29 Σεπτεμβρίου 2010

Π. Στερεάς: Παραίτηση στη ΝΔ με αιχμές κατά Χειμάρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με σοβαρή «πληγή» στη Βοιωτία όπου έχει και τη μεγαλύτερη δύναμη του ο αντίπαλος του Κλέαρχος Περγαντάς, ξεκινάει τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος της ΝΔ νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας.

Ο ορισμός στης θέση του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας του Παναγιώτη Αγνιάδη προκάλεσε την παραίτηση του πρώην βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. αλλά και την αναστολή «κάθε πολιτικής και κομματικής δραστηριότητας».

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του επιρρίπτει ευθύνες σε «πιέσεις που ασκήθηκαν από τον επικεφαλής του συνδυασμού για αποκλεισμό ικανών προσώπων της Βοιωτίας» που «οδηγούν σε αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στον πολίτικο χαρακτήρα αυτών των εκλογών».

Παράλληλα κρατά αποστάσεις από τις επιλογές προσώπων αναφέροντας ότι «οι εκλογές έχουν κατά κύριο λόγο πολιτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου απαιτούν πολιτικές επιλογές και στρατηγικές προσώπων και θέσεων ικανές να μπορούν να στηρίξουν τις πολιτικές του κόμματος και να έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν την αντίπαλη υποψηφιότητα».
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: