24 Σεπτεμβρίου 2010

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε ο Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την υποψηφιότητά του για τον διευρυμένο, καλλικρατικό δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Μάκης Αντωνίου. Στην διακήρυξή του μεταξύ άλλων αναφέρει:«Σε αυτή τη νέα ελκυστική πραγματικότητα απαιτείται πρώτιστα άθροιση όλων των υγιών δυνάμεων, που απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας.

Καλούμαστε ενωμένοι, πάνω από κόμματα, πολιτικές αντιπαραθέσεις, διχαστικές αντιλήψεις και τοπικιστικές εμμονές, να υπερβούμε τα μικρά και μεγάλα «εγώ» μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία πανίσχυρη συμμαχία. Γιατί πέρα από το φυσικό, ακόμα πιο μεγάλος πλούτος μιας κοινωνίας, μιας περιοχής είναι οι άνθρωποί της». Κλείνοντας καλεί τους πολίτες «να ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από ανοιχτές διαδικασίες πραγματικής κοινωνικής συναίνεσης, να χτίσουμε μια υγιή συμπαράταξη και να πορευτούμε αλληλέγγυοι και ίσοι μεταξύ μας στον αγώνα τον καλό, που μόλις ξεκίνησε»
paratiritisfthiotidas.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αντωνίου, μπράβο για την υποψηφιότητα σας, τα στελέχη του συνδυασμού σας πότε θα μας τους ανακοινώσετε?

Ανώνυμος είπε...

RE PANTELH EPREPE NA AKOYSEIS TA OIKOGENEIAKA SOY MPINELIKIA GIA NA GRAPSEIS THN ANAKOINOSH TOY ANTONIOU?

kamena voyrla blogger είπε...

Δεν ξέρω αν θα σε … απογοητεύσω – ξαφνιάσω – σε βάλω σε σκέψεις – σηκώσεις το φρύδι και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δυστυχώς έχεις πέσει έξω φίλε μου 9:02

Το όνομα Παντελής, Δημήτρης και Γιάννης δεν υπάρχει στην λίστα των συγγραφέων του Blog αυτού που διαβάζεις τώρα, τελεία και παύλα.

Δεν είναι σωστό να εμπλέκεις, και στην τελική να κατηγορείς ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή εικάζεις κάτι (έτσι σούρθε δηλαδή) και νομίζεις ότι είσαι ο Ηρακλής Πουαρό.

Ας επικεντρωθούμε όλοι στο καλό αυτού του τόπου, ας εκφράσουμε τις πολιτικές ανησυχίες – προτάσεις – αντιρρήσεις με κόσμιο τρόπο και όχι με την όποια ρεβανσιστική διάθεση και ας παράγουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Ευχαριστώ για την συνεργασία
Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο στον κ. blogger σχετικά με την ξεκάθαρη απάντησή του, όσον αφορά ποιός είναι πίσω από το blog,αλλά πόσο ξεκάθαρα παρουσιάζει τα θέματα.
Η σωστή του θέση μπορεί να ενοχλεί μόνο τους ένοχους σχετικά με τις τοποθετήσεις των στους υποψηφίους.
Συνέχισε σταθερά και ο πολίτης σε κρίνει καθημερινά με την αυξανόμενη συμμετοχή τόσο μέσω του blog, όσο και μέσω των συζητήσεων που γίνονται παντού στα θέματα που προβάλεις στο blog.
Δεν αρέσεις μόνο σε αυτούς που θίγονται και τους κακοφαίνεται αυτό,γιατί είχαν μάθει και θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους στα μουλωχτά.

Ανώνυμος είπε...

Ψιλά γράμματα για κάποιους.
Είναι αποφασισμένοι και τα παιζουν όλα για όλα.
Αυτές τις μέρες οι πιέσεις στις κοπέλες του Galaxy έχουν γίνει αφόρητες. Ηδη 2 κορίτσια από το ρεγκίνι μπήκανε στο ψηφοδελτιο του δημάρχου της καφετεριας

Ανώνυμος είπε...

Σε μερικά κιλά λάσπη θα κολλήσει ο μηχανισμός; άλλωστε μη ξεχνάμε ότι υπάρχει γερό μπλοκ του κατασκευαστικού κλάδου στην ομάδα τους, και ξέρουνε από λάσπη...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός που γράφει και πως τον λένε
Μας αρέσει που διαβάζουμε για την πατρίδα μας νέα που δεν υπάρχουν ούτε γράφονται αλλού
Μην μας ξεχνάτε και εμάς που είμαστε στο εξωτερικό

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντος ένα έχω να πώ: παπούτσι απ' τον τόπο σου και ας ειν' και τρύπιο. Τουτέστιν: Δήμαρχος απ' τα Καμένα Βούρλα και ας είναι και ο Μάκης!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντος ένα έχω να πώ: παπούτσι απ' τον τόπο σου και ας ειν' και τρύπιο. Τουτέστιν: Δήμαρχος απ' τα Καμένα Βούρλα και ας είναι και ο Μάκης!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος φιλε...Μπραβο!Ο τοπικισμος στο μεγαλειο του!Ετσι θα παμε μπροστα...

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνος από τα κεντρικά του ΓΑΛΑΞΙΑ μου είπε 10.53, ότι το κατάστημά τους στην παραλιακή των Κ.Βούρλων θα το κλείσουν μετά το καλοκαίρι,γιατί τους είναι ασύμφερο και ότι το μεγάλο που είναι και ιδιοκτήτες τους φθάνει.
Άτυχος ο κ. Λασπιάς που θα χάσει το πολύ καλό ενοίκοιο που έπαιρνε,πολύ άτυχοι επίσης οι εργαζόμενοι που θα χάσουν την δουλειά τους,αλλά πιό άτυχος είναι ο Αντωνίου που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το αποκρύψει, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές,κάνοντας παρέα με τον ανηψιό του Χειμωνίδη και παριστάνοντας ότι είναι κάποιος γιά τον ΓΑΛΑΞΙΑ,ενώ ο ίδιος άνθρωπος μου είπε ότι ο Αντωνίου πούλησε όλες τις μετοχές που είχε στο ΓΑΛΑΞΙΑ επειδή είχε οικονομικά προβλήματα,καθώς επίσης ότι τα μανάβικα που διατηρούσε στους ΓΑΛΑΞΙΕΣ του τα πήραν όλα, εκτός των Κ.Βούρλων.
Αν είναι έτσι,πράγμα το οποίο είναι εύκολο να εξακριβωθεί,τότε μπορεί να τάζει στους υποψήφιους και ψηφοφόρους τα πάντα.Μήπως και στις προηγούμενες εκλογές δεν έταξε?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο 12.06 : Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά ας μας πεί ο κ.Τετριμίδας , τον οποίο εκτιμώ , πια λύση θα δόσει για την στέγαση του λυκείου Καμ. Βούρλων και τι θα κάνει με την επέκταση του σχεδίου πόλεως της πόλης μας; Πιστέυεις ότι θα ασχοληθεί με το σχέδιο πόλεως των Καμένων Βούρλων όταν ο Μώλος αντιμετοπίζει και αυτός τα ίδια προβλήματα με την επέκταση του δικού του σχεδίου καθώς εδώ και είκοσι χρόνια εκρεμμεί η πράξη εφαρμογής του; Η με το λύκειο; Σκέψου λίγο και απάντησε!

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα φιλε μου ειναι να προσπαθησει να βαλει μπροστα την εφαρμογη του σχεδιου πολεως...Ειναι απ τα πιο δυσκολα θεματα,σε καθε δημο...Αν θα το κανει,θα το δουμε.Θα ειναι εκπληξη αν το κανει..Το σημαντικοττερο που πρεπει να γινει απο τον Ιανουαριο ειναι να αποκατασταθει η ηθικη σε ολη τη περιοχη..Οικονομια στα χρηματα,οχι ασκοπες μελετες,δημοσιους διαγωνισμους για οτιδηποτε και καλη συμπεριφορα απεναντι στους πολιτες..

Ανώνυμος είπε...

Διαλέγουμε Έναν γελοίο & απρόβλεπτο και από την άλλη έναν σοβαρό, αποφασίζετε για τα επόμενα χρόνια ποιος θα έχει στα χέρια του το μέλλον του ΤΟΠΟΥ.
Σοβαρευτείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με λίγα λόγια μας λέει:
επιθυμεί υγιείς δυνάμεις, απο εμάς... , ενωμένοι, πάνω από κόμματα, πολιτικές αντιπαραθέσεις, διχαστικές αντιλήψεις και τοπικιστικές εμμονές,να υπερβούμε τα μικρά και μεγάλα «εγώ»?????,
ακόμα πιο μεγάλος πλούτος μιας κοινωνίας, μιας περιοχής είναι οι άνθρωποί της?????
να ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από ανοιχτές διαδικασίες πραγματικής κοινωνικής συναίνεσης??????
να χτίσουμε μια υγιή συμπαράταξη?????????????????????? (τους τραβάει από τα μανίκια από ότι μαθαίνω)
αλληλέγγυοι και ίσοι μεταξύ μας στον αγώνα τον καλό????????????? (4 χρόνια έμαθες ποτέ να ΑΚΟΥΣ?????)

ΝΑ ΣΟΥ πω και εγώ τώρα ...

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VESPA???? Γιατί όλα αυτά που αναφέρεις ΔΕΝ ΤΑ έχει δει ΚΑΝΕΝΑΣ 4 χρόνια που είσαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΩ!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VESPA???????????????

Ένα γαμάτο ανέκδοτο με δύο τύπους , που μάλλον δεν ξέρουν από Vespa …

Ήτανε δύο άντρες πάνω σε μία βέσπα και πατάνε έναν πεζό.
Λέει ο πίσω:
- Τί έκανες, ρε μαλάκα; Τον πάτησες τον άνθρωπο.
Λέει ο μπροστά:
- Ξέρεις από βέσπα;
- Όχι!
- Ε, σκάσε λοιπόν!
Συνεχίζουν τον δρόμο τους και πατάνε μία γριούλα.
Λέει ο πίσω:
- Τί έκανες, ρε μαλάκα; Την πάτησες την γιαγιά!
Λέει ο μπροστά:
- Ξέρεις από βέσπα;
- Όχι!
- Ε, σκάσε λοιπόν!
Συνεχίζουν τον δρόμο τους, και απέξω από το σχολείο πατάνε ένα παιδάκι.
Λέει ο πίσω:
- Τί έκανες, ρε μαλάκα; Το πάτησες το παιδί!
Λέει ο μπροστά:
- Ξέρεις από βέσπα;
- Ε, ναι, ρε μαλάκα, ξέρω!
- Ε, πές μου που είναι το φρένο, ρε μαλάκα!!!

ξέρεις από vespa ??

Ανώνυμος είπε...

Τι να βάλει μπροστά ο Τετριμίδας ρε παιδιά? Ξέρετε ότι επί 4 έτη διαβεβαιώνει ότι σε... ένα μήνα θα έχει έτοιμη την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στο Μώλο? Ακόμα και τώρα που μιλάμε (έστω..., γράφουμε), δεν γνωρίζει πόσες ζώνες έχει ο Μώλος και τι σημαίνει πράξη εφαρμογής. Αυτός δε μπόρεσε να τηρήσει τις υποσχέσεις-εξαγγελίες του, αλλά ούτε καν να μάθει πέντε βασικά πράγματα για κάποιο σημαντικό θέμα, που αφορούσε στην ανάπτυξη του Μώλου. Θα μπορέσει να αντιληφθεί τη σοβαρότητα και το ειδικό βάρος για θέματα του διευρημένου δήμου?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σας έπιασε μανία με τα σχέδια πόλης ακούστε:
1. Ξεχάστε την επέκταση στα Καμένα!!
2. Και στο Μώλο και στα Καμένα αποσυρθείτε από τη διεκδίκηση της αποζημίωσης για τη διάνοιξη των δρόμων (όλους μας θα εξυπηρετήσουν οι δρόμοι αυτοί) και μετά θα δείτε πόσο εύκολα γίνεται η εφαρμογή!!
3. Δε θα πέσω στη παγίδα να πώ γιατί δεν έκαναν εφαρμογή οι Κεφάλας και Παταργιάς...