22 Σεπτεμβρίου 2010

Και επίσημα υποψήφιος ο Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΚΟΝΤΕ ΠΑΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΤΣΙ ΓΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΣΥ.ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΦΑΙΔΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδάκι μου κόλλημα μερικοί με τον Αντωνίου!!! Πόσα σας δίνει ρε παιδιά? Αφού θα χάσει χαλαρώστε για να το απολαύσετε τουλάχιστον. Κάτι ο συντελεστής δόμησης, βάλε το νησί, σκέψου τον βιολογικό και το σχολείο, να τα καουμποιλίκια που κάνει διαρκώς, τα έχει ρίξει και στον κόκορα και δεν πατάει στο δημαρχείο να κάνει καμία δουλειά … πολύ θέλει νομίζεις?

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά τι παράξενες κολιγιές ακούγονται; Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Πρίν λίγο καιρό άσπονδοι αντίπαλοι τώρα κολλητοί συνεργάτες. Πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Όλους αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη του ψηφοφόρου,θα εξαφανιστούν απο τον πολιτικό χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΦΛΕ, ΚΟΝΤΕ , ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ? ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΣΤΟ 60% ΤΟ ΜΑΚΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

peri tou dimarxou mas ..as ksekinisoume apla me tis paralies pou ekopse apo ta magazia kai edose se alla ...den leme onomata.nomizete oti tha ton ksana psifisoun me auta pou ekane kai me auta pou kanei akoma???kai tora prospathei na ginei filos kai me autous pou den ta eixe kala kai pou den xoneue kai itan sta maxairia....pali onomata den leme...an eseis pisteuete oti ola osa ekane itan sosta ksana psifisteton ...autoi pou tin patisan apo auton den nomizo na to kanoun

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε, λοιπόν, να φέρουμε στην περιοχή μας τον ιδανικό δήμαρχο, που από παραλίες ξέρει πολλά! Να κάνει κάθε 2 χρόνια ένα δημοτικό ουρητήριο-καφενείο (ένα σε κάθε παραλιακό οικισμό, άρα στα 20 επόμενα χρόνια) με υπαίθριο χώρο με πλαστικά καθίσματα, που θα πουλάει χαμηλότερα από όλα τα μαγαζιά, ώστε να φύγουν οριστικά οι διερχόμενοι επισκέπτες-τουρίστες και να τον ευγνωμονούν όλοι για την ανάπτυξη του τόπου μας προς την αποβλακωτική κατεύθυνση που ο ίδιος οραματίζεται! Ψήφο στον Τετριμίδα και να είστε σίγουροι πως δεν είναι απλά υπασχέσεις! Είναι αποδεδειγμένο πια, ότι είναι τόσο ικανός!

Ανώνυμος είπε...

Nα σου θυμισω οτι ο Τετριμιδας εφτιαξε νομιμο καφε-μπαρ στη παραλια του Μωλου..Το αν εχει οραμα ασ'το,θα το κρινουν στις 7 Νοεμβριου.Οραμα φιλε μου ειναι μια δημοτικη αρχη που σεβεται το χρημα μας,δεν ειναι ουτε οι ακριβες μελετες,ουτε οι συναυλιες στη παραλια!Α....ουτε και οι μαζορετες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ...ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΡΩ... ΓΕΝΙΚΩΣ.