27 Μαΐου 2009

Τιμωρήστε τα κόμματα που σας κορόιδεψαν

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του λαϊκού παράγοντα προέβαλε χθες το βράδυ η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε συγκέντρωση της Νεολαίας στον πεζόδρομο του Θησείου.
Οπως είπε, είναι δύναμη για τους νέους των λαϊκών στρωμάτων η ψήφος στο ΚΚΕ, για οργανωμένη δράση απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζονται μετά τις ευρωεκλογές.
Αντιπαρέβαλε μάλιστα την τακτική και τη ρητορική των άλλων κομμάτων τονίζοντας: «Η ΝΔ λέει “ψηφίστε για να σας δώσω”, το ΠαΣοΚ “ψηφίστε για να σας σώσω” και ο ΣΥΝ “ψηφίστε για να φέρω τα πάνω κάτω”».
Τα παιδιά του εργάτη, του απολυμένου, του ανέργου, όπως είπε, πρέπει να μετουσιώσουν την οργή και την αγανάκτησή τους πηγαίνοντας στην κάλπη «με πνεύμα αντίστασης και ανυπακοής». Σημείωσε ότι η αποχή δεν είναι λύση, αφού από αυτήν θα χάσει η νεολαία, που έχει την ευκαιρία στην ευρωκάλπη να τιμωρήσει «τα κόμματα της πλουτοκρατίας που την κορόιδεψαν» λέγοντας ότι ασκούν εξουσία υπέρ της και σκορπίζοντας υποσχέσεις για δουλειά μετά τις σπουδές και για ευημερία μέσω των νέων τεχνολογιών.
Η κυρία Παπαρήγα κάλεσε τους νέους να στείλουν ισχυρό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή με τρεις βουλευτές για να μπορεί να ενημερώνει έγκαιρα τον λαό για τις αντιλαϊκές αποφάσεις, όπως είχε κάνει πρώτο, για παράδειγμα, με τις κατευθύνσεις της Μπολόνια για την Παιδεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα ελλαδα
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΣ ΣΟΥ Η ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ
ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΣΑΣ Κ ΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1936 ΖΟΥΜΕ ΤΟ 2009 ΜΕ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ρεγκινιώτη πιστεύω ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι μόνο οραματική. Πρέπει να είναι και πρακτική. Για αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε σήμερα ότι : Το ρέμα του Βοάγριου χρειάζεται καθάρισμα για λόγους περιβαλλοντολογικούς και υγιεινής. Το πάρκο των Καμένων Βούρλων θα πρέπει να είναι καθαρό και να έχουν πρόσβαση τα παιδιά και όλος τον κόσμο και όχι όπως ήταν το 1936. Συμφωνούμε όμως ότι χρειάζεται δωρεάν δημόσια παιδεία και όχι παράγκες και τολ που παραπέμπουν στο 1920. Συμφωνούμε όμως ότι πρέπει να έχουμε καθαρό Μαλιακό και Ψάρια που θα μπορούμε να τα τρώμε . Συμφωνούμε ότι στο Ρεγκίνι θα πρέπει να υπάρχει Βιολογικός ο οποίος να γίνει μέσα από δημόσιες επενδύσεις και όχι από αυτοχρηματοδότηση (που θα πληρώσουν οι κάτοικοι) Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια πολιτική που απευθύνεται στο σήμερα και όχι στο χθες.

Γιάννης Φραγκούλης Αριστερός Πολίτης Ψηφοφόρος του ΚΚΕ.