26 Απριλίου 2009

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την ίδρυση Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης και Προστασίας Υδάτινου Δυναμικού Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου προτείνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας κ. Νότης Μαριάς στην από 20/4/2009 εισήγησή του ενόψει της συνεδρίασης του έκτακτου Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας για τη μόλυνση του Μαλιακού που έχει ζητήσει με γραπτή αίτησή της η Νομαρχιακή Παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Νομαρχιακή Παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ με έγγραφό της στις 15/4/2009 προς τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Νομαρχιακό Συμβούλιο την Παρασκευή 24/4/2009.
«Μετά την κατάθεση εκ μέρους μας και της σχετικής εισήγησης στη γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου αναμένουμε από τον Πρόεδρο του ΝΣ να προβεί στη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας μέσα στις προθεσμίες που τάσσει ο οικείος Κανονισμός Λειτουργίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου», επεσήμανε ο κ. Νότης Μαριάς.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της εισήγησης του κ. Νότη Μαριά προς το ΝΣ για το ζήτημα της μόλυνσης του Μαλιακού κάνοντας click εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: