27 Σεπτεμβρίου 2010

Απαντήστε παρακαλώ κύριε Δήμαρχε !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αξιότιμε υποψήφιε Δήμαρχε του νέου Δήμου.

Θα θέλαμε, σας παρακαλούμε, να μας απαντήσετε σε 2 συγκεκριμένες ερωτήσεις οι οποίες αφορούν την ‘επόμενη ημέρα’, την 15η Νοεμβρίου δηλαδή, σχετικά με τις ενέργειες σας που αφορούν τον νέο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ξέρουμε όλοι μας, την άποψη σας και τι προτίθεστε να κάνετε για τα εξής θέματα:

1)Τι προτίθεστε να κάνετε σχετικά με το όνομα του νέου Δήμου, θα το αλλάξετε? Και ποια είναι η άποψη σας σχετικά με την ονομασία? Πως δηλαδή θα πρέπει, κατ εσάς, να είναι το όνομα του νέου Δήμου.
2)Τι προτίθεστε να κάνετε με την έδρα του νέου Δήμου. Θα την μεταφέρεται? Και ποια είναι η άποψη σας σχετικά με την έδρα, που δηλαδή κατ εσάς θα πρέπει να είναι η έδρα του νέου Δήμου.

Λογικά σκεπτόμενοι, θα σας περιμένουμε υπομονετικά να μας απαντήσετε, διαφορετικά αν δεν πάρετε θέση θα αρχίσουμε να σκεπτόμαστε ότι θέλετε να μας παραπλανήσετε σχετικά με τις προθέσεις σας.

Σε αναμονή

Φιλικά
O Blogger

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά νομίζω ότι το 1ο ερώτημα είναι ανούσιο και πιθανολογώ ότι ο κάθε υποψήφιος θα προσπαθήσει να ΄΄χρυσώσει΄΄ το χάπι...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ενδιαφέρεσαι για τα κοινα και δεν ξέρεις το νέο όνομα του Δήμου? Ο δήμαρχος θα κάνει τα Καμένα Βούρλα MONTE CARLO και φυσικά θα ονομασθούν MONTE VOURLA!!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως αγνοειτε το οτι ειναι νομος του κρατους ο Καλλικρατης?Καμενα Βουρλα ως εδρα και Μωλου-Αγ.Κωνσταντινου το ονομα..Δεν καταλαβα?Θα το κανουμε μειζων θεμα την αλλαγη του ονοματος?Κατι τετοια τρεφουν τον τοπικισμο..Ας προχωρησουμε παρακατω,στα ουσιαστικα προβληματα του τοπου μας..

Ανώνυμος είπε...

πράγματι ας προχωρήσουμε στα ουσιαστικά.. τα άλλα είναι μεθοδοι cowboy..
και στη τελική τί θα γίνει και στους 300 πόσους νέους δήμους της χώρας θα ασχολούνται με την έδρα και το όνομα;
HMAΡΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαφωνώ με τον 1:55.
Μήπως αγνοείτε ότι νόμος του κράτους είναι και το γεγονός ότι με αυξημένη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να αλλάξει και το όνομα και η έδρα?

Δηλαδή να μην ξέρουμε τις όποιες προθέσεις στο θέμα αυτό, των υποψηφίων δημάρχων?
Και πως θα αποφασίσουμε ποιόν θα ψηφίσουμε? Πίστευε και μη ερεύνα?

Δεν λέω, και θα δούμε και τα προεκλογικά φυλλάδια, και θα τους ακούσουμε στα μπαλκόνια και στα κανάλια, αλλά θέλω να ξέρω και αυτό το θέμα με την έδρα και το όνομα της.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως αλλαζουν και το ονομα και η εδρα αλλα δεν ειναι αυτα που πρεπει να μας απασχολουν..Οι Μωλιωτες φωναζουν οτι εχουν μεγαλο δημαρχειο ιδιοκτητο,τα Καμενα Βουρλα οτι ειναι γνωστα σε ολη την Ελλαδα και ως εκ τουτου πρεπει να εχουν και τα δυο δικα τους και ο Αγιος τα ιδια γιατι εχεις το λιμανι..Ε ενταξει δεν βγεζουμε ακρη..Και αλοιμονο αν ο υποψηφιος Δημαρχος πρεπει να ασχοληθει μ'αυτο το ζητημα
Υ.Γ. Επισης διαφωνω και με τα προεκλογικα φυλλαδια..Σε περιοδο κρισης καλο ειναι να γινουν οσο λιγοτερα εξοδα γινεται..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ.ΑΛΛΙΩΣ .....ΜΑΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αν εκλεγεί ο κ.Τετριμιδας μετά από εναχρονικό διάστημα θα φέρει στο δημοτικο συμβούλιο θέμα αλλαγής της έδρας για Μώλο.Και θα προτείνει για να μην εχει αντιδράσεις νεα ονομασία Δημος Θερμοπυλών που δεν γινεται εστω Δημος Καμμένων Βούρλων. Σε αυτο φαίνεται έχουν συμφωνήσει και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του κ.Τετριμιδα που κατάγονται απο τα καμμένα δίνοντας τους αντιδημαρχίες. Μπορει να ακούγεται σενάριο εφιαλτικό αλλά οι μωλιώτες ξέρουν κάτι περισσότερο απο εμας τους καμμενοβουρλιώτες και το ψυθιριζουν μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

εφιάλτης είναι να ψάχνεις για λεφτά για να φας έτσι όπως μας καταντήσαν και ΟΧΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; KAΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, καταλαβαίνω και συμπονώ το πρόβλημα ως το αναφέρεις.
Δεν μπορεί όμως, όσο και σκληρό να ακούγετε, να σταματήσει η γη να γυρίζει.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας, ότι υπάρχει ανεργία , παγκόσμια οικονομική ύφεση και δεν ξέρω τι άλλο δεν μπορεί να εμποδίσει όλους τους υπόλοιπους να ασχολούνται με όλα τα υπόλοιπα που για εσένα είναι απλά λεπτομέρειες.

Ελπίζω να μην ήμουν πολύ κυνικός, επαναλαμβάνω ότι κατανοώ το πρόβλημα σου πλην όμως δεν μπορώ να κάνω και πολλά για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Να προτρέψουμε και τους άλλους 350 δήμους να κάνουν το ίδιο!!!
και ναι είναι λεπτομέρεια το όνομα...
σαν το απαράδεκτο επιχείρημα του καραβάνα της υπάτης περί μαρτυρικού δήμου..
συνέλθετε!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Θερμοπυλών με έδρα τον Μώλο!

Αυτό θα ψηφίσει η "Νεα Πολιτεία" αν βγει!
Ξυπνατε!!! Ποιος νομίζεται είναι αυτός που έθεσε βέτο στην ονομασια Δήμος Μαλιακου και την άλλαξε??? Χίλιες φορες καλύτερο από το έκτρωμα Δήμος Μώλου - Αγ. Κων/νου.
Για νας σας διευκολύνω, δεν ήταν ο Μάκης Αντωνίου...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα εκεί είστε; Στην έδρα και την ονομασία; Αφού δεν έγινε τίποτα από τον Τετριμίδα τη στιγμή που έπρεπε για την έδρα, ούτε φυσικά για την ονομασία (Θερμοπύλες), πλην των απλοϊκών αναφορών του, έτσι για τα μάτια, για να γυρίσει να πει στους δικούς του ότι το πάλεψε, αλλά δεν εισακούστηκε από τον υπουργό εσωτερικών. Σιγά μην μπορεί να κάνει το παραμικρό, κατόπιν εορτής. Πάντα έλεγε σε όλα ναι, αλλά το θυμόταν μόνο όταν του επανέφερες το θέμα και ποτέ δεν ενήργησε για κάτι. Τι περιμένετε, λοιπόν; Να αποκτήσει ξαφνικά συνέπεια και ενεργητικότητα; Ας μας πει, έστω ένα έργο που να αφήνει στα σκαριά για να ξεκινήσει, που να είναι δική του έμπνευση και δρομολόγηση για το μέλλον. ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο λόγια και οράματα. Απλά υπήρχε, ανάμεσά μας. Πού να φτάσει ο νους του για παραπέρα; Τι να του αναθέσουμε που να αφορά μια τόσο μεγαλύτερη περιοχή; Είναι κρίμα για τον τόπο να χάνονται έτσι τετραετίες.

Ανώνυμος είπε...

προτείνω τη μετονομασία σε δήμο αγίου σεραφείμ προς τιμή του ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ (!!!) νυν προέδρου Δ.Σ. Μώλου..χοχοχοχοχο!!