31 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΗ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συναγερμος εχει σημανει σε ολες τις κομματικες οργανωσεις της Στερεας και κυριως Φθιωτιδας,Βοιωτιας,Ευρυτανιας,Φωκιδας και μερικως και Ευβοιας για την αυριανη ομιλια του πρωθυπουργου στη Λαμια.

Ο κ.Καραμανλης θα μιλησει στις 8 περιπου το βραδυ της Κυριακης απο εξεδρα που εχει στηθει στην Πλατεια Διακου,μπροστα στον ανδριαντα του Ηρωα.
Το πεδιο της συγκεντρωσης θα εκτεινεται σε ολο το τμημα της οδου Διακου απο την οδο Αινιανων,στην οδο Καραγιαννοπούλου,ολη την επιφανεια της Πλατειας Παρκου και για το λογο αυτο η Αστυνομικη Δνση Φθιωτιδας εχει εκδοσει απαγορευτικο κινησης και σταθμευσης αυτοκινητων σε ολο αυτο το τμημα της πολης.μαζι με τον πρωθυπουργο θα βρεθουν στη Λαμια αρκετοι υπουργοι,ο γραμματεας της Κ.Ε.ο κ.Ζαγοριτης ,δεκαδες βουλευτων απο τη Στερεα,πολιτευτες,Διοκητες οργανισμων κ.α.

Το στοιχημα της Ν.Ε. οπως ανεφεραν στον FM-1 τοπικα στελεχη ειναι να κερδισουν τις εντυπωσεις σε σχεση με την συγκεντρωση της προηγουμενης Κυριακης στον ιδιο χωρο του προεδρου του ΠΑΣΟΚ Γιωργου Παπανδρεου.

Τα λεωφορεια που θα μεταφερουν οπαδους απο διαφορα σημεια της Φθιωτιδας αλα και απο γειτονικους Νομους θα σταθμευσουν στον παλιο Σιδηροδρομικο Σταθμο και τους γυρω δρομους,στο γηπεδο,στην Πανεληνια Εκθεση κ.α.

LamiaFM1

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: