22 Σεπτεμβρίου 2010

Πόθεν το έσχες … ή ‘αίσχεν’ το πόθεν ??

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κύριοι κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου Δήμου,
έχοντας βαθιά γνώση για την τρέχουσα δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και του Δήμου μας, και με γνώμονα την διαφάνεια που διατυμπανίζετε ως προς την διοίκηση των προηγούμενων αλλά και επόμενων ετών,
σας καλώ να μας ενημερώσετε για το πόθεν έσχεν σας καταθέτοντας στην δημοσιότητα τουλάχιστον τα των τελευταίων ετών Ε9 σας, με σκοπό να ενισχύσετε την θέση σας στην εκτίμηση των ψηφοφόρων του νέου Δήμου.

Άλλωστε αυτό είναι συνήθης πρακτική στα πολιτικά πρόσωπα κάθε τέτοια εποχή, που δίνει το δικαίωμα σε όσους διατυμπανίζουν ότι είναι άμεμπτοι να το αποδείξουν κιόλας.

Ελπίζω να βρείτε την πρόταση μου καλή ιδέα και να προχωρήσετε στην υλοποίηση.

Φιλικά ο Blogger

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι Ε9..άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών δεκαετίας πίσω..και ο νοών νοείτω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι! Να δούμε τι οφελήθηκε ο Τερτιμίδας από την ΑΤΤΙΚΑΤ!

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.07 μπερδευει τον Τετριμιδα με το Παταργια και τους λοιπους..Ξερα σκατα δεν κολανε!Ξερουμε ποιοι εχουν κλεψει,πιστεψε με..

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Η ΑΛΑΜΑΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΟΑΓΡΙΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΛΩΝ ...ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ;;;;ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

καποιοι εχουν στοιχεια στις φορολογικες δηλωσεις τους αλιμονο σε κατι αλους που οταν εφυγαν απο τα δημαρχεια εφτιαξαν πολυκατοικιες σε αλλες πολεις.εχουν γνωση καποιοι απο που και απο ποιους εργολαβους πλουτισαν. ομως ειναι νωρις ακομα για μπαλκονατο ξεβρακωμα.καλη αρχη και με τις υγιες καποιοι που νομιζετε οτι θα αλωνιζετε ακομα παιζοντας τους ηθικους

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΑΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ
ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΤΡΙΓΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ
ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ .
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν πας καλά 10:05.
Πότε κατέβηκε στις εκλογές για δήμαρχος ο Μακρινιτσας? Άλλο να λες θέλω να κατεβώ άλλο να κατεβαίνεις. Τώρα που κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος θα δεις και εσύ και όλοι μας αν έχει αποδοχή η όχι.
Το γεγονός ότι μπορεί και διαπραγματεύεται πάντως εμένα μου λέει ότι έχει αποδοχή οπότε μπορεί και το κάνει, γιατί κάτι άλλοι λένε και ευχαριστώ που είναι στους συνδυασμούς.

Επίσης τώρα που ξαναδιαβάζω το σχόλιο σου αναρωτιέμαι γιατί τους βλέπεις όλους να μην θέλουν το καλό του τόπου, χωρίς να μας λες ποιος είναι αυτός που τελικά το θέλει (το καλό του τόπου). Ο Θανάσης ??? χαχαχαχαχαχαχα πρέπει να έχεις πολύ θράσος και εσύ και αυτός (αν δεν είστε το ίδιο πρόσωπο).
Σε συμβουλεύω να κάτσεις στα αυγά σου Θανάση και να σταματήσεις να γκαρίζεις γιατί όχι απλά έχεις γίνει γραφικός πετάγονταν λάσπη, είσαι και αιθεροβάμων νομίζοντας ότι υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση να ηγηθείς ομάδας και να διεκδικήσεις τον δήμο.

Περιμένω απάντηση φίλε μου για το ποιος είναι αυτός που κάνει τελικά για την δουλειά και θέλει το καλό του τόπου για να τον ψηφίσω και εγώ.