17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Στασινός υποψήφιος Δήμαρχος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Λαμία, 15 Σεπτεμβρίου 2010

επικεφαλής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Η Συνέλευση των μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, μέσα από μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, ανακήρυξε ομόφωνα ως υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου της Λαμίας τον Παναγιώτη Στασινό, επικεφαλής του συνδυασμού της Κίνησης.

Ο Παναγιώτης Στασινός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ Αθηνών.
Από το 1998 διατηρεί ιατρείο στη Λαμία και αποτελεί ενεργό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης(ΕΛ.Ι.ΟΣ) και της Ελληνικής Εταιρείας Μεταβολισμού των Οστών(Ε.Ε.Μ.Μ.Ο) με συμμετοχή και δημοσιεύσεις σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, αντιπρόεδρος στον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας και ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ στο Πανελλήνιο Αντικαπνιστικό Κίνημα(ΠΑΝΚΙ-παράρτημα Λαμίας).

Ασχολήθηκε με το αγωνιστικό σκάκι αποκτώντας διεθνές ELO 2275 και είναι μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Λαμίας. Συμμετείχε με την ομάδα του “P.F.C Lamia”, που εκπροσώπησε την Λαμία σε τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 5χ5.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Η Συνέλευση της Πρωτοβουλίας συζήτησε τους προγραμματικούς άξονες της Κίνησης και αποφασίστηκε η εκπόνηση του προγράμματος να γίνει μέσα από συλλογικές διαδικασίες με την συμμετοχή των μελών και των φίλων.

Επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμα η ανεξάρτητη και αυτόνομη πορεία της Πρωτοβουλίας και μάλιστα αποφασίστηκε η κατά συνείδηση ψήφος σε περίπτωση που δεν θα βρεθεί ο συνδυασμός στη δεύτερη Κυριακή
Τέλος εκλέχτηκε Εκλογική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Δημόπουλο Δημήτρη, Κιαμούρη Βασίλη, Κούτσικο Ιωάννη, Κωστόπουλο Λεωνίδα, Σταμέλλο Στέφανο και Τσαντή-Κουτσούμπα Κωνσταντίνα

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: