17 Μαΐου 2009

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 43η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην 43η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με περίπτερο στο Ά Κτίριο.
Το περίπτερο παρουσιάζει τριπλή θεματολογία καθώς ένα τμήμα του είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση για το ΕΣΠΑ, ένα μέρος του στην ενημέρωση για το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και ένα τρίτο τμήμα του περιπτέρου είναι αφιερωμένο στην Στερεά Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
του Γενικού Γραμματέα
της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
κ. Παντελή Σκλιά
για τα εγκαίνια
της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας


Η 43η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα δώσει και φέτος την ευκαιρία σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Περιφέρειάς μας να παρουσιάσουν στον Έλληνα καταναλωτή τον δυναμισμό, την καινοτόμο δράση τους, τις παραγωγικές δυνατότητές τους, την εξωστρέφειά τους.
Βρισκόμενοι στο μέσον της διεθνούς οικονομικής κρίσης που έχει ως αντίκτυπο στις Εθνικές Οικονομίες την ύφεση και την υποχώρηση των δεικτών παραγωγής και ανάπτυξης, ερχόμαστε να δείξουμε, ότι παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ενίσχυση και στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας όλων των τομέων της οικονομίας (παραγωγή, μεταποίηση, εμπόριο-υπηρεσίες) ενισχύοντας τους δίαυλους επαφής με το καταναλωτικό κοινό και τις τοπικές κοινωνίες.
Η προσπάθεια αυτή συμπληρώνει και πλαισιώνει όλες τις δράσεις και ενέργειες που έχουμε ήδη δρομολογήσει στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, και που αφορούν τους άξονες «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» με έμφαση στην Νεανική και Γυναικεία επιχειρηματικότητα, «την Ανάπτυξη και Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού», και «την Ψηφιακή Σύγκλιση και την Διοικητική Μεταρρύθμιση».
Υπό το πρίσμα αυτό απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας καθώς επίσης και στις διοικητικές της υπηρεσίες για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για την άρτια και άψογη οργάνωση του εκθεσιακού γεγονότος της 43ης Π.Ε.Λ.
Είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει όλους όσους επενδύουμε χρόνο και δυνάμεις στην επιτυχία και την μακροημέρευση αυτού του σημαντικού θεσμού για την πόλη της Λαμίας, την Περιφέρειά μας, την Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: