27 Απριλίου 2009

Σχολιασμός αναγνώστη (αγανακτισμένου)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ρε παιδια τα Καμμενα Βουρλα βρισκονται σε τελμα!!!

Τιποτα δεν λειτουργει σωστα. Ποιος βιολογικος?? Ποσοι ακομα δεν εχουνε συνδεθει στο δικτυο της αποχετευσης? Εγινε κατι με αυτους??

Ποσοι δρομοι ειναι χιλιομπαλωμενοι και κατεστραμενοι , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ το κομματι μπροστα απο το λιμανι . Ειναι δυνατον 100 μετρα να μην μπορουνε να φτιαχτουνε απ οταν ειμουνα παιδι???

Ειναι δυνατον να επιτρεπει σε πεζοδρομο περασμα για καποια καταστηματα ο οποιος κιολας εχει αρχισει να χαλαει και επιπλεον να περνας σε αποσταση αναπνοης απο τον κοσμο και παιδια που καθονται και τρωνε??
Αν συμβει κατι ποιος θα πληρωσει τις συνεπειες γιατι να ειστε σιγουροι οτι οι καταστηματαρχες δεν θα φταινε σε τιποτα εφοσον επιτρεπεται η διελευση.

Ειναι δυνατον να βαζει ο δημος ως μνημειο ενα εκτρωμα με το οποιο περαστικοι γελανε ?? Μπορει κανεις να μου πει τι συμβολιζει αυτο το πραγμα μπροστα στην εκκλησια?
Ειναι δυνατον τελος να κανει νεα εκκληση για να δωθουν οι θεσεις στο λιμανι εφοσον πληρωσουμε σε καποιο ΔΕΠΑΚΑΒ το οποιο συμφωνα με τις υπηρεσιες του Υπουργειου μου διευκρινισε οτι δεν υφισταται και δεν εχει δικαιωμα να παιρνει χρηματα.
Συνεπως δεν πρεπει ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ για το λιμανι.Ειναι απλα οπως μου ειπανε ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ και κατοχυρωμενο .
(Κατι αλλο εξισου σημαντικο το οποιο μου τονισαν ηταν το οτι σε περιπτωση ατυχηματος - κλοπης- φθορας φερουν την απολυτη ευθυνη εφοσον ισχυριζονται οτι φυλασσεται.Αραγε το ξερουν αυτο οι υπαλληλοι ???)
Νομιζω οτι τα Καμμενα Βουρλα εκπεμπουν S.O.S. καθως και ο Μαλιακος και σε περιοδους δυσκολους τουριστικα εχω την αισθηση οτι ετσι οπως τα καταντησαν θα δεχτουν φετος πολυ μεγαλο τουριστικο πληγμα.
--------------------------------------------------
Άποψη του Blog
Σε αυτό το blog εδώ, όσοι έχουν άποψη και την λένε, ‘το κάνουμε θέμα’.
Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη μας αρέσει εμάς .... εσάς ??

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου συμφωνω μαζι σου και υπαρχουν αλλα τοσα στραβα στον δημο μας. Το μνημειο με τις δυο τρυπες δεν νομιζω οτι συμβολιζει κατι και αν ναι, σιγουρα δεν το εχει καταλαβει κανεις. Οσον αφορα το περασμα μπροστα απο τον γλαρο ειναι οντως παρα πολυ επικυνδυνο !! Πρεπει ομως καποιος να πει για αυτες τις ομπρελες τις prive με αλυσιδα μπροστα απο τον Γουλιωτη που σου σπανε τα νευρα λες και εχουνε κανει την παραλια ιδιοκτητη αλλα και για τον ηλεκτροφωτισμο που δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.
Ωραια η νεα πλατεια Παπαδημητριου αλλα ας πει καποιος ρε παιδια για τον καθετο δρομο-πεζοδρομο(δεν εχς καταλαβει τι ειναι αυτο) με τα παρτερια απο τσιμεντο απεριποιητα.
Τελικα στον δημο το νερο ειναι καταλληλο για ποση ?
Παλι καλα που δεν εχω βαρκα και γλιτωσα απο το λιμανι και ολη αυτη την ανωμαλια!