24 Ιουνίου 2009

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ για τα Καμένα Βούρλα, όπως την καταλαβαίνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Ο κ. Μαριάς έθεσε το ζήτημα της δημιουργίας 3ου ορόφου στα Κ. Βούρλα, που θα κατεβάσει λέει τις τιμές και θα αγοράσει πιο εύκολα ο κόσμος.

Δηλαδή κύριοι αναγνώστες ο κ. Μαριάς προτείνει το σοσιαλιστικό μοντέλο πόλης ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ αντί για το καπιταλιστικό ΕΚΑΛΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ. Εϊναι προφανές για αυτόν ότι συμφέρει τον τόπο μας, τη ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ να γίνουμε το πρώτο και όχι το δεύτερο……..Παναγία μου, και τον ψήφισα στις Νομαρχιακές νομίζοντας ότι είναι νέος και ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά – οικολογικά θέματα και μακρυά από συμφέροντα………
Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει:
ο κ. Μαριάς θέλει να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση της ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ των μεγάλων πράσινων στελεχών του νομού στην άμοιρη λουτρόπολη μας.

Μετρήστε:
1)Πρώην Νομάρχης ήταν ο βασικός μοχλός δημιουργίας του ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ στο Μουράγιο, βλέπε κλείσιμο πυλοτών κ.λ.π. μιας και είναι ιδιοκτήτης σε τέτοια παράνομη οικοδομή kαι κοντά σε αυτόν κουκουλώθηκε το θέμα.

2)Πρώην μεγάλου βουλευτή (του μεγαλύτερου) ο γιός, ως μηχανικός έφτιαξε τα σχέδια εκτρώματος στο κέντρο της παραλίας, χτίζοντας μία μεγάλη πτέρυγα ξενοδοχειακής μονάδας, πάνω σε δρόμο του σχεδίου πόλης.

3)Έτερος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και υποψήφιος μάλλον στις επόμενες εθνικές εκλογές με το σύνθημα ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ήταν ο βασικός στυλοβάτης ως σύμβουλος κ.λ.π. επιχειρηματία που άλλαξε τα φώτα με τις παρανομίες του στην άμοιρη πόλη μας.

4)Οι περισσότερες από τις παρανομίες αυτές, αλλά και μία περίοδος που φούντωσε η οικοδομική αυθαιρεσία στην πόλη με κλεισμένες πυλωτές, πανωσικόματα κ.λ.π. ήταν η θητεία συνδυασμού ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Καμ. Βούρλων δηλ. 1994-1998. Αλλά και την επόμενη τετραετία που συνδυασμός αυτός ήταν στην αντιπολίτευση αλλά έλεγχε ουσιαστικά το Δήμο αφού είχαν φύγει κα΄ποιοι από τον συνδυασμό Τσιτίνη, η σοσιαλιστική ομάδα της πόλης μας, έκανε την τυφλόμυγα μπροστά στα εκτρώματα που σήκωνε ο μεγάλος επιχειρηματίας που ήρθε να σώσει τον τόπο.

5)Θα μπορούσε να μπει κανείς και σε παραδείγματα πράσινων προσόπων αλλά είναι πταίσματα μπροστά σε αυτό που οργανωμένα ουσιαστικά «πρόσφερε» στον τόπο η πράσινη παράταξη.

Όπως καταλαβαίνετε., δεν αναφέρω ονόματα γιατί όλα αυτά είναι γνωστά και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ τα γνωρίζουν. Όμως η υπενθυμιση τους με την αφορμή αυτή, είναι για όλους χρήσιμη, ειδικά για τους κάτω των 50 ετών, μιας και γω στα 50κάτι μου τα έζησα πολύ καλά, όπως και τα ένοιωσε και η πόλη στο πετσί της.

Αλλό λοιπόν ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και άλλο ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΝΟΜΑ.

Ένας Μαυρισμένος από αυτά που γίνονται και λέγονται Αναγνώστης

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα δεν έχουν οι εργολάβοι της (πράσινης) ανάπτυξης

Ανώνυμος είπε...

Οι πρασινοι εργολαβοι εχουνε ονοματα οπως εχουνε και οι εργολαβοι της μπλε αναπτυξης και ουτο καθεξης. Παντως για τα χαλια των Καμενων Βουρλων σε καμια περιπτωση δεν ευθυνεται ο Μαριας και ο καθε Μαριας αλλα αποκλειστικα και μονο ο Δημαρχος και το ανικανο δημοτικο συμβουλιο. Η αναπτυξη δεν περνα μεσα απο συντελεστες δομησης σιγουρα αλλα ουτε μεσα και απο απραξια.
Οσον αφορα τις πυλωτες ο πρωην Νομαρχης δεν ητανε ο πρωτος σε αυτη την πολεοδομικη παρατυπια αλλα δυτυχως απλα εκανε αυτο που κανουνε ολοι μεχρι σημερα στα Καμενα με την ανοχη μας βεβαια.
μαλιστα ο πρωτοδιδαξας ητανε ο πατερας του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Οσον αφορα το ξενοδοχειο πρεπει επιτελους να αποφασισουμε αν θελουμε την αναπτυξη (η οποια συνεπαγεται θεσεις εργασιας και τουριστικο πολο ελξης) ή θελουμε τα Καμενα ενα ψαροχωρι? Δεν μπορω να καταλαβω σε τι ωφελει ενας δρομος - προσβαση προς τα λουτρα πληρως κατεστραμενος οπου οδηγει στο απολυτο σκοταδι ,στα χορτα και στο κατεστραμενο κτιριο των λουτρων.
Ωραια ειναι να τα ψελνουμε στον Μαριά αλλα μηπως πρωτα πρεπει ολοι να κανουμε την αυτοκριτικη μας?
Μηπως ολοι μας εχουμε ευθυνη για την δημιουργια μιας αποτρεπτικης για τουρισμο πολης? Μετα λυπης μου εχω ακουσει παρα πολλες φορες νεους Λαμιωτες να θεωρουν ως καλυτερο θερετρο τις Ραχες λογω κοστους , υπηρεσιων κλπ Προσωπικα δεν ειμαι φιλος του Μητση (δεν εχουμε το ιδιο budget) αλλα μηπως ειναι ο μονος αξιολογος πολος ελξης στα Καμενα και αντι να τον ενισχυουμε για να επωφεληθουμε σαν επαγγελματιες και εμεις να του παμε κοντρα? Μην ξεχναμε οτι ο σημερινος δημαρχος ειναι περαστικος αλλα η ζημια την οποια προκαλει υποβαθμιζοντας τα Καμενα θα ειναι για μεγαλο χρονικο διαστημα μαζι μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα... Μια κουβεντα θα πω. Αν δεν περιελθουν στα χερια του Δημου το παρκο με τα υδροθεραπευτηρια, το camping του ΕΟΤ και οι πηγες Κονιαβιτη αναπτυξη δεν θα δουμε στα Καμενα Βουρλα ποτε!!!
Βαλτε το καλα στο μυαλο σας οτι αν δεν αναπτυξουμε και δεν εκσυγχρονησουμε τις υπαρχουσες υποδομες που "ταιζαν" τοσα χρονια τους πατεραδες μας και τους παππουδες μας... θα πεινασουμε!!!!
Δεν ειναι θεμα μονο του Δημαρχου και του Δημοτικου Συμβουλιου, αλλα ολων των δημοτων του Δημου Καμενων Βουρλων!!!
Θα ξυπνησουμε ποτε???