει ολα αυτα.αν ειναι δυνατον να γινοταν ολα αυτα.μην μας υποτιματε τοσο πολυ κυριοι υποψηφιοι.ο λαος σας θελει ταπεινους εργατες

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εδω ειναι που λες ,ευχαριστω πολυ δεν θα παρω

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ανώνυμος είπε...

για το γηπεδο ο μακης ειπε για σκεπαστη εξσδρα,η σκεπαστο γηπεδο σαν του αγιαξ.αρε ζωα θελατε και την εδρα του δημου ΟΥΞΟΥ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ.ΒΓΑΛΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΜΩΡΕ ΤΟΥΡΚΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ.ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, ας ενωθούμε χωριανοί να ξαναβγάλουμε τον Μάκη τον άχρηστο να τον φάμε άλλα τέσσερα χρόνια στην μάπα γιατί τέσσερα χρόνια δεν μας έφτασε. Μέσα σε τέσσερα χρόνια δεν κατάφερε να μας βρίσει ή κοροϊδέψει όλους, ας του δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα του παιδιού.