19 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες (5)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια των άρθρων μας, αναφορικά με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006, του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου, προχωράμε στην επόμενη θεματική ενότητα που είναι η «Καρυά».
Τι δηλαδή θα έκανε για την Καρυά ο Δήμαρχος μας, τι μας έταζε δηλαδή για να τον κάνουμε δήμαρχο (για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα).

Για άλλη μια φορά, τα συμπεράσματα δικά σας.

O Blogger

ΥΓ to be continued

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχετε να πείτε φιλαράκια από την Καρυά;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω σαούρα οι καρυότες για τον μακη, κανένας δεν λεει τίποτα, η ακόμα το ιντερνετ δεν εχει παει στην καρυα ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΤ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΚΑΡΥΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ............ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ.....ΓΤ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ??? ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ??ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ+ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΕΧΟΥΝ +ΚΑΛΟΥΣ + ΟΧΙ..ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ....

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο γεροσταικούρας έσπρωξε 160.000 πακέτο στον παταργιά για ‘λάδι’ με σκοπό να ‘προσελκύσει’ υποψηφίους, λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο γιατί ο γιαννόπουλος του την έχει στημένη. τον έχουν μαγνητοφωνήσει λέει και θα το βγάλουν στον τριανταφυλόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη Κυριακή: Τετριμίδας-Παταργιάς
Δεύτερη Κυριακή: Παταργιάς

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη Κυριακή Τετριμίδας Αντωνίου
Δεύτερη Κυριακή Τετριμίδας

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη κυριακή 1ος Τετριμίδας
2ος Αντωνίου. Αυτό είναι το στάνταρ. Στην δέυτερη έχει ο θεός!

Ανώνυμος είπε...

Απο την πρώτη Κυριακή ο Αντωνίου είναι OFF. Καμαρώστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πητ Παπαδάκος πρέπει να έχει κάνει χρυσες δουλείες!!!!
Μα πέφτει σε όλες τις προβλέψεις του μέσα! Και δίνει μόνο ένα και σίγουρο αποτέλεσμα!!!! χαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

1Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ
2Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ
3Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ
4Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΤΣΑΠΑΡΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ
Π.Χ. 5Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑΣ-ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ...Κ.Λ.Π. Ε;ΤΙ ΛΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ
1) 3 ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟ,ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ).
2) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ.
3) 3 ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΜΩΛΟ(ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ).
4) 8 SUPER PUMA ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
5) 6 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ CANANDER ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΧΥΤΑ(ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΥΧΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ BLOG ΠΟΝΗΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ...ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

αφήστε όλοι σας τα σάπια κ τα λόγια.εδώ θα μιλάτε με ντοκουμέντα,κ όχι στον αέρα έκλεψε ο ένας,έφαγε ο άλλως....πάρτε το χαμπάρι όλοι.ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!ψηφίστε λοιπόν όλοι τετριμηδα αν σας βαστάει για να κάνει κ στα καμένα διόδια,μέχρι να γίνουν,να σφυρίξει κλέφτικα κ όταν γίνουν να σας λέει ότι όντος αυτός έκανε αγώνα να μην γίνουν αλλά δεν απέδωσε καρπούς!!ψηφίστε μακη αν σας βαστάει για να κάνουν μάθημα τα παιδιά σας στα κοντέινερ!!ψηφίστε τετρημηδα για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ κ τα καμένα όπως έκανε κ με το μώλο!!ψηφίστε μακη για να μην δίωξη τους υπαλλήλους του γαλαξία που τους έβαλε με απειλές κ τσαμπουκά στο ψηφοδέλτιο.ψηφίστε τετρημηδα για να σας κάνει τα ανταποδοτικά έργα που πότε δεν έκανε στο μώλο,όταν του ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ βουνά κ του έσκαβαν όλοι την αγία τριάδα κ αυτός πάλι σφύριζε κλέφτικα.ΓΕΝΙΚΑ σας προτρέπω να ψηφίσετε η μακη η τετρημηδα κ μετά να σας δω τι θα κάνετε!!καταλάβετε κάτι,μόνο ο παταργιας πρόσφερε έργο στον τόπο του κ μόνο αυτός μπορεί να το κάνει κ ΤΩΡΑ.μόνο αυτός έχει την πυγμή κ το θάρρος να υψώσει ανάστημα σε όλους αυτούς που είναι πανό από αυτόν.οσο ποιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι τόσο περισσότερο κάλο θα πράξουν για τον τόπο τους!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ'ΤΟ! ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ;...ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια φίλε μου που με αντικρους χαίρομαι!!!!άλλα έτσι σε έμαθε η μανούλα σου κ ο μπαμπά σου.να μην μιλάς με αποδείξεις κ με ντοκουμέντα.να σε χαίρονται οι γονείς που σε έχουν.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΟΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΗΠΤΗΡΙΑ.κ προσπάθησε να μην περάσεις τα ίδια πιστεύω στα παιδιά σου με αυτά που περάσαν σε εσένα,γιατί είναι κρίμα.κ μην πεις οτι δεν έχεις κ παιδιά,όταν κάνεις...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΡΓΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ'ΦΕΡΕ ΝΥΣΤΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο,πάω να κοιμηθώ γιατι όσο κ να προσπαθώ τα γαϊδούρια άλογα δεν γίνονται!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΑΝΤΕΡ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ...ΜΠΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΣΣΤ ΜΠΟΥΛΗ;ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ'ΜΑΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΙ Η ΜΑΜΑ.ΑΜΑ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΡΑΝΗΣ! ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ! ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ... ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΑΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΑ-ΑΓΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟΑΚΙ. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ρουφιάνε; Λίγα έφαγε ο Παταργιάς; Τα ξεχνάς και ρίχνεις λάσπη στον πιο τίμιο Δήμαρχο Μώλου που έχει καταγράψει η ιστορία; Με συκοφαντίες του στυλ σου, μάλλον διαφήμηση μας κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ;ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΦΡΕΣΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΜΙΛΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΟΥΛΠΙΚΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΜΕ 1100 ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να μας ενημερώσει αναγνώστης που όντως γνωρίζει ποιο είναι το χρέος του Δήμου Μώλου στις Τράπεζες??? Και επιπλέον ποιο είναι το χρέος του σε προμηθευτές???

ΥΓ: Το χρέος σε προμηθευτές δεν είναι μηδενικό όπως υποστηρίζετε μερικοι (οτι και καλά ξεχρέωσε τον Μώλο ο νοικοκύρης σας (σαν προπαγάνδα του ΓΑΠ μου κάνει))...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το χρεος του Δημου Μωλου αγαπη ειναι΄:2.300.000 ευρω προς τραπεζες απο δανεια που επαρθησαν απο το 96 μεχρι το 2005..Το δε χρεος προς τους προμηθευτες στην αρχη της τετραετιας του Τετριμιδα ηταν 700.000 ευρω και τωρα δυστυχως,για σενα, ειναι σχεδον μηδεν!

Ανώνυμος είπε...

Προς 3.54 (φερέφωνο του Πατατία),
Δεν θα ψηφίσουμε Πατατία γιατι ο άνθρωπος είναι μόνο για την κουτάλα. Είναι χρεωμένος μέχρι το λαίμο και περιμένει να ρεφάρει με το δημαρχιλίκι... Για αυτό και μοίραζε επιταγες 2χίλιαρες για να μαζέψει συνδυασμό τις οποίες δεν πρόκειται να τις καλύψει, μιας και ρευστο, γιοκ!
Είναι ο άνθρωπος που χάρισε στο δήμο μώλου το σημερινό του χρέος στις τράπεζες (2 εκατ. ευρω).
Ο τσώμος από πίσω που τον κατευθύνει τον ρίχνει κατευθείαν στη φυλακη, έτσι απλά μπας και καταφέρει να πάρει καμια υπεργολαβία...
Ούτε μισή ψήφος στα λαμόγια!
Ούτε μισή ψήφος στους άσχετους του ψηφοδελτιου του...

Ανώνυμος είπε...

Αγάπουλα μου γλυκια, στο χρέος προς προμηθευτές του δημου μώλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!! Όσο και να χτυπας τον κ#λο σου κάτω! Αυτή την πιπίλα σου έδωσε να πιπιλάς ο αρχηγός σου, αυτά λες!!! Που το πρώτο πράγμα που έκανε επί θητείας του ήταν να συνάψει δάνειο για να εξσφαλίσει το μηναίο 3χίλιαρο του... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ρε μεγαλε φαινεται απο το προυπολογισμο...δεν ειναι η αποψη μου..Το χρεος προς προμηθευτες ειναι μηδεν!!!Τωρα εσυ μπορεις να λες και οτι τις συνταξεις τις μειωσε ο Τετριμιδας.Δικαιωμα σου..Βεβαιως πηρε δανειο 350.00 ευρω για να πληρωσει μισθους υπαλληλων,μιας και στο ταμειο υπηρχαν μολις 20.000 ευρω..Το συγκεκριμενο δανειο δε,εχει ηδη αποπληρωθει...
Τραγικες οι καταστασεις στο Μωλο κυριοι...Αυτοι που το 2002 ηθελαν να κλεισουν φυλακη τον απατεωνα,τον αλητη,το κλεφτη....τωρα μαζι του ολοι να σωσουν το τοπο!!!Ε ρε γλεντια που θα εχουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 9.54,
Επειδή δεν μου αρέσει να πουλάω αέρα για το χρέος σε προμηθευτές(το οποίο επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι μηδενικό!) θα σου απαντήσω με αποδείξεις μέσα στις επόμενες ημέρες!!!!!
Όσον αφορά το χρεος προς τις τράπεζες για να ξέρεις είναι 2,05 εκατ. ευρώ.
Και όσον αφορά τις αποδείξεις να ξέρεις οτι θα τις έχω γιατί ειμαι μωλιώτης και έχω πρόσβαση σε πρόσωπα και πράγματα!!!
Και το λέω ξεκάθαρα, τα δικά μας τα λαμόγια δεν τα ψηφίζω! Ψήφο στον μοναδικό ικανό να φέρει εις πέρας τον νέο διευρυμένο Δήμο, τον Μάκη Αντωνίου!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικο 9,45! αν νομίζεις ότι ο μοναδικός να φέρει σε πέρας, όπως λες, τον νέο διευρυμένο δήμο είναι ο αντωνίου πλανάσαι πλάνην οικτρά.

ασε εμάς που είμαστε από τα καμένα βούρλα να ξέρουμε καλύτερα, εσύ πες μας για τον μώλο και τους συγχωριανούς σου.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη προς 2,56 πήγαινε το γέλιο και τα ρέστα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ρε παιδιά τι νοικοκύρεμα έκανε ο τετρημηδας στο ΔΗΜΟ?????ξεχρέωσε το ΔΑΝΕΙΟ που πήρε αυτός για να πλήρωση τους μισθούς όπως λέτε κ το χρέος των 2εκ.ούτε που το άγγιξε???κ δηλαδή τι έκανε.ποια η ιδιότητά του σαν δήμαρχος?????μάλλον προς παταργια το ΒΛΕΠΩ να γέρνει στο τέλος το πράμα κ είχα κ αμφιβολίες άλλα με καλύψατε πλήρως!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε επεισε το οραμα του Παταργια ε?Η ηθικη του ε?Η αξιοπρεπεια του?Ο σεβασμος του προς το δημοσιο χρημα?Η μηπως θες να βγει για να σε παιρνει μαζι του στα ξενοδοχεια και στις Ρωσιδες?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ?ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ?ΤΟ 2002 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Πως να το αγγιξει ρε μεγαλε..Αυτο δεν αποπληρωνεται ευκολα..Τα εσοδα του δημου ειναι δυσαναλογα με το χρεος που εχει..Αυτα εκαναν ολοι οι προηγουμενοι..ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ..Ελα μωρε τωρα,ελεγαν,ολοι οι δημοι χρεωνονται..Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι τα δανεια αυτα ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!Ο κοσμος το ξερει..πιστεψε με..Αυτοι οι λιγοι που φωναζουν ψωμι κ ελια κλπ...ισως γνωριζουν τη γευση της πιτας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας Καποδιστριακός Δήμος λειτουργεί με την λογική "όπου φυσάει ο άνεμος" και "δεν δινω λογαριασμό σε κανέναν" ψηφίστε τον Καουμπόι να σας τα βγάλει πέρα και με τον Καλλικράτη.
Για τον 2:56

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώστε λόγο στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ikC5DEHQk24

Η δυσφήμηση και η αναπαραγωγή αρνητικής διαφήμισης για την περιοχή μέσα από τα λόγια του. Οι επισκέπτες και οι παραθεριστές που ήταν εκεί μείνανε με το στόμα ανοιχτό.

στο 0:55 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SHOW !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι το θυμάμαι αυτό που τον είχε στολίσει το blog εδώ

http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2009/07/472009.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ,,,,!!!

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτη καταφερες για δευτερη φορα να δυαλισεις τα γηπεδα στο Δημο μας....ανικανο πολιτικο ανθρωπακι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτη καταφερες για δευτερη φορα να δυαλισεις τα γηπεδα στο Δημο μας....ανικανο πολιτικο ανθρωπακι...!!!HTML

Ανώνυμος είπε...

HTML

Η αποκλαδωση των πευκων στην Γερασιμου Βασιλειαδη γινετε απο εργατες του Δημου η απο τον εργολαβο που τσεπωσε τα 25000ευρω πριν καποιους μηνες για αυτη την δουλεια....κυριοι δημοτικοι συμβουλοι του ΔΗΜΟΥ μας???HTML