17 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλουμε αλλοδαπό προπονητή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μεγάλο πρόβλημα να επιλέξεις δήμαρχο ρε παιδάκι μου …

Ο ένας είναι στρατιωτικός και κάπως μας κάνει, τον άλλον τον δοκιμάσαμε και μας πέφτει λίγος, ο άλλος είναι χτεσινός (λένε οι πολλοί) οπότε δεν …, ο άλλος δείλιασε και έκανε πίσω(και καλά έκανε) , ο άλλος φλερτάρισε μεν με την ιδέα αλλά είδε ότι δεν τον παίρνει και λούφαξε (και αυτός καλά έκανε) και τέλος κάποιος είδε ένα όνειρο αλλά έπεσε από το κρεβάτι και ξύπνησε απότομα.

Τουτέστιν κανένας δεν φαίνεται να μας κάνει για δήμαρχος και όλο με ημίμετρα πάμε να την βγάλουμε.
Σαν να μην βρίσκουμε γκόμενα, και μας κάθεται η πρώτη μέτρια και ενδίδουμε, ξέροντας ότι θα το μετανιώσουμε την επόμενη το πρωί.

Ε όχι ρε παιδιά ! να φέρουμε ‘αλλοδαπό’ τεχνοκράτη (Έλληνα εεε μην παρεξηγηθώ!) άμα είναι να κάνουμε την δουλειά μας.
Χωρίς να έχει αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα ούτε εξαρτήσεις πονηρές αλλά και ούτε να του έχουν αποσπάσει δεσμεύσεις.

Δεν κατάλαβα γιατί ντε και καλά να γίνει δήμαρχος αυτός που έχει μεγάλο σόι ή στην τελική έχει λεφτά και τα σπρώχνει.

Απόλυτη διαφάνεια και συλλογικές αποφάσεις για όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου μας.
Καθολικές ψηφοφορίες στα δημοτικά συμβούλια και από τους δημότες, και λειτουργία του δήμου με γνώμονα τα αποτελέσματα των γκάλοπ των δημοτών.

Ριζοσπαστικά και σχεδόν ανεφάρμοστα τα παραπάνω, αλλά είναι ένας τρόπος σκέψης που θα πρέπει να τον έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και να μας επηρεάζει ως προς την καθημερινότητα του δήμου αλλά και ως προς την αντιμετώπιση των έργων και των διαδικασιών.

Υπογραφή
Δυσανάγνωστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΡΕ, ΑΕΡΟΛΟΓΕ, ΤΙΝΟΣ ΑΕΡΑ ΠΟΥΛΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ? Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ! ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ), ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

kamena voyrla blogger είπε...

Εγκαλώ στην τάξη τους σχολιαστές των τελευταίων ημερών (κάποιους όχι όλους).

Παρακαλώ αποφύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις πρακτικές συκοφαντήσεις με τόσο άκομψο τρόπο.
Τεκμηριώστε αυτό που γράφεται ή τοποθετηθείτε διαφορετικά σε τελική ανάλυση γιατί αυτό που κάνετε είναι να συσπειρώνετε τους απέναντι (τους όποιους απέναντι ένθεν και ένθεν).

Άλλο να γράφεις δεν μου αρέσει αυτός ο υποψήφιος και δεν θα τον ψηφίσω γιατί πχ έκανε εκείνο το στραβό η δεν έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, και άλλο να γράφεις ότι ο χ υποψήφιος είναι λαμόγιο και τα άρπαξε κάτω από το τραπέζι.
Το ένα δεν θέλει τεκμηρίωση γιατί εκφράζει προσωπική προτίμηση και άποψη ενώ το άλλο θέλει το κάτι τις του για να σταθεί.

Παρακαλώ τον αναγνώστη που μας απέστειλε μήνυμα ότι ενοχλήθηκε από ανώνυμο σχολιασμό να μας υποδείξει επακριβώς που είναι αυτό το σχόλιο (σε ποια ανάρτηση, καθώς και τι λέει ακριβώς το σχόλιο)

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΔΥΣΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ