01 Ιουνίου 2009

Ευθεία βολή κατά ΠΑΣΟΚ από τον Πρωθυπουργό στη Λαμία

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οξεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από τη Λαμία ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την κεντρική ομιλία του κόμματος στο νομό το απόγευμα της Κυριακής.

Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε για "βολεμένα συμφέροντα" που στάθηκαν εμπόδιο στην κυβερνητική μεταρρύθμιση από τους "εμπνευστές της νέας κινδυνολογίας".

"Αντί να αλλάξει, βουλιάζει", τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αφού το ΠΑΣΟΚ είναι "αιχμάλωτο στο παρελθόν του".Παράλληλα, ανέπτυξε τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες προέβη η κυβέρνηση και ξεκαθάρισε τις κυβερνητικές δράσεις στο τρίπτυχο: "Σταθερότητα στους ταραγμένους καιρούς. Ασφάλεια για όλους. Ετοιμότητα για την επόμενη μέρα".

Ανέφερε τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Φθιώτιδα λέγοντας πως "μένουν να γίνουν πολλά ακόμα", ενώ για το σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης ξεκαθάρισε ότι "παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις, αναγκαίες για το συλλογικό καλό".Αναφερόμενος στον κόσμο, στο ξεκίνημα της ομιλίας του, τόνισε:

"Η πλατιά συμμετοχή σας ενισχύει το δρόμο της σταθερότητας, της σιγουριάς, της ασφάλειας για όλους. Η επιλογή σας απορρίπτει το λαϊκισμό και επιβραβεύει την υπευθυνότητα. Απορρίπτει το «όχι σε όλα» και υπαγορεύει εθνική συνεννόηση. Απορρίπτει τις ανεύθυνες υποσχέσεις και υποδεικνύει υπεύθυνες αποφάσεις. Άμεση επιδίωξή μας", συνέχισε, " είναι να βγει η Πατρίδα μας, όσο το δυνατό πιο αλώβητη, από τη διεθνή θύελλα. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα πανέτοιμη στην κούρσα της διεθνούς ανάκαμψης. Σκοπός μας είναι να βρεθούμε, την επομένη της κρίσης, σε μια καλύτερη μέρα".Αναγκαίες χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις ο Κώστας Καραμανλής, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ "πολεμούσε".

Κι αυτό γιατί "υπηρετούσαν τη συντήρηση". Χαρακτηριστικά ανέφερε τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Παιδείας, την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, τον Χωροταξικό Σχεδιασμό, τη Νέα Ενεργειακή Πολιτική, τις Συμπράξεις του Δημόσιου με τον Ιδιωτικό Τομέα, η μεταρρύθμιση στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, καθώς και τα έργα υποδομής

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: