24 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεπεράσαμε τις 200.000 επισκέψεις

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δια της παρούσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, αναγνώστες και συγγραφείς του Blog, για την προτίμηση σας.

Σας προτρέπω να συνεχίσετε να αποστέλλετε τις επιστολές σας (ανώνυμα ή επώνυμα) και να καταγράφετε την άποψη σας ως σχόλια, με σκοπό να την μοιραστείτε και με τους υπολοίπους, που όπως προκύπτει από τα στατιστικά είναι πολλοί.

Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι, αντικειμενικότεροι και γιατί όχι αυστηρότεροι και χωρίς να αφήνουμε περιθώρια σε κανέναν όταν διαχειρίζεται τα του χωριού μας και του δήμου μας.

Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, δύο μόλις μήνες πριν από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, (αλλά και διαρκώς βέβαια) η άποψη μας (όλων μας-σας), και γιατί όχι η γκρίνια μας-σας, αποτελεί μοχλό πίεσης στο να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην περιοχή μας αλλά και να περιοριστούν τα φαινόμενα διαφθοράς που δεσπόζουν στην δημόσια διοίκηση της χώρας.

Με τιμή

O διαχειριστής του Blog
(Blogger)

ΥΓ Για τους ‘αριθμολάγνους’ παραθέτουμε μικρή συνολική ανάλυση επισκέψεων, αλλά και στοιχεία του τρέχοντος μήνα.

Συνοπτικά λοιπόν,
Όπως προανέφερα, ξεπεράσαμε τις 200.000 επισκέψεις συνολικά (από τότε που βάλαμε τον counter) , ενώ τον Σεπτέμβριο (μέχρι και εχθές) είχαμε 11.217 επισκέψεις.
Αυτό δείχνει γύρω στις 500 επισκέψεις καθημερινά, ενώ οι 100 περίπου από αυτούς είναι νέοι επισκέπτες που δεν έχουν ξαναδιαβάσει το blog. Δηλαδή 100 νέοι άνθρωποι ανακαλύπτουν και διαβάζουν το blog καθημερινά.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα !

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.