05 Απριλίου 2009

Γιατί κύριε Νομάρχη ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έκανε λάθος τελικά ο κύριος Νομάρχης Φθιώτιδας κύριος Θανάσης Χειμάρας ή τι άλλο συμβαίνει και ‘βάζει πλάτη’, προφανώς εν αγνεία του, στην μόλυνση του Μαλιακού με τα γνωστά αποτελέσματα των νεκρών ψαριών?

Ακούγοντας προσεκτικά την κοινή συνέντευξη τύπου του κυρίου Νομάρχη μας αλλά και του κυρίου διευθυντή της ΝΑΦ κάτι δεν μου πάει καλά.


Μας λέει λοιπόν ο κύριος Νομάρχης ότι έγιναν τοξικολογικές αναλύσεις στον Μαλιακό και δεν υπάρχει πρόβλημα. (αλλά τα ψάρια συνεχίζουν να ψοφούν)
Μας λέει ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων δεν δείχνουν τίποτα και δεν δικαιολογείται καμία ανησυχία και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Ωραία, αφού το λέει ο Νομάρχης ας κάνουμε όλοι ότι δεν τρέχει τίποτα ,
(αλλά τα ψάρια συνεχίζουν να ψοφούν ακόμα και εχθές 4/4/2009 σε μεγάλες ποσότητες).

Εδώ το άρθρο με τα νεκρά ψάρια στις 4/4

Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου οι δηλώσεις που έγιναν από τον κύριο Γιώργο Καραββαρίτη διευθυντή της ΝΑΦ , και συγκεκριμένα με ξένισε κάπως η φράση του διευθυντή της ΝΑΦ «δεν οφείλεται, όπως είπε ο κύριος Νομάρχης σε τοξικές ουσίες» ξερόβηξε και λίγο ο κύριος Διευθυντής της ΝΑΦ, και τελικά έχρισε τον κύριο Νομάρχη με αυτή του την φράση ειδικό επιστήμονα.

Συνεχίζοντας την δήλωση του, ο κύριος Καραββαρίτης, και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , γιατί ενώ αφού έχουν περάσει τόσες ημέρες από τότε που έβρεξε, συνεχίζουν να ψοφούν τα ψάρια, μας είπε ότι λόγω της λάσπης προσβλήθηκε το αναπνευστικό σύστημα των ψαριών και για αυτό παρατηρήθηκε θάνατος μετά από 10 ημέρες.
Εντάξει, ας το πάρει το ποτάμι και αυτό, είπαμε, όπως πήρε τα ψάρια.

Κύριοι κύριοι ειδικοί, γιατί συνεχίζουν και ψοφούν τα ψάρια?
Μπας και τα τρομάζει κανένας και πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή?
Και οι βροχές πέρασαν, και οι δέκα ημέρες πέρασαν.

Εδώ το άρθρο με την συνέντευξη του Νομάρχη και του δ/ντη της ΝΑΦ

Τα συμπεράσματα δικά σας αγαπητοί αναγνώστες.

Και για να προλάβω αυτούς που μας κατακρίνουν και λένε ότι δυσφημούμε τον τόπο, θα ήθελα να γράψω άλλη μια φορά ότι το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που δημοσιοποιεί ένα πρόβλημα, αλλά αυτός που το προκαλεί.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ξερει κανεις αν τα αποτελεσματα των τοξικολογικων εξετασεων ειναι διαθεσιμα στο κοινο? Δεν τα εχω δει πουθενά μεχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και εμείς βρισκόμαστε στο σκοτάδι.
Εκτός από την συνέντευξη του Νομάρχη (ας μη πω τίποτα βαρύ τώρα) και μικρές αναφορές στα κανάλια, με πρωτοστάτες εσάς τα blog , δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
Βοηθάτε από όπου μπορείτε.
Χιλιάδες άτομα στην περιοχή μένουν χωρίς δουλειά.