25 Ιουνίου 2009

Δεν θέλει το δημοτικό συμβούλιο να ξέρουν οι δημότες το τι γίνεται μέσα στα δημοτικά συμβούλια.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η αδιαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο.

Πρόσφατα ο δήμαρχος των Καμένων Βούρλων, Μάκης Αντωνίου, στην αρχή ενός προγραμματισμένου δημοτικού συμβουλίου, έπιασε έναν έναν τους δημοτικούς συμβούλους στο γραφείο του, και τους ανακοίνωσε ότι εφεξής απαγορεύει την ηχογράφηση των δημοτικών συμβουλίων.

Ως πειθήνια όργανα, όλοι οι σύμβουλοι, συμπολίτευσης (αναμενόμενο) αλλά και αντιπολίτευσης (αυτό και αν είναι είδηση) το απεδέχθησαν σιωπηρά και χωρίς αντίρρηση. (καλά ένας δεν βρέθηκε να αντιδράσει ρε παιδιά?)

Για καθίστε ρε λεβέντες του δημοτικού συμβουλίου, και πρώτα πρώτα ο πρόεδρος σας, ποιος σας είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι μαγαζί σας, και ότι λεχθεί από εσάς δεν είναι ανακοινώσιμο στους δημότες??? Εεεε ???
Εμείς σας εκλέξαμε, και σίγουρα όταν σας ψηφίζαμε δεν είχαμε στο μυαλό μας καμιάς μορφής αδιαφάνεια που θέλετε τώρα να εφαρμόσετε, έστω και σιωπηρά αποδεχόμενοι την πρόταση – προσταγή του δημάρχου.

Σε κάνα χρόνο είναι οι εκλογές και δεν θα ξεχαστεί τόσο εύκολα αυτό.
Σε όλους σας απευθύνομαι. Θα τα μετράτε τα κουκιά και δεν θα σας βγαίνουν.
(ξέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και ο δήμαρχος τι λέω …. )

Και για να επανέλθουμε στην τάξη όλοι μας, το blog επικοινώνησε με την ΚΕΔΚΕ , (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων), ανέφερε το γεγονός, και η ΚΕΔΚΕ σαφώς ενοχλημένη από την τοπικού χαρακτήρα πρωτοφανή εξέλιξη, ρώτησε και ζήτησε αντίγραφο της απόφασης δημοτικού συμβουλίου που να αναφέρει την σχετική απαγόρευση που .

Σε απάντηση μας ότι δεν υπάρχει σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου, αλλά απλά προφορική εντολή του δημάρχου, μας απάντησαν ότι δεν υφίσταται ως θέμα η απαγόρευση μαγνητοσκόπησης αλλά και ηχογράφησης δημόσιων συνεδριάσεων που εμπίπτουν τα δημοτικά συμβούλια, και να τους ενημερώσουμε με την όποια εξέλιξη.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ανθρωποι δεν κανουν για αυτη την δουλεια. Βασικα πηγαμε να ξορκισουμε το κακο ενος καταστροφικου ΔΗμαρχου και συμβουλιου και επωφεληθηκε ο Κος Αντωνιου με αποτελεσμα να μας προκυψει χειροτερος. Που να το ηξερα συμπολιτες μου τοτε οτι το καναπεδακι οπου ετρωγα απο το catering εξω απο το εκλογικο του κεντρο θα μου ητανε τοσο δυσπεπτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ειναι δικο του μαγαζι?? Μπορει να μου πει καποιος αν το λιμανι ειναι δικο του μαγαζι? Εργο απαραδεκτο , χωρις συμβαση και παραδοση απο το αρμοδιο υπουργειο αλλα και με τιμολογιακη πολιτικη που δεν ειναι εγκεκριμενη απο το Υπουργειο πως ειναι δυνατον να το διαχειριζεται αυτος?
Πηρε το αυτι μου καπου οτι υπαρχει αποφαση απο το δημοτικο συμβουλιο. Μα καλα δεν υπαρχει ενας φορεας να βαλει αυτους τους Κυριους στις θεσεις τους? Μπορει να παρει καποιος αποφαση για κατι που δεν του ανηκει, θα μας τρελλανουν αυτοι?