19 Μαΐου 2009

Σήμερα "κληρώνει" για τον Μαλιακό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ευρεία, κατά τη νομαρχία Φθιώτιδας, σύσκεψη για τον Μαλιακό όπου θα κοινοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών όλων των επιστημόνων, που επισκέφτηκαν το Μαλιακό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου, το απόγευμα στις 6, στο νομαρχιακό κατάστημα Φθιώτιδας.

Αυτή τη φορά, προσκεκλημένοι για να ανακοινώσουν τα "ευχάριστα" είναι οι ειδικοί επιστήμονες κ. Ευστάθιος Μπαλόπουλος, διευθυντής του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και ο βιολόγος κ. Κουκάρας.
Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα ακούσουμε μόνο όσα επιθυμεί να ακούσει και ο νομάρχης μας, κ. Χειμάρας και όχι όπως την προηγούμενη φορά στη σύσκεψη της νομαρχίας, όταν η κ. Πάγκου άρχισε να μιλάει για επικίνδυνα τοξικά για τον άνθρωπο φύκη, ακούστηκε ο κ. Χειμάρας να λέει στους διπλανούς του, "...αυτή γιατί τη φέραμε εδώ;".

Για την ιστορία, στη σύσκεψη που γίνεται με πρωτοβουλία και υπό την προεδρία του κ. Χειμάρα, εκτός των προαναφερομένων θα πάρουν μέρος και οι δήμαρχοι των παραθαλάσσιων δήμων της Φθιώτιδας, δηλαδή Στυλίδας, Εχιναίων, Πελασγίας, Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγ. Κωνσταντίνου, Οπουντίων, Αταλάντης & Μαλεσίνας.Θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι των συλλόγων επαγγελματιών αλιέων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Κ. Χατζής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών–Βιοτεχνών Φθιώτιδας κ. Ιω. Λούκας, ο διευθυντής του Κ.Π.Ε Στυλίδας κ. Ευ. Μαρκατσέλης, ο λιμενάρχης Στυλίδας και από πλευράς νομαρχίας οι διευθυντές των υπηρεσιών Αλιείας, Υγείας, Κτηνιατρικής και Περιβάλλοντος της νομαρχίας.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ...

LamiaNews

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: