29 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή προς τον υποψήφιο Δήμαρχο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, 45 ημέρες απομένουν για την ακρίβεια, αντιλαμβανόμαστε μια σαφή και αφόρητη πίεση προς τους ψηφοφόρους, από εσάς τους ίδιους ή από τους εντεταλμένους σας, με σκοπό την διασφάλιση του νικηφόρου ποσοστού.

θα ήθελα λοιπόν να σας απευθύνω μια βασική ερώτηση, που θα βοηθήσει εμένα, αλλά και όλους τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν, ποιόν τελικά θα ψηφίσουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι : ‘Γιατί να ψηφίσουμε εσάς κύριε X υποψήφιε και όχι τον άλλον?’
Τι περισσότερο θα κάνετε εσείς και ο συνδυασμός σας, συγκριτικά με τον ‘άλλον’ υποψήφιο και τον συνδυασμό του?

Θα δεσμευτείτε για το σχολείο? Για την ανάπλαση της παραλίας άραγε? Για το πάρκο? Για τα έργα στον Δήμο? Για το σχέδιο πόλης? Για την σωστή λειτουργιά του ΒΙΟΚΑ? και τόσα άλλα ‘προβλήματα’ που αφορούν τα Καμένα Βούρλα? Θα δεσμευτείτε επαναλαμβάνω???!!! Εεεεε??

Εντάξει … εντάξει θα δεσμευτείτε, το καταλαβαίνω, είναι άλλωστε politically correct ως πρακτική το να ‘τάζουν’ οι πολιτικοί.
θα φτιάξετε ένα ωραίο φυλλάδιο, πολλά υποσχόμενο, με ωραία χρώματα και φωτογραφίες, θα φτιάξετε και καμία μακέτα και θα το μοιράζετε στα καφενεία και στις πλατείες ως το μάνα εξ ουρανού.

Για καθίστε ρε παιδιά !!! δουλευόμαστε ??? Αν θυμάμαι καλά και πριν τέσσερα χρόνια είχατε φτιάξει τέτοιο φυλλάδιο και μακέτες, και όταν το βάζω σε ισοζύγιο για να δω τα συν και τα πλην, τι έγινε και τι δεν έγινε δηλαδή από αυτά που μας τάζατε, δεν είναι καλά τα πράγματα…. Άλλα μας λέγατε άλλα έγιναν, τόσα μας τάξατε αλλά δεν τα είδαμε ποτέ!

Με τι μούτρα θα φτιάξετε και σε αυτές τις εκλογές φυλλάδιο, και θα μοιράσετε υποσχέσεις σε όλους εμάς πάλι? Εεεε??? Πάλι ψέματα και υποσχέσεις θα μοιράσετε ?

Ξέρω, ότι πολλοί από τους αναγνώστες δεν έχουν ιδέα για τα προεκλογικά φυλλάδια των προηγούμενων εκλογών, και τι αυτά έταζαν για την τετραετία που πέρασε, οπότε θα αναλάβουμε εμείς να ενημερώσουμε και να επαναφέρουμε στην επιφάνεια τα βασικά προεκλογικά εργαλεία σας, της προηγούμενης τετραετίας κύριοι κύριοι υποψήφιοι.

Να ενημερωθούμε όλοι ρε αδερφέ τι είχε λεχθεί τότε και τι (ψεύτικες?) υποσχέσεις υπήρξαν για να σας ψηφίσουμε (τότε … πριν τέσσερα χρόνια … θυμάσαι ?)

Τo be continued …

Φιλικά
O Blogger

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα φτάσουν ποτέ στο ψέμα τον πρωθυπουργό μας ΓΑΠ...
"Τα λεφτά υπάρχουν!!!"

Ανώνυμος είπε...

Χώστα τους καλά κάνεις τους χρειάζεται τέτοιοι που είναι

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΟΝΟ ΜΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΣΤΕΡΝΗ ΣΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΥΠΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΜΙΜΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εκείνοι ο ασιάτες που πήγανε; χάσανε το δρόμο ;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ 11.48;;;; ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ...ΚΑΚΑ ΣΟΥ.