11 Απριλίου 2009

Τιμωρούν τους ηλικιωμένους στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για άλλη μια φορά έγινα αποδέκτης παραπόνων από κάποιους ηλικιωμένους στα Καμένα Βούρλα, δημότες και μη.

Πάλι για τα λουτρά στον Κονιαβίτη , πάλι για τις σκάλες.

Η ιστορία έχει ως εξής
Αφού απέτυχε η παλαιότερη τοποθέτηση ξύλινων σκαλοπατιών (για να μπεις στις ’γούρνες’) πέρσι το 2008 διότι κρίθηκαν επικίνδυνα λόγω ολισθηρότητας (φάγανε μπόλικες τούμπες τα γερόντια) , οι αρμόδιοι έφτιαξαν τσιμεντένια σκαλοπάτια με κουπαστή (πολύ σωστά κατά την άποψη μου).

Τα φτιάξανε λοιπόν τα σκαλοπάτια εδώ και πολλούς μήνες αλλά τα αφήσανε έξω, δεν τα τοποθετήσανε (έξυπνο αυτό, ποιος το έκανε?)
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξηλώσανε εδώ και σχεδόν δυο μήνες, και τα παλιά ξύλινα με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα γερόντια να μπουν να κάνουν τα ιαματικά τους μπάνια.

Αν είναι κανένας γέρος ποιο ευκίνητος πάει καλά, καβατζάρει την κουπαστή και με την παλιά ’σκάλα΄ κατεβαίνει αλλά οι ποιο βραδυκίνητοι όμως αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Κάποιοι που δεν μπορούν να πηδάνε τις κουπαστές , πάνε στις δεξιά γούρνες που είναι για τα κορίτσια (έτσι λένε οι γέροι τις γριές) αλλά γκρινιάζουν τα κορίτσια (έχετε δει να μαλώνουν οι γέροι με τις γριές?) και γίνονται ’φασαρίες’.

Ρε παιδιά έλεος , ας πάει ένα μηχάνημα του δήμου να βάλει τις τσιμεντένιες σκάλες γιατί διαφορετικά βλέπω να οργανώνονται τα γερόντια και να έρθουν όλα μαζί με τα μπουρνούζια τους στο δημαρχείο για διαμαρτυρία (δεν κάνω πλάκα, το συζητάνε και αυτό).
Δεν ξέρω αν είναι αρμοδιότητα του ΕΟΤ η του Δήμου, ας τα βρείτε εσείς αυτά, το ζητούμενο είναι να μην ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, λίγος σεβασμός.


Επίσης πολύ βασικό, ας φτιάξετε και τον δρόμο που όταν βρέχει γεμίζει λάσπες και όταν δεν βρέχει γεμίζει ο κόσμος σκόνη, 300 μέτρα δρόμος είναι μέχρι τις πρώτες γούρνες.

Σας προτείνω να πάτε μια βόλτα κατά τις 11 με 12 που θα βρείτε σίγουρα κόσμο να τα ακούσετε και εσείς ένα χεράκι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μα ειστε τωρα καλα που θα ασχολεισθουν με τετοια πραγματα εαν δεν εχουμε θρηνισει μερικους θανατους σας παρακαλω κυριοι ας σοβαρευτουμε λιγο τα εργα θα θα θα θα θα θα γινουνε οταν το κερδος απο τα εργα θα ειναι προς καλυτερο οικονομικο κερδος
ο ρεγκινιωτης