23 Μαΐου 2009

Περιοδείες πολιτικών αρχηγών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Και αυτό το Σαββατοκύριακο ενόψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου


Τα έργα της ΠΑΘΕ στα Τέμπη επιθεώρησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία των έργων, καθώς όπως είπε μετά το πέταλο του Μαλλιακού, τα έργα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς σε επικίνδυνα σημεία, όπως στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα.
Ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρων των έργων θα υπάρχει μια εξαιρετική εθνική οδός, ένας ασφαλής και σύγχρονος ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομος. Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Στην Καρδίτσα, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στην Ανάβρα, όπου επισκέφτηκε το εργοτάξιο του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας.
Στην συνέχεια μετέβη στον υδροηλεκτρικό σταθμό Σμοκόβου στο Λεοντάρι και το το Μουσικό Σχολείο της πόλης που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες μέρες. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Από την 335 Μοίρα τακτικών μεταφορών αεροπυρόσβεσης της Ελευσίνας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεσμεύτηκε να βοηθήσει τον συντονισμό της πυρόσβεσης για να μη κινδυνεύει η ζωή των πιλότων και να μην ξαναζήσουμε - όπως είπε- καταστροφικές πυρκαγιές.

Στο Μενίδι και τους Θρακομακεδόνες περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Όπως είπε, το δίλημμα των ευρωεκλογών δεν έχει καμία σχέση με την ανούσια σκιαμαχία πράσινων παπαγάλων και γαλάζιων βαρβάρων. Ανέφερε πως το πραγματικό δίλημμα είναι εάν από τις 8 του Ιούνη θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική που συρρικνώνει δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις, που οδηγεί τη νέα γενιά στο περιθώριο.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, από την Ηγουμενίτσα τόνισε ότι στις 7 Ιουνίου πάμε σε εκλογές με την χειρότερη μεταπολεμική κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε κυβέρνηση σκανδάλων. Επέκρινε επίσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις χρησιμοποιώντας την φάση σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα.

Skai Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: