28 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Κλ. Περγαντά στη Λαμία

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

28-09-2010
Κλέαρχος Περγαντάς
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Γραφείο Τύπου
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Λαμία επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο οποίος συναντήθηκε διαδοχικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικόλαο, τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρο Διαμαντάρα και το Δ.Σ. καθώς επίσης και με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κκ Νικόλαο, συζητήθηκε ο ρόλος της εκκλησίας στην σημερινή συγκυρία, ένας ρόλος σύνθετος που έχει να προσφέρει πολλά στους πολίτες.

Ο κ. Περγαντάς επικέντρωσε στην πολύ καλή συνεργασία με την εκκλησία την οποία καλλιέργησε και ως νομάρχης.

Επεσήμανε ακόμα ότι θεωρεί την εκκλησία βασικό κοινωνικό εταίρο στην προσπάθεια αντιμετώπισης πολλών κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν σήμερα.

Στη συνέχεια στη σύσκεψη που είχε με τον πρόεδρο κ. Αλ. Διαμαντάρα και το Δ.Σ. του ΕΒΕ Φθιώτιδας μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την άμεση εξέλιξη του ΕΣΠΑ και την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την περίπτωση νέας ΒΙΠΕ αλλά και την αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας.

Ακολούθως στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς με την ΓΓ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια όπως η εξέλιξη έργων και η ανάπτυξη δράσεων ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πλήρη εφαρμογή και αξιοποίηση του ΕΣΠΑ.

«Το ΕΣΠΑ αποτελεί το πιο σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη δράσεων και την αναβάθμιση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Περγαντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: