23 Σεπτεμβρίου 2010

Κρίσιμη καμπή για την Βόρεια Λοκρίδα (Μώλος-Καμένα Βούρλα-Άγιος Κωνσταντίνος) αποτελούν οι ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μαζί με την συνένωση τριών Δήμων, δημιουργεί εμπόδια στη λειτουργία των νέων ενοτήτων τουλάχιστον κατά την πρώτη τετραετία. Δημιουργεί όμως δυσκολίες και προεκλογικά καθώς στην γενικότερη απαξίωση για την ενασχόληση με τα κοινά, προστίθεται η δυσπιστία για το νέο μόρφωμα αλλά και οι τοπικιστικές αντιλήψεις που υπάρχουν σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό σε όλους τους δήμους.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο σκηνικό που διαμορφώθηκε, μία Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών από τον νέο Δήμο, με βάση κυρίως τα Καμένα Βούρλα, προσπάθησε να φέρει στο προσκήνιο αρχές και ιδέες, να ανοίξει την συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Ο κίνδυνος να φτάσουμε ως τις εκλογές χωρίς να γίνει πραγματική συζήτηση από τους συνδυασμούς και τον κόσμο «για την ταμπακέρα», ήταν και είναι ορατός.
Από την άλλη πλευρά καταλαβαίνουμε ότι οι πολίτες δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ξεπεράσουν τοπικισμούς και κόμματα και να δεχτούν την πρόκληση να συμμετέχουν μαζικότερα και ενεργότερα στη στελέχωση ανεξάρτητων ψηφοδελτίων ικανών να προσφέρουν ανανέωση, νίκη αλλά και ουσιαστική προοπτική για τον τόπο.

Έτσι λοιπόν ομόφωνα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον συνδυασμό με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ευαγγ. Τετριμίδα μετά από μία σειρά επαφών που είχαμε. Η διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές με στόχο την χρηστή διαχείριση, την οργάνωση του νέου Δήμου και την προοπτική ανάπτυξης ήταν τα θετικά συμπεράσματα.
Ειδικά για τα Καμένα Βούρλα είναι κοινή μας πεποίθηση η σταδιακή αλλαγή προς μία νέα σύγχρονη Λουτρόπολη, με πολλή δουλειά, λίγα λόγια, ξεκάθαρους στόχους και όχι μεγαλεπήβολα σχέδια για φαραωνικά έργα, που διαρκούν μόνο τους 2 μήνες της προεκλογικής περιόδου.

Επίσης δεν συμμεριζόμαστε τις λογικές των κομμάτων που πιστεύουν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι επικύρωση ή απόρριψη της πολιτικής του μνημονίου.
Πιστεύουμε ότι αυτή την στιγμή η υπέρβαση της όποιας κομματικής στήριξης, του εγώ χάριν του εμείς, όπως και του τοπικισμού είναι πράξη ευθύνης απέναντι στον ίδιο τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ζητούμε από τους πολίτες του Μώλου, των Καμένων Βούρλων και του Αγίου Κωνσταντίνου την ενεργό συμμετοχή και στήριξη του συνδυασμού.

Για την Κίνηση Πολιτών
Μακρυνίτσας Δημήτρης
Καραμανώλης Γιώργος
Υφαντής Δημήτρης

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεκάθαρο το μήνυμα και σαφές
νομίζω πράξατε σοφά κάνοντας την υπέρβαση σας
ενταχτήκατε σε μια ομάδα που είναι αρκετά μεγάλη και είναι κόντρα στον αντωνίου και τους αυλικούς του

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε η Κίνηση Πολιτών Καμένων Βούρλων και πήγε και συνεργάστηκε με τον κ. Τετριμίδα δημοκρατικός δικαίωμα ήταν και το έπραξε κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο.

Δεν μας λέει όμως τίποτα για την Ταμπακέρα , δεσμεύτηκε ο κ. Τετριμίδας για τίποτα όπως είναι το Όνομα των Καμένων Βούρλων ή Σχολική μονάδα κ.α .

Ή απλώς συμφώνησαν με τον κ. Τετριμίδα για τις καρέκλες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ή Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ( ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ...ΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ) ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ...ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ασχέτως αν συμφωνεί η διαφωνεί κανένας με την επιλογή τους, είναι αλήθεια ότι πρέπει άτομα σα το Δημήτρη να εκπροσοπήσουνε τα Καμένα.
Εγώ παντως συμφωνώ

Ανώνυμος είπε...

Στις επαφές που είχε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών με τον κ. Τετριμίδα , ήταν και ένας κοντός με καπέλο, μάλλον έμοιαζε με Ασιάτη.

Αυτός λέγεται ότι έκανε την κολληγιά αλλά πως συνεννοείτο με τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές πλέον κρίθηκαν μετά την ένταξη του κ. Μακρυνίτσα και του κ. Καραμανώλη (αυτός θα πάρει όλους τους Καραμανολέους) στο συνδυασμό του κ. Τετριμίδα νομίζωωωωω.

Α !!! ρε κοντέ τι φτιάχνεις ……

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:24
Η ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ TOY ΔΗΜΟΥ;
EΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ...
ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ο Μακρυνίτσας θα είναι Αντιδήμαρχος και ο Καραμανώλης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι δουλειά έχει ο Φακίρης με αυτά τα θέματα …. Αυτά συμφωνήθηκαν

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαλάρας τι θα κάνει τώρα που δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος ο κ. Μακρυνίτσας θα κατέβει με τον κ. Αντωνίου ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΡΙΑ ΠΛΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη προχώρα ! και άσε τους Μ@λ@κες να γράφουν ....

Ανώνυμος είπε...

αφηστε ρε τους νεους ανθρωπους που εχουν φρεσκες ιδεες να προχωρησουν και να πανε τον τοπο μπροστά βρε γεροκουσιλα. δεν χορτασατε τοσα χρονια ρε σωτηρες? δημητρη μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

14 σχόλια σε 5 ώρες ανάρτησης τα λένε όλα!!!
και ας προτείνουμε από εδώ τι θέλει ο καθένας από τη περιοχή του! (εννοείται εκτός από βόλεμα)

Ανώνυμος είπε...

Ρε μακρινυτσα σου ανοιξε τα ματια ο παπαναγιοτου τον πουλησες στην αρχη και τορα παζαρευεις αντιδημαρχία εσύ που πολεμας με καθε τροπο το χωριο μας.αν ενα δικαιουτε αντιδημαρχια ειναι ο παπαναγιωτου αλλα δυστιχως για σας θα βγει ομακισ και θα παρετε τον παπουλο

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει ρε φίλε, 5:08, λασπολόγε ότι ο Μακρινίτσας πολεμάει το χωριό ?
Εμ έτσι είναι, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα βγάζει κρεμαστάρια.
Μόνο για γαβγίσματα είσαι στα καφενεία φίλε τα άλλα τα υπόλοιπα τα σοβαρά δεν είναι για εσένα, άστο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι κίνηση πολιτών, αλλά κίνηση απεγνωσμένων σταϊκουρικών πασόκων, που ονειρεύονται καρέκλες δίπλα στον αποτυχημένο τζοχαντζοπουλικό καραβανά και ξεπουλάνε τα συμφέροντα των Καμένων Βούρλων (ονομασία-έδρα-τουριστική ανάπτυξη) προς αγροτικοποίηση της ευρύτερης περιοχής (όραμα τετρινιδάκου). Το μόνο ενδιαφέρον τους είναι να αποκτήσουν ταμπέλες αντιδημάρχων και γενικότερα κουμπανταδόρων του τόπου. Δεν έχουν τίποτε άλλο, παρά μια θεωρία-καραμέλα. Ευτυχώς που με 45-50 σταυρούς ο καθένας, δεν επιρεάζουν την εκλογή. 'Ηδη, ξεκίνησαν τον παραγκονισμό του Φακίρη, για να μοιράσουν μεταξύ τους την πίττττττα! Μεγαλοευργέτες θεωρητικούς δεν ξαναδέχεται ο νεοέλληνας. Ανίκανους στην πράξη, να κουμαντάρουν τα προσωπικά τους, τι να τους ανατεθεί? Αυτός ο τόπος έχει ανάγκη από νοήμονες, ανεξάρτητους, ανιδιοτελείς ανθρώπους, όχι από πιόνια των σταϊκούρηδων. Ας επαναπαυόμαστε, φίλοι μου, στο λαϊκό ένστικτο. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα των εκλογών από το ίδιο το εκλογικό σώμα. Δεν τρώει άλλο δούλεμα ο Νεοέλληνας. Μαύρο στους δήθεν σωτήρες (αυτοβαπτιζόμενους, η σταϊκουροβαπτιζόμενους)! Ευχάριστο, πάντως το οικιοθελές "ξεβράκωμα" του ανάξιου Δημητράκη. Έδειξε, ευτυχώς κι επίσημα ποιος είναι!

Ανώνυμος είπε...

Όσες φορές και να ρωτήσει κανείς αυτούς του κακαμοίρηδες, "γιατί κατεβαίνουν" γενικώς, αλλά και συγκεκριμένα με τον Τετριμίδα, δε θα πάρει απάντηση. Σιγά μην παραδεχτούν ότι η συναλλαγή ξεκίνησε. Πόσο σοβαρά μπορούν να τους αντιμετωπίσουν οι δημότες, όταν επί μήνες ξερογλύφονται γι ένα κοκκαλάκι από το φαγοπότι που στήνει ο αρχηγός τους?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο BLOGGER, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΟ-ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΑΧ, ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ....???

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι δίκιο έχεις, μας ψόφησε στην ανιδιοτέλεια ο Μάκης. Βρε ποιον πας να κοροϊδέψεις και ποιόν πας να πείσεις ότι ο γάιδαρος πετάει ? Απλή σκέψη … ο Μάκης καίγετε για το χωριό ενώ ο Μακρινίτσας πάει για την πάρτη του ?? χαχαχαχαχαχαχαχα έχει πολύ ‘κοντή’ μνήμη φίλε ….

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Μακη το καταλάβαμε: τον φοβάσαι το Μακρυνίτσα επειδή δεν έχεις ουτε μισό τέτοιον στο συνδιασμό σου.
Αμα κρίνουμε από τη λάσπη, που πέφτει σε ένα μόνο υποψήφιο σύμβουλο , όλα είναι προφανή. Συνέχισε, διαφήμιση του κάνεις γιατί όλοι σας μυρίζονται

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΔΩΝ! ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ, ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΤΡΑΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ) ΕΦΑΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλειο του Παντρα?Ποσους εχει πονεσει το οτι ο Παντρας ηταν Αντιδημαρχος Μωλου επι τεσσερα χρονια....Ειδικα το μπαρμπα του το Μητσο(πρωην αντιδημαρχο του αρχοντα της αυτοδιοικησης κ.Παταργια)..
Τετοιους χρειαζομαστε παιδια?Ανιδιοτελεις,ΤΙΜΙΟΥΣ και ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ..Ο κοσμος του Μωλου ξερει ευτυχως πολυ καλα ποιοι ειναι λαμογια και ποιοι ειναι καθαροι..Θα το δειτε στις 7 Νοεμβριου..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ...Ε ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα νταραβέρια του Παντρά με την ΑΤΤΙΚΑΤ τα γνωρίζεις? Τίμια και με ιδρώτα τα ανταποδοτικά που αποκόμησε για τον τόπο! Ποιας εκτίμησης ετύγχανε παλαιότερα στην τοπική κοινωνία κοινωνία το ξέρεις, όμως. Τώρα που επί 4 χρόνια βρίζει όποιον μπει στο δημαρχείο, ούτε για φτύσιμο δεν του δίνουν σημασία. Τότε πάλεψε η Τόνια για να πάρει 150 σταυρούς και να εκλεγεί στο τσακ. Τώρα να καμαρώσουμε τις δυνάμεις του. Κι αφού τον είχε συνεχώς στο πλάϊ του ο Τετριμίδας και τα βρήκανε τόσο καλά μαζί, το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς, είναι ...όμοιος τον όμοιο...

Ανώνυμος είπε...

Άξιοι και ανάξιοι... τελειώστε με τις επιθέσεις και πάρτε θεσεις.

Ανώνυμος είπε...

προς 8:21
πράγματι βρίζει αλλά ενοχλείσαι επειδή είναι δουλευταράς!!!
εσυ είσαι;
και ρίξε και κανα παράδειγμα για τα νταραβέρια που λές όχι φωτοβολίδες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΤΗ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ? ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΧΕΡΙΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ? ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Α.Μ.Ε.Α.? ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

κουτσομπολιά χουφτώματα και πράσινα άλογα!!!
για τη συνδιαλλαγή πες μας!!

Ανώνυμος είπε...

Θανασάκη, στο σπίτι σας γινόταν οι μοιρασιές.

Ανώνυμος είπε...

ναι και εσύ έμεινες από έξω!!!
έμεινε η κάμερα στο ταβάνι..
άσε ρε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πως αλλαζουν οι καιροι???
Αυτος που έλεγε όχι σε συνενωση με Μωλο και Αγιο Κωνσταντινο με αναλύσεις επι αναλύσεων οτι δεν μπορουν οι δυο ομορροι Δήμοι μας δεν μπορουν και δεν πρεπει να συνενωθουν με τον Δήμο μας!!!¨
Όταν κάποιος έχει τα μυαλά πάνω απο το κεφάλι αυτά παθαίνει... Μου ξεκίνησε ο κύριος να γίνει Δήμαρχος λες και τον περίμενε ο κόσμος σαν μεσσία! Μπες ρε φίλε για συμβουλός πρώτα και μετα αν είσαι ικανός πανε για δήμαρχος. Από την ηλεκτρικη καρέκλα κρίνεσαι όχι από την πολυθρόνα του σπιτιού σου.
Βλέπω μια καθαρά οπορτουνιστική νοοτροπία στο προσωπο του κυριου Μακρυνιτσα... και από τον χειρισμό και μόνο που έκανε όλο το περασμένο διαστημα φανερώνει πόσο λίγος είναι!
Ξεκίνησε πριν κανα χρόνο περίπου κάτι συναντήσεις με κάποια άτομα, ξανακανε συναντήσεις και ξανα και ξανα. Μετά βγάζει κατα το καλοκαίρι ένα δελτίο τύπου με μια στηριξη από 2 φιλους του και 8 από το σόι του και νομίζει οτι μπορεί να ηγηθει συνδιασμου...
2 μηνες δεν μπορεσε να βρει κάποιον αξιολογο και ποιος να τον ακουλουθήσει στην τελική διότι μπορεί να είναι καλός χρυσός εργατικός μορφωμένος αλλά δεν είναι για μεγάλα πράγματα! ΑΑποτέλεσμα λοιπόν είναι, εκει που φυσηξε ο άνεμος πήγε... Δυστυχώς όμως απ ότι φαίνεται το σκαρί του παέι ολοταχώς για τα βράχια!
Η ταπεινοφροσύνη είναι σπάνιο χάρισμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο μοναδικός νέος, μορφωμένος, εργατικός που υπάρχει ανάμεσά μας? Δηλαδή οι υπόλοιποι 50-100 έπρεπε να κατέβουν κι αυτοί για δήμαρχοι, η μήπως να εγκαταλείψουν την περιοχή για να αφήσουν το καβαλημένο καλάμι να σταδιοδρομήσει πολιτικά; Έτσι κι αλλιώς τα ανεμοσούρια σμίγουν με τα ανεμομαζώματα και συγκεντρώνονται σε κάποια σκοτεινή γωνιά που τους αρμόζει.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν και ορισμενοι κυριοι που αν και κουστουμαρισμενοι,η βρωμια του χαρακτηρα τους λερωνει τη κοινωνια μας..Αυτους να φοβασαι φιλε..Αυτους που εχουν κλεψει εν ψυχρω τα λεφτα μας..παντα φορωντας κουστουμι, μυριζοντας ακριβη κολονια και κυκλοφοροντας με τζιπ..
Υ.Γ. Σας; βλεπω για αλλα 4 χρονια να βγαζετε ριζες στο κυτταρο..

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε: στο κύτταρο γρήγορα μήπως προωθηθεί η αγράμματη (και ταυτόχρονα παντογνώστρια!!!) αδικημένη υποψήφια αντιδήμαρχος(!!!!) και ο βολεμένος σύζυγος της!!!

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν κύριοι κ κυρίες καλησπέρα σας..παρακολουθώ το blog κ τα σχόλιά σας καθημερινά κ το μόνο συμπέρασμα που έχω βγάλει από όλα αυτά είναι το εξής(1) κανείς δεν ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για το ποιο είναι ο ποιο ικανός να μας αντιπροσωπεύσει για δήμαρχος.ΓΝΩΜΗ μου,ΚΑΝΕΙΣ!!!!!(2)πολύς κόσμος ξεχνάει εύκολα πράγματα κ παθιάζεται(πωρώνεται)κ δεν κοιτά δεξιά κ αριστερά,γιατί οι παρωπίδες τον κομματικών ταυτοτήτων του καθενός κ βέβαια το συμφέρον,δεν τον αφήνουν να έχει μια καθαρή εικόνα τον πραγμάτων!!!δεν λέω μέσα στους συνδυασμούς του καθενός δημάρχου,υπάρχουν κ αξιόλογοι άνθρωποι,άλλα στο τέλος κ αυτούς τους παίρνει το τσουναμη τον συμφερόντων,της λαμογιας κ της μίζας.κ όποιοι από αυτούς μπορέσουν να σηκώσουν ανάστημα κ να κάνουν το αντίθετο,τους εξαφανίζουν σε χρόνο τετε.λοιπόν γνώμη μου είναι να μην λασπολογεί ο ένας τον άλλο κ να καθίσετε να σκεφτείτε σοβαρά μια φορά ποιος από όλους είναι ποιο ικανός για να ψηφίσουμε.είναι κρίμα να βλέπουμε το δένδρο κ να χάνουμε το δάσος!!φιλικά προς όλους.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις εκλογές δεν επιλέγουμε μόνο Δήμαρχο... Επιλέγουμε άτομα ικανα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του Καλλικράτη! Πάνε αυτά που είχαμε με τον Καποδίστρια! Πλέον ο Δήμος δεν χρειάζεται άτομα που να αράζουν και να περιμένουν κάθε τετραετια να τους εκλέξει το σόι του!
Εδω είναι το μεγάλο παιχνίδι! Μόνο άνθρωποι δραστήριοι και με αγάπη στον τόπο τους θα μπορέσουν να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτία που έχει βαλει η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορει λοιπον ένα άτομο (ο Δήμαρχος δηλαδή) να κουμαντάρει μόνος του αυτό το άρμα που λέγεται Καλλικράτειος Δήμος. Χρειάζεται ικανους δημοτικους συμβουλους στο Δ.Σ. χρειάζεται στελέχη αντιδημάρχους, χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση, χρειάζεται ικανους δημοτικους συμβούλους στις εκάστοτε δημοτικές κοινότητες και τοπικές κοινότητες!!!!
Δεν ψηφίζουμε πρόσωπα... ψηφίζουμε ομάδα!!!!
Χρειαζόματε άτομα με όραμα!!!
ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μακρυνίτσας αφού πήγε από δω πήγε απ` εκεί και δεν μπορούσε να κάνει μόνος του τίποτα , κατέληξε τελικά στον κ. Τετριμίδα ώστε να τον χρησιμοποιήσει για μαξιλαράκι , έτσι στις επόμενες εκλογές να κατέβει για Δήμαρχος. Έκανε δε συμφωνία αυτός και ο Καραμανώλης να πάρουν θέσεις ο μεν πρώτος του Αντιδημάρχου ο δε δεύτερος του Προέδρου. Λογαριάζουν όμως αυτοί οι κύριοι χωρίς την ψήφο των δημοτών . Άσε να εκλεγούν πρώτα ….γιατί με τα καμώματα που κάνουν δεν το βλέπω και τόσο εύκολο !!!