25 Σεπτεμβρίου 2010

Να μην κατέβει ο Μάκης για δήμαρχος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή αυτή.

Θέλω να ρωτήσω ευθέως τον νυν δήμαρχο Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου αν η τετραετία που διανύουμε και ολοκληρώνετε τον Νοέμβριο είναι πετυχημένη για αυτόν.
Αν δηλαδή
1)έκανε τα έργα στον δήμο που είχε υποσχεθεί,
2)αν μειώθηκαν τα ελλείμματα
3)και αν λύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν και παρελήφθησαν από τον προηγούμενο δήμαρχο Κεφάλα.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ είναι οι απαντήσεις για να μην σε κουράζω δήμαρχε και σκέπτεσαι, και διερωτώμαι τι στο καλό πας και κάνεις που ξανακατεβαίνεις στις εκλογές.
Εγώ πιστεύω ότι θα σε μαυρίσει ο κόσμος γιατί χόρτασε από τα ΘΑ σου τα ψέματα σου και τα πυροτεχνήματα σου.

Σου ζητάω να μην κατέβεις για δήμαρχος γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα, από τον μικρό αριθμό ψήφων που θα πάρεις, και θα εκτεθείς τελικά περισσότερο από όσο έχεις εκτεθεί αυτά τα χρόνια, γιατί κορόιδεψες πολλούς με όλα αυτά τα ψέματα που μας λες.

Έχεις τον χρόνο ακόμα, κάνε πίσω και άσε κάποιον άλλο νεότερο σε ηλικία ίσως, που πραγματικά θα νοιάζεται και θα κάνει έργα.

Η τελική απόφαση είναι δικιά σου, αλλά εγώ στο λέω, μη μου λες ότι δεν το ήξερες.
Ξέρεις, το κακό είναι ότι ούτε σοβαρή αντιπολίτευση δεν θα μπορείς να κάνεις στον επόμενο δήμαρχο γιατί θα έχεις απογοητευτεί τόσο που θα τα παρατήσεις όλα αυτά, οπότε για τον νέο δήμο δεν θα είσαι χρήσιμος.

Δεν ξέρω πόσοι αναγνώστες αυτού του site συμφωνούν με την άποψη μου αλλά με όσους συζητάω δεν απέχουμε και πολύ στον τρόπο σκέψης.

Ευχαριστώ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ,ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπααα από πότε η ελευθερία του λόγου και η ελευθερία διακίνησης ιδεών έγινε ποινικά κολάσιμο? Κατά τον 3,22 απαγορεύεται το να έχεις άποψη να την λες και γιατί όχι να την καταγράφεις.
Καιρό είχα να το νιώσω αυτό το συναίσθημα …. Χμμμμ ναι ναι τώρα θυμήθηκα … χούντα το λέγαμε τότε ….

Ανώνυμος είπε...

Ο συγγραφέας του συγκεκριμένου άρθρου πρέπει να έχει μια μαγικη σφαίρα και να προβλέπει το εκλογικό αποτέλεσμα... Με τοση σιγουρια που έχει, αυτό φαντάζομαι μόνο...
Επίσης αυτοι που συζητάει μάλλον θα είναι ο μπαρμπα Μήτσος, ο μπαρμπα Γιάννης και ο Μπαρμπαλιάς. Άτομα π[ου έφεραν τα Καμένα Βούρλα στην σημερινη τους κατάσταση με την νοοτροπία τους και την συμπεριφορά τους!
Κυριακή κοντή γιορτή όμως και θα δούμε όλοι μαζί τον νικητη των εκλογών! Που πόλύ πιθανό να είναι από την πρώτη κιόλας Κυριακή!!!

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστής είσαι εσύ, ή ρουφιάνος του Μακρυνίτσα και του Σταϊκούρα και προδότης-εφιάλτης των Κ. Βούρλων; Ρώτησες τη μαμά σου να σου πει τι σημαίνει Δημοκρατία; Γίνεσαι υποκείμενο και πιόνι των τυχάρπαστων σωτήρων των... τσεπών τους, για να σου δώσουν κι εσένα κανά καταστάρι ευρώ για τον κόπο σου ρε "Εφιάλη" - "Ιούδα"; Είστε αξιολύπητοι στην κοινωνία εσείς οι σύχρονοι προδότες των τοπικών αξιών και του γενικού συμφέροντος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μυαλοφυγόδικε, πες μας ποιον εννοείς νέο και άξιο να αναλάβει τις τύχες μας; Αυτόν που μόνο με τους υπερήλικες -πολιτικά- (και στους 3 δήμους) προσπάθησε να διαπραγματευτεί την κάθοδό του ως δήμαρχος? Γιατί ο έχων τόσο ανοιχτές ιδέες και διαθέσεις δεν πλησίασε ούτε έναν αντίστοιχό του (ηλικιακά τουλάχιστον) για να βρουν μια κοινή συνιστσμένη? Γιατί πήγε γλύφοντας να αποκομίσει όφελος από τα κεκτημένα των άλλων, χωρίς να συνυπολογίζει κανέναν νεότερο ως άξιο να συνεργαστεί. Λες και γεννήθηκε ως Μεσσίας για αυτόν εδώ τον τόπο. Έτσι έσκυψε στον ξεμωραμένο συνταξιόυχο, μήπως και του δώσει καμιά καρέκλα της αντιπολίτευσης. Αν αυτή η αλλαζονική συμπεριφορά δεν είναι προσβλητική για όλους τους νέους της περιοχής μας, τότε ας τον ονομάσουμε άγιο δημητράκη και να του στήσουμε και άγαλμα, μπροστά στα φαλαραίικα... ή καλύτερα στην οδό εμπρός από το ηρώο της πλατείας Μώλου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΗΣΚΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ. ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ; ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο κ. Κοντοπάνος που κατεβαίνει με τον κ. Αντωνίου θα μας σώσει .

Επί τρία χρόνια τον έβριζε ανηλεώς, τι κλέφτη τον έλεγε τι απατεώνα και άλλα κοσμητικά επίθετα και σήμερα πάει μαζί του.

Εκεί που έφτυνε πάει και γλύφει τώρα.

Δυστυχώς το άτομο έχει διχασμένη προσωπικότητα.

Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.

Ή τα παντελόνια σε !!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!!
Ο μόνος άνθρωπος που δεν μπορείτε να του βρείτε ψεγάδι εδω και χρόνια γιατί είναι τίμιος είναι ο κύριος Κοντοπάνος!!!! Ο άνθρωπος έχει τα μάτια και το μυαλό του ανοιχτά και ξέρει τι του γίνεται! Είναι ο μόνος που ήξερε τι ψήφισε στα δημοτικά συμβούλια αλλά και ο μόνος που ήξερε τι έλεγε και το ελεγε πάντα τεκμηριωμένα!
Αλλά επειδή ο κύριος Κοντοπάνος θα πάρει όλες τις ψήφους από το Καινούργιο (και πολλές από Καμένα Βούρλα) και θα βγάλει off τον Φακίρη (ναυαρχίδα του Τετριμίδα) έχει αρχίσει και σας πονάει από τώρα!!!!
Και τέλος ο άνθρωπος έδειξε τον δρόμο στους κακοθελητές των Καμένων Βούρλων, αλλα αυτοί έδειξαν ότι νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες...

ΥΓ: Ο Μάκης έχει γίνει βασικός χρηματοδότης αντιπάλων και μη. Έχετε πεί μέσα από τα blog οτι έδωσε 25000 στον Αρκιτσαίο να μην κατέβει και άλλα 25 αν βγει Δήμαρχος. Τώρα αγόρασε την BMW του κοντοπάνου 35000. Θα κόψει κανα ενοίκιο από τον Αντύπα... θα δώσει σε κανα ψηφοφόρο για να τον ψηφήσει... Τράπεζα τον καταντήσατε τον άνθρωπο!!!! Αν τα δίνει έτσι τα λεφτά να πάρω και γω!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4,40 25/9

Ο συγγραφέας αυτού της επιστολής δεν έχει καμία μαγική σφαίρα, απλά αυτή την άποψη έχει και εκτιμά ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό.
Αυτοί που συζητάει όντως είναι ο μπαρμπα Μήτσος, ο μπαρμπα Γιάννης και ο Μπαρμπαλιάς, οι άνθρωποι δηλαδή που ψηφίζουν στον δήμο και διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα. (αυτή είναι μια παράμετρος που σου διαφεύγει εσένα και του Μάκη). Οι προαναφερόμενοι ψηφοφόροι λοιπόν (αλλά και εγώ μαζί με αυτούς) δεν έχουν πειστεί από τον Μάκη και απλά το εκφράζουν. Αν μπορείς να το καταλάβεις πάει καλά αν όχι άστο να πάει στο καλό, σε 40 μέρες θα αναρωτιέσαι τι έγινε και τι δεν πήγε καλά (και εσύ και ο Μάκης επαναλαμβάνω, όπως και κάποιοι άλλοι που θα πάνε σπίτια τους).

Ανώνυμος είπε...

Προς 7.36...Αν θεωρεις οτι ενας ανθρωπος που εχει βοηθησει χιλιαδες κοσμο σε ολη την Ελλαδα χωρις να κοιτα πολιτικες πεποιθησεις,ειναι αθεος τοτε...μακαρι να γινομασταν ολοι αθεοι..
Εχεις δικιο οτι ο Τετριμιδας πιστευει στο χρημα..Πιστευει στην ιεροτητα του δημοσιου χρηματος..Γι'αυτο το λογο ο Δημος που παραδιδει δεν χρωστα τιποτα σε κανεναν..Γι'αυτο το λογο πληρωσε ολους τους προμηθευτες που απο το 1999(!!!) ακομα δεν ειχαν πληρωθει
..Και ολα αυτα χωρις να παρει ουτε ενα ευρω ακτακτη επιχορηγηση..
Βεβαιως αγαπητε μου γιατι σε ενα δημοσιο αξιωμα,πρωτιστως ο θεος ολως των αρχοντων πρεπει να ειναι το χρημα του κοσμακη..
Ο κοσμος,οχι μονο του Μωλου,ξερει ποιοι πλουτισαν απο τη θητεια τους ως Δημαρχοι,Αντιδημαρχοι και προεδροι της Δ.Ε.Α.Κ.Ε.Μ...

Ανώνυμος είπε...

+10 από εμένα για το σχόλιο σου . είπες τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους.
Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον "Ένας ταπεινός, χριστιανός ορθόδοξος & γνήσιος Έλληνας"

Η αγία γραφή σε έμαθε να ρίχνεις τέτοια λάσπη και να κρίνεις με αυτό τον τρόπο;


Ειλικρινά το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι λυπάμαι τέτοιοι Ταπεινοί σαν και εσένα ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν άφησαν αυτή την χώρα να προοδεύσει σε κανέναν τομέα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Bloger γιατί υπάρχει αυτή η λογοκρισία, και σβήσατε το σχόλιο περί Κοντοπάνου , ότι εξαγοράστηκε από τον κ. Αντωνίου με μια BMW.

Δεν είναι κακό πιστεύω καθένας έχει την τιμή του και για τον κ. Κοντοπάνο η τιμή είναι αυτή ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW.

Ανώνυμος είπε...

Pros 5.02

Ante pagaine apo edw re laspologe...
Paliokatakathi ths koinwnias...
An exeis tekmhria apodeikseto...
Leso e leso...
Emeis oi neoi blepoume thn symperifora sas kai pragmatika sas exoume sixathei... lamogia kareklokentauroi! Tha eprepe na ntrepeste... Alla apo oti fainetai den yparxei ixnos ntrophs panw sas!
Kati tetoioi typoi san kai sena mpainoun mprosta se autes (kai stis prohgoumenes ekloges) kai mas exoun ftasei edw pou mas exoun ftasei... Alla tha paei to mauro synnefo!!!
Tha sas erthei ouranokatebato!!!

Ανώνυμος είπε...

έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω συνεχεία πριν της δημοτικές εκλογές όλους τους υποστηρικτές του κάθε δημάρχου να πιπιλανε την ίδια καραμέλα,ότι ο δήμος δεν χρωστά πουθενά,ότι ξεχρεώσαμε τον δήμο κτλ.ρε φίλε τι είσαι???οικονομικός διαχειριστείς του δήμου μώλου????έχεις βγει πότε στην ζωή σου έξω να ακούσεις τον κόσμο το τι λέει για τον τετριμηδα κ το σινάφι του???μάλλον όχι.ξύπνα από το λήθαργο στον οποίο έχεις πέσει όσο είναι νωρίς!!!άνθρωπος που όταν σου μιλά δεν σε κοιτά στα μάτια=ψεύτης κ πιστεψεμε τον ξέρω πολύ καλά τον τετριμηδα..ΦΤΑΝΕΙ ποια το κουτόχορτο που μας έδινε να ΦΑΜΕ 4 χρόνια

kamena voyrla blogger είπε...

Παρακαλώ επικεντρωθείτε στους πολιτικούς σχολιασμούς, και ας αναφερόμαστε στην πολιτική πορεία των υποψηφίων. Ας αποφύγουμε κατηγορίες που δεν μπορούμε να τεκμηριώσουμε και οι οποίες αφορούν την προσωπική ζωή των δημοσίων προσώπων.

Δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί αν κάποιος δέχεται ένα δώρο από κάποιον άλλο (όχι αυτό καθ εαυτό τουλάχιστον ως πράξη) αλλά οι όποιες πολιτικές αποφάσεις των παραληπτών των ‘δώρων’ (αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια).
Η δικιά μας θέση στο θέμα είναι ότι δεν μπορούμε ούτε να το ελέγξουμε και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε.

Σας παρακαλώ να είσαστε προσεκτικοί στα σχόλια σας

Ανώνυμος είπε...

Klassiki antilipsh kai taktiki xazoksemwramenou neoellhna pou nomizei oti ta kserei ola! Rixnoume adeia na piasoume gemata!
Alla opws eipe kai pio panw sxoliasths osa den ftanei h alepou...

Ena tha sas pw... LAMOGIA KOYFALES ERXONTAI KERMALES!!!! osoi exete lerwmenh th fwlia sas fylaxteite...

Ανώνυμος είπε...

Τι γνωμη εχουν για το Τετριμιδα..ποιοι?Η παρεα του κυτταρου?

Ανώνυμος είπε...

άκουσα περί άθεου.. ενοχλείστε ενώ ο παπάς ζητά με τα κωλόχαρτα του 1930 τμήμα στην αγία τριάδα!! να χαρώ πίστη εγώ!! καψούρα σας μόνο η βιτρίνα!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:59
Μμμμ δακρύσαμε τώρα. Λαμογιές εσείς κάνετε που έχετε την κουτάλα. Εμείς θα σας βλέπουμε και θα γελάμε.