26 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες (8)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια των άρθρων μας, αναφορικά με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006, του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου, προχωράμε στην επόμενη θεματική ενότητα που είναι ένα από τα μεγάλα όπλα (τότε)του Μάκη, πριν τέσσερα χρόνια, και ήταν να προβάλλει το πόσο αναποτελεσματικές ήταν οι προηγούμενες διοικήσεις (θυμόσαστε εε να μην λέμε ονόματα).

Συγκεκριμένα στο χιλιοειπωμένο(τώρα) προεκλογικό(τότε) φυλλάδιο του, είχε γράψει τι ΔΕΝ είχαν κάνει οι προηγούμενοι δημαρχαίοι, και το προέβαλε σε κάθε ευκαιρία (καλά έκανε, και εμείς το ίδιο θα κάναμε), υπονοώντας σαφώς ότι θα τα ‘φτιάξει’ αυτός τα πράγματα ‘ρε παιδάκι μου’.

Μας έπεισε τότε, δε λέω, για αυτό του δώσαμε πάνω από 60% λαϊκή εντολή, αφού ήταν να φτιάξει τόσα πράγματα….

Άνθρακες ο θησαυρός βέβαια, μιας και πάρα πολλά από αυτά που έγραφε ότι θα κάνει τότε, συνεχίζουν να μην έχουν γίνει ακόμα και τώρα, παρά τα τέσσερα χρόνια που του δώσαμε, άλλωστε είναι και η κύρια αιτία που τον έχουμε χαρακτηρίσει αναποτελεσματικό ως δήμαρχο. Στην ουσία βέβαια, δεν τον βγάλαμε από το κεφάλι μας αυτόν τον χαρακτηρισμό, αλλά απλά συγκρίναμε τι μας έταξε τότε και τι τελικά δεν έκανε (έχω κουραστεί να το λέω αυτό).

Να τα σχολιάσουμε και λίγο εεε?

Δεν θα αναφερθώ σε όλα αυτά που έγραφε τότε ο Μάκης, αλλά τα καραμπινάτα είναι τα εξής:
Η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων (να γινόταν και τι στον κόσμο)
Δημιουργία υπογείων διαβάσεων (σιγά μην γίνουν και υπέργειες)
Δημιουργία μικρών Γουώτερ λαντ στην παραλία (αυτό ούτε να το γράψω δεν μπορώ αυτό)
Προμήθεια πρέσας και ανακύκλωση (απέχουμε πολύ μακριά ακόμα)
Πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού (μετά ξύπνησες)
Μεταφορά νεκροταφείου (κάτσε καλά θα σε περιλάβει ο παπάς)
Κατασκευή υπαιθρίου θεάτρου στο πάρκο (ναι ναι και θα το ονομάζαμε Αντωνοπούλειο)
Το παλαιό υδροθεραπευτήριο (σε φύλαξε ο θεός και δεν έγραψες κάτι)
Ίδρυση γραφείου στήριξης ανέργων (ναι αμέ αρκεί να σε ψηφίζουν)
Κατασκευή νέου δημαρχιακού μεγάρου (καλά πλήρωσε πρώτα τους λογαριασμούς σε αυτό και μετά βλέπουμε)
Επέκταση σχεδίου πόλεως (ξέρεις πόσοι βγήκαν δήμαρχοι με αυτή την υπόσχεση?)
Αγορά πούλμαν (ναι, που θα το σέρνουν άλογα)
Κλπ κλπ κλπ
Πολλά ακόμα θα μπορούσα να γράψω, πολλά άφησα να πέσουν κάτω, αλλά θέλω να σταθώ στο ποσοστό ‘ευστοχίας’ … το οποίο είναι μικρό δήμαρχε .. παραδέξου το.

Ιδού και το επίμαχο φυλλάδιο
Click στην φωτογραφία για να την δείτε καλά


Για άλλη μια φορά, τα συμπεράσματα δικά σας.

O Blogger

ΥΓ to be continued

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάκη βαπ βουπ στα ποδάρια σε πααίνει - κάπ κάπ πατάς

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπλόγκερ καταλάβαμε την εμπάθεια σου προς το πρόσωπο του Δημαρχου μας... Αλλά Περιμένω την 8η Σεπτεμβριού (ή πιθανόν την 15η) που θα σου κάτσει στον σβέρκο για άλλα 3,5 χρόνια!!!!
Δεν φαντάζεσαι πόοοοοοσο θα το ευχαριστηθώ!!! Μιας και επίσημη δημοσκόπηση (σοβαρής εταιρίας δημοσκοπήσεων) τον βγάζει πρώτο με σχεδόν διψήφια διαφορά!!!! Τι λες τώρα εεε???
Αντε γεια κατακάθια των Καμένων Βούρλων!

Ανώνυμος είπε...

δεν μας λες το όνομα τις σοβαρής εταιρίας για να γελάσω!!!!κ θα σου πω κ κάτι άλλο έτσι για να ξέρεις λοιπόν ποια είναι η ποιο σοβαρή εταιρία δημοσκόπησης.ΕΙΝΑΙ Ο κόσμος του δήμου μωλου-αγ.κων/νου,που θα στείλουν τον δημαρχώ σου(Αντωνιου) σπίτι του!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

kamena voyrla blogger είπε...

Προς 3:49 – Αγαπητέ αναγνώστη

Που ακριβώς την διέκρινες την εμπάθεια μας, στον δήμαρχο?
Εμείς δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον Αντωνίου, και εσύ να ήσουν δήμαρχος και μας είχες τάξει αυτά τα πράγματα (για να σε κάνουμε δήμαρχο) και δεν τα έκανες τελικά όπως ο Αντωνίου, την ίδια άποψη θα είχαμε.
Θα σε χαρακτηρίζαμε αναποτελεσματικό (για να το πω sic, και να μην πω ότι θα σε χαρακτηρίζαμε ψεύτη), και θα ψηφίζαμε άλλον για δήμαρχο μόλις τελείωνε η τετραετία σου, μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Τώρα αν τον βγάλει ο κόσμος πάλι, δήμαρχο (που πολύ αμφιβάλω με τις δημοσκοπήσεις που λες), τι να πω, μπράβο του, ‘αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει’.

Εμείς δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας, ούτε κακίζουμε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την βασική αυτή διαφορά μας).

Ευτυχώς, δεν εργαζόμαστε σε μαγαζί συμφερόντων Αντωνίου, ούτε συμβασιούχοι είμαστε, ούτε stagers, ούτε έχουμε κάποιας μορφής αλληλεξάρτηση, οπότε δεν είμαστε αναγκασμένοι να λέμε ότι ο γάιδαρος πετάει (ξέρω κάμποσους που το κάνουν).
Μπορούμε να τον κρίνουμε απλά και μόνο, στο πόσο αποτελεσματικός ήταν (κατά την προσωπική μας άποψη) στα τέσσερα τελευταία χρόνια αμιγώς αντικειμενικά (έταξε αυτά - έκανε εκείνα) ΤΕΛΟΣ! μην το ξανασυζητήσουμε το θέμα.

Για να καταλήξω κάπου, εμπαθής είσαι εσύ, με όποιον έχει διαφορετική άποψη με την δικιά σου, παραδέξου το, και όχι εμείς με τον Αντωνίου.

Το παραπάνω μήνυμα αντιλαμβάνομαι, ακουμπάει πολλούς, το καταλαβαίνω, όπως επίσης καταλαβαίνω κάποιους που όταν η ζωή τους τα φέρνει έτσι, πρέπει τελικά να ισχυριστούν ότι ο γάιδαρος πετάει.(τι να πω ρε παιδιά υπομονή).

Και τέλος, μπορείς σε παρακαλώ φίλε να μας υποδείξεις που είναι η ανακρίβεια ή το ψέμα στο άρθρο αυτό, που σε κάνει να μας χαρακτηρίσεις εμπαθής στο πρόσωπο του δημάρχου?, για να δικαιωθείς και εσύ ρε αδερφέ στα μάτια των αναγνωστών.

Με τιμή
O Blogger

Ανώνυμος είπε...

dϊavasa sto studio-1 gia κainourgies apoκalupseis.... ti kaskariκa θα εχoυmε ΠΑΛΙ ? Κai esu πaλϊ rε zαγκανα, πεsτa μια κaΐ εksω,,,ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ,,,ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΕ ? ? Καφe παρεα Πινετε€ € €

Ανώνυμος είπε...

na rwthsw....
Kserei kaneis na mas pei poios mphke stis PAPALAMRAINAS thn AYLH(PAPALAMPRAINA KAHMENH) kai zoulepse ton ONLINE H/Y .........................ALLA...ALLA
xaxaxaxa....OTAN TON PHGE STA SKOTEINA DWMATIA KOITOYSAN TON H/Y kai E L E G A N........Ma ti exei to rhmadi to koyti ? Pws h PAPALAMPRAINA me to IDIO KOYTI EVLEPE TON BIOKA SE OPOIO SHMEIO THS GHS KAI AN VRISKOTAAN KAI SE MAS DEN DEIXNEI TIPOTIS....
xaxaxaxaxaxA ANTANT AERONAYPHGE ! ! ! !!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ?

1. Αντωνίου Σεραφείμ
18%91
2. Παταργιάς Κωνσταντίνος
45%232
3. Τετριμίδας Ευάγγελος
25%129
4. Τσιαπάρας Γεώργιος
5%26
5. Λευκό
7%

Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος υπέρμαχος του Αντωνίου που σχολίασε πριν, είπε τη μαγική φράση: θα σου κάτσει στο σβέρκο ο Αντωνίου για άλλα 3,5 χρόνια. Άν τελικά επανεκλεγεί (απίθανο) αυτό θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μιας μαι μιλάμε για τα έργα και τις υποσχέσεις του Αντωνίου, θέλω να σας ρωτήσω τί έγινε με την περιβόητη επένδυση των Κινέζων που έφερε προσωπικά ο Αντωνίου στα Κ. Βούρλα; Μήπως ήρθαν και δεν το καταλάβαμε; Ρε λούρος που πάει χαμένος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ?
1. Αντωνίου Σεραφείμ
10%
2. Παταργιάς Κωνσταντίνος
29%
3. Τετριμίδας Ευάγγελος
53%
4. Τσιαπάρας Γεώργιος
3%
5. Λευκό
4%
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:58 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΧΤΕΣ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΕΤΡΙ...
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

το άλλο blog είναι πατατιάς , το μάθανε οι ΕΤικοι και ψηφίσανε μονοκούκι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το θέμα είναι ότι κάποιοι αυτή την Δημοσκόπηση την είχαν για Ευαγγέλιο !!!! και μάλιστα λέγανε ότι είναι ΕΓΚΥΡΗ.
τώρα τι λένε ; αυτό είναι το νόημα .
όσο αναφορά το ρούτερ που αναφέρεις υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι , γίνεται πολύ πιο απλά απο όσο νομίζεις.

Ανώνυμος είπε...

να τελειώνει αυτή η παπατζο- διαδικασία των εκλογών!!
ευαγγέλιο και πράσινα άλογα!!
και οι μισοί από τους για πολλοστή φορά υποψήφιους Δ.Συμβούλους να μάθουν να βουτάνε τη γλωσσίτσα τους στο μυαλό προτού μιλήσουν γιατί οι παλινδρομήσεις τους όσον αφορά κρίσεις ανθρώπων παραπέμπουν σε άλλη μοναχική ανθρώπινη ενέργεια!!!

Ανώνυμος είπε...

μα καλά πόσο βλάκες είναι στο άλλο το βλογκ του ντούγκαν. γράφω σχόλια και δεν τα αφήνουν να φανουν γιατί δεν τους συμφέρει ουυυσσστ να μου χαθείτε λαμόγια που θέλετε να κάνετε και κουμάντο

Ανώνυμος είπε...

Οι προβλέψεις για αυτές τις εκλογές είναι τρομερά δύσκολες. Ακούω δυστυχώς από αρκετό κόσμο ότι δεν θα ψηφίσει, ή και εάν ψηφίσει θα το ρίξει λευκό.
Υπομονή να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη και όποιοι και να βγούνε μακάρι να δουλέψουν σωστά να πάει μπροστά ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...

kai ego egrapsa sxolio sxetika me to perivoito dimopsifisma kai den to exei anevasei.

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο ντούγκαν ρε παίδες;

Ανώνυμος είπε...

Κρισεις ανθρωπων ε?Μμμμ..Μηπως μιλας για το οτι...ο Δαλαμαγκας,ο Ευσταθιου,ο Μακροπουλος και η γυναικα του,αποκαλουσαν ενα φεγγαρι απατεωνα,κλεφτη και αλητη αυτον που τωρα υποστηριζουν??Εχουν κριση οι ανθρωποι,πολιτικο ενστοκτο αλανθαστο αλλα κυριως εχουν αξιοπρεπεια και αξιοπιστια!

Ανώνυμος είπε...

Ντούγκαν και Ζαγγανάς! το αχτύπητο δίδυμο!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια στο στόμα του 12:31!!!! ειδικά η λαλίστατη μακροπουλίνα έσταζε λάσπη για το τωρινό ..επικεφαλή της!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟ 12% ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΡΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝTOYΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ****** ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1981. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.