24 Ιουνίου 2009

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ"!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πρόταση που θα διατυπωσει και στο Δημοτικο Συμβουλιο της λουτροπολης εκανε χτες μεσα απο το κεντρικο δελτιο του FM-1 ο επικεφαλης της μειζονος μειοψηφιας του Ν.Σ.Φθιωτιδας Νοτης Μαριάς αναφορικα με το συντελεστη δομησης των Καμενων Βουρλων.

"Εκτιμω οτι αν επιτραπει η ανεγερση και τριτου οροφου θα αναπτυχθουν τα Καμενα Βουρλα,θα πεσουν οι τιμες των ακινητων και ετσι θα μπορεσουν περισσοτεροι να αποκτησουν ενα εξοχικο σπιτι στη λουτροπολη,ολα αυτα με τη προϋποθεση της δημιουργιας και των αντιστοιχων υποδομων" τονισε.

Λαμία FM1

-----------------------------------------------------
Άποψη του BLOG

Τι λες κύριε Μαριά, σοβαρά?
Αυτό πιστεύεις ? έτσι πιστεύεις ότι θα αναπτυχθούν να Καμένα Βούρλα ?
Mε αυτό τον τρόπο? Μωρέ μπράβο στρατηγική που σκέφτηκες!!

Να κρατήσεις αυτήν την άποψη για τον εαυτό σου προτείνω εγώ και να τα αφήσεις τα Καμένα Βούρλα ήσυχα.

Ρώτησες τους κατοίκους και τους δημότες την δικιά τους άποψη για τον τρίτο όροφο και την αλλαγή του συντελεστή δόμησης στα Καμένα Βούρλα?

Νομίζω, κατά πως φαίνεται ότι ρώτησες τους κατασκευαστές και τους εργολάβους και σχημάτισες αυτή την άποψη και όχι τους κατοίκους.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του και δυστυχώς στην εξουσία.

Ειλικρινά πιστεύει ο κ. Μαριας ότι έτσι θα αναβαθμιστεί η περιοχή? Ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί.

Εδω και χρόνια η περιοχή υποβαθμίζεται συνεχώς, από πλευράς ποιότητας υποδομών και περιβάλλοντος και επομένως και το επίπεδο (κυρίως οικονομικό) των επισκεπτών πέφτει χρόνο με τον χρόνο.

Η πρόταση που προτείνει ο κ. Μαριας είναι κοντόφθαλμη και εντελώς ξεπερασμένη και όπου έχει εφαρμοστεί π.χ. Ισπανία, έχει οδηγήσει σε υποβάθμιση περιοχών και μείωση (ποσοτική και ποιοτική) της τουριστικής κίνησης.

Ένα ουσιαστικό, βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο που πραγματικά θα προωθήσει την ανάπτυξη στην περιοχή πρέπει να ενισχύει τις εναλλακτικές και ήπιες μορφές τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αναδεικνύει και θα προστατεύει τις φυσικές ομορφιές, και την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κατανοήσω πως η περισσότερη οικοδόμηση και ο τρίτος όροφος μπορούν να το πετυχουν αυτό.

Ανώνυμος είπε...

8a mporouse na mas eksigisei o kirios Marias poies einai akrivws oi ipodomes pou apetountai wste na exoume kai trito orofo?????
kai vevaia den 8a epitrepsoume kati tetoio,ta kamena vourla den exoun anagi apo a8lia oikodomika mega8iria gia na anaptix8oun,ma omorfes idees pou 8a anadeiksoun tis fisikes omorfies tou topou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
as epitrepsoun loipon s'emas tous dimotes twn kamenwn vourlwn na epileksoumme tous tropous veltioseis kai anaptiksis tis polis mas,oso gia tis protaseis tous,tous eyxaristoume,alla den 8a tis akolou8isoume.......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι ειναι αδιανοητο να ακουγονται τετοιες αποψεις απο επισημα χειλη.
Παντως εαν δεν πεσουν οι τιμες στα Καμενα ειναι σιγουρη η οικονομικη πτωση ,πλην καποιων εξαιρεσεων που χαιρονται για το μονοπωλιο ( Και καλα κανουν!!)
Αλλα απορω γιατι κανεις δεν καταγγελει την απαραδεκτη επικρατουσα κατασταση στα Καμενα? Απορω για το αν εχει υπαρξει τετοιος Δημαρχος ξανα σε αυτη την λουτροπολη, αναποτελεσματικος αλλα τελευταια και με ακραιες - επικυνδυνες αποψεις και αποφασεις.

Ανώνυμος είπε...

και αυτός ο κύριος θέλει να είναι και υποψήφιος βουλευτής;
Μαύρο στον Μαυρογυαλούρο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΣ