21 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες (6)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια των άρθρων μας, αναφορικά με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006, του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου, προχωράμε στην επόμενη θεματική ενότητα που είναι το «Καινούργιο».
Τι δηλαδή θα έκανε για το Καινούργιο ο Δήμαρχος μας, τι μας έταζε δηλαδή για να τον κάνουμε δήμαρχο (για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα).

Στην παρούσα φάση, και με δεδομένες αυτές τις εξαγγελίες, θα ήθελα να μάθω τι λένε οι σύμβουλοι από το Καινούργιο, και πως θα ψήσουν τους ψηφοφόρους όταν θα ζητάνε ψήφους .
Τι θα απαντούν άραγε όταν τους ρωτάνε οι δημότες, γιατί δεν έγιναν αυτά τα έργα που είχαν εξαγγελθεί προ τετραετίας, ‘next year’?

Έγινε κάτι από τα παραπάνω και δεν το κατάλαβα?

Για άλλη μια φορά, τα συμπεράσματα δικά σας.

O Blogger

ΥΓ to be continued

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. ανάπλαση παραλίας : κάποιος σύμβουλος του από το καινούργιο του στα μισά της τετραετίας του θύμισε να αλλάξει τις κούνιες κλπ δίπλα στο λιμάνι και το έκανε.

2. Αξιοποίηση δημοτικών χώρων: Κέντρου υγείας, γηπέδου : παραλίγο να τούς φάνε τα φίδια στο κέντρο υγείας, και κάποια στιγμή αξιώθηκε. και έστειλε κάποιον να κόψει τα χόρτα.
Για το Γήπεδο Η ΟΜΑΔΑ ζητάει ρεύμα στα αποδυτήρια και τίποτα δεν έχει γίνει.

3. Κέντρο Νεότητας : Τί είναι αυτο;;;;;;;

4. Γήπεδο βελτίωση χλοοτάπητας κλπ : Θα μας το ξανά υποσχεθεί για να τον ξαναψηφίσουμε σίγουρα, πάμε παρακάτω..

5. Ναρκωτικά κλπ : ??? πάμε παρακάτω..

6. Ανεργία , δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ : Κάποια stage κλπ δεν μπορώ να πω τα πήρε στο Δημαρχείο, λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.

7. Αποχέτευση....; Τί είναι αυτό;;;;;;

8. Υπηρεσίες του Δήμου παρουσία υπαλλήλου. Το έκανε και υπάρχει παρουσία υπαλλήλου, έφτιαξε τα μεγάφωνα, και κάποιο πρωί ξύπνησε και αποφάσισε ότι πρέπει να μεταφέρει το Κοινοτικό γραφείο από τον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου στην θέση που υπήρχε πριν από πολλά χρόνια... με αποτέλεσμα το ανακαινισμένο Κτίριο του παλιού Δημοτικού να μείνει στην τύχη του.

9. Αγροτικός Γιατρός με επίσκεψη 3 φορές την εβδομαδα : Ρωτήστε κανένα γεροντάκι ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
1)ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
2)ΤΑΖΩ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ
3)ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ
4)ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
5)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΟΥ
6)ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ
7)ΤΟΥΣ ΨΗΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ
8)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΨΥΧΟΥΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
9)ΕΧΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ....!!!
ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Αντωνίου έκανε τόοοοσα έργα στο Καινούριο, γι΄αυτό ο Νικολάκης Κ. γονάτισε μπροστά του.