27 Απριλίου 2009

Στα Καμένα Βούρλα ο Καρατζαφέρης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μπροστά σε περίπου 500 μέλη της Νεολαίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού μίλησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΝΕ.Ο.Σ. (Νεολαία ΛΑΟΣ) στο ξενοδοχείο Galini Resort στα Καμένα Βούρλα το απόγευμα του Σαββάτου 25/4/2009.

Στην ομιλία του ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που μαυρίζουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαστε εδώ γιατί δεν μας αρέσει η Ελλάδα τους, δεν μας αρέσει η Ελλάδα της μίζας, δεν μας αρέσει η Ελλάδα του Βατοπεδίου, δεν μας αρέσει η Ελλάδα του C4i και της συμφοράς. Δεν μας αρέσει η Ελλάδα της άκρατης λαθρομετανάστευσης, δεν μας αρέσει η Ελλάδα της αναξιοκρατίας.
Είμαστε εδώ γιατί εμείς θέλουμε τη δική μας Ελλάδα, την Ελλάδα της περηφάνιας της λεβεντιάς, της καθαρής Ελλάδας. Της Ελλάδας που μάχεται απέναντι στη Νέα Τάξη πραγμάτων, που δεν έχει ανάγκη της κουκούλας, την Ελλάδα του καθαρού προσώπου». Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στις φημολογίες για συγκάλυψη των σκανδάλων λέγοντας:
« Πίστευαν οι «ανοητίζοντες» ότι είναι ποτέ δυνατόν εμείς με τη δική μας δύναμη να συγκαλύπταμε τις πομπές τους, τα ανομήματά τους, τις μίζες. Είναι ποτέ δυνατόν ένα κόμμα που διακηρύσσει την καθαρή Ελλάδα να συμπράξει για οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα υπέρ της συγκαλύψεως των σκανδάλων;
Και αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει την δύναμη ο κ. Καραμανλής να στείλει όλα τα σκάνδαλα στη δικαιοσύνη, να καθαρίσει ο τόπος, να φύγουν οι κλέφτες οι μιζαδόροι και όλοι εκείνοι που προσβάλλουν με την παρουσία τους κάθε δίκαιο Έλληνα. Πίστευαν οι ανόητοι πως είναι δυνατόν εμείς να ταυτιστούμε με τους μεν ή με τους δε, να ταυτιστούμε με ποιούς; Με εκείνους που έφεραν στον τόπο τα περισσότερα σκάνδαλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ή σε εκείνους που προσπαθούν να αναπτύξουν το δικό τους πολιτικό λόγο μέσα από τα ανομήματα των άλλων;».

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «O ΛΑ.Ο.Σ. δεν συντάσσεται ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί δεν έχει καμία μα καμία όρεξη να εμπλακεί σε όλα αυτά τα σκάνδαλα, την βρωμιά και τα ανομήματα . Πρέπει να μάθουν επιτέλους όλοι τους ότι το φαύλο αυτό κράτος δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια παρά μόνον με πράξεις, πράξεις όπως αυτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού».

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------
Σχολιασμός του Blog

Στόλισε και ανάλογα και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Σανιδά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ και δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε τις φράσεις του.
…Είναι βιαστής του Συντάγματος…
Επίσης είπε ότι δεν θα ησυχάσει εάν δεν τον στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Και μόνο με αυτές τις φράσεις καταλαβαίνετε το τι έγινε φίλοι μου

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: