16 Σεπτεμβρίου 2010

Χρήστος Σταϊκούρας - Ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 15 Σεπτεμβρίιου 2010

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας- ΝΔ, κ.Χρήστος Σταϊκούρας κατέθεσε στις 15/09/2010 Ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, επανερχόμενος στο θέμα της πρόσληψης ιατρών στο ΠΕΚΑ Λαμίας, Ν. Φθιώτισας. Στην Ερώτησή του ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια της (υπ’αριθμ. πρωτ. 10696/27.05.2010) Αναφοράς μου προς τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, καθώς και κατόπιν της Απάντησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης¸ επανέρχομαι στο ως ανωτέρω θέμα, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια έκτοτε. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μήνες το ΠΕΚΑ Λαμίας λειτουργεί με έναν μόνο ιατρό (Οδοντίατρο) και χωρίς ελεγκτή Παθολόγο, με αποτέλεσμα την[.....]

πλημμελή και μη ομαλή λειτουργία του. Στην Απάντησή του το Υπουργείο διαβεβαιώνει πως: «Έιδικά για το ΠΕΚΑ Λαμίας έχει προγραμματιστεί η πρόσληψη τεσσάρων ιατρών, ήτοι ενός Παθολόγου, ενός Ορθοπεδικού και δύο Οδοντιάτρων». Σύμφωνα με τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φθιώτιδας “Η Αλληλεγγύη”, δεν έχει γίνει, μέχρι σήμερα, καμμία πρόσληψη ιατρού για τη στελέχωση του ΠΕΚΑ Λαμίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πολύμηνη ταλαιπωρία των εν ενεργεία υπαλλήλων της ΔΕΗ καθώς και των Συνταξιούχων ασφαλισμένων (συνολικά περίπου επτακόσιες οικογένειες στο Νομό) οι οποίοι υφίστανται τρομερή δυσκολία ως προς την όλη διαδικασία της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Να επισημανθεί ότι, στο ΠΕΚΑ Λαμίας εξυπηρετούνται ασφαλισμένοι από τα Πρακτορεία Δομοκού, Μακρακώμης, Αταλάντης, και Καμένων Βούρλων και υπάγονται σε αυτό και τα ασφαλιστικά Γραφεία των Νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας». Ο κ. Σταϊκούρας ερωτά το Υπουργείο τί μέτρα προτίθεται να λάβει για την άμεση πρόσληψη ιατρών στο ΠΕΚΑ Λαμίας και αν υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάκη, τον ρώτησες το μπαμπά σου αν ο Τετριμίδας με το Μακρυνίτσα θα έχουν έστω κι έν σταυρουδάκι για πάρτη σου την επόμενη φορα που σε "στηρίξουν"???????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

εΪΝΑΙ ΣΕ ΌΛΟΥς ΓΝΩΣΤΌ ΌΤΙ Ο χΡΗΣΤΆΚΗς ΣΤΑ κ. βΟΎΡΛΑ ΠΉΡΕ ΤΟΥς ΨΉΦΟΥς ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΑΠΌ ΤΟΝ μΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ...εΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Η καρέκλα του δημάρχου τρίζει επικίνδινα (σόρυ της καφετέριας θέλω να πω)και το δήμαρχο δε το χωράει ο τόπος. τι να κανουμε..ας προσεχε.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες μέσα απ'τηνΙπποκράτους λένε οτι ο Χρηστάκης στις επόμενες εκλογές θα κατεύει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ θα κανονίσει γι'αυτό ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεται απ'το ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος Σαμαράς το γνωρίζει αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς όλους, γιατί όλοι αποκαλούν τον κ. Σταικούρα........ Χρηστάκη? Μήπως γιατί ειναι πολύ ΛΙΓΟΣ..........????????
Περιμέμω απάντηση.
Γειά σου ρε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι πολύ λίγος, πως έγινε και βγήκε 1ος στις εκλογές παρόλο που οι υπόλοιποι είχαν συνασπιστεί να τον πετάξουν έξω?
Μήπως ο Χρηστάκης αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερος από τους άλλους? Μήπως?
Ενα νούμερο σας λέω μόνο: Ο μεγάλος και τρανός Γιαννόπουλος που έβγαζε αφρούς για τον Χρήστο, κόντεψε να μείνει εκτός,χάνοντας τη μισή του δύναμη 15.000 σταυρούς , από 30.000 το 2007 σε 15.000 το 2009.
Γιαυτό και αυτοί οι βουλευτές στηρίζουν εδώ και καιρό (όπως και τα τσιράκια τους τα τοπικά που οδήγησαν επιτιδες σε διάσπαση τη Ν.Δ. για να στηριχτεί ο Μάκης)) τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ το 2006 Μάκη. Αυτόν που για χάρη του δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ και τον στήριξαν όλοι. ΑΥτόν που πήγε τον Μάρτιο να ζητήσει στήριξη από το Δολιανίτη και το ΠΑΣΟΚ για 2η φορά. Αλλά ο Δολιανίτης δε μάσησε.
Αυτά για όσους διαβάζουν και δε ξέρουν την αλήθεια.
Και αμα αμφιβάλλει κανένας, ας μας πει 1.τι θα στηρίξει ο Θανάσης ο Κυνηγός στην Περιφέρεια: Χειμάρα ή Περγαντά? 2.Σε ποιο κόμμα θα είναι από τα μέσα Νοεμβρίου 3. Ποιον στήριξε ο Νικος Σταυρογ. στις προηγούμενες δημοτικές; Κεφάλα που πήρε τη στήριξη της ΝΔ ή τον Μάκη;
Ενώ ο Χήστος στηριξε και τότε την επιλογή του κόμματος.
Αμα θέλετε κι άλλα, είμαι εύκαιρος.

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο μπαμπάκας του που αλώνιζε μεσα στο κόμμα, φυτευτός ήρθε, γιατί αυτόν δεν τον ήξερε κανείς εδώ και αφού σε βλέπω πολύ μελετημένο για πες μου τώρα τι στηρίζει ο 1ος σε ψήφους βουλευτής της Ν.Δ άραγε.......?????
Ο άνθρωπος είναι πολύ προκλητικός φίλε μου και θα ήθελα να ξέρω αν εσύ ανήκεις στο κόμμα της Ν.Δ. να μου απαντήσεις πως σου φαίνεται που ένας βούλευτής της Ν.Δ. στηρίζει κάποιον που κάνει πολιτικές συγκεντρώσεις με το ΠΑΣΟΚ
Σε ρωτάω γιατί λες οτι είσαι ευκαιρος και γνώστης

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τον κατηγορούσατε που θα στήριζε Μπέλλο, όπως και όταν στήριζε τον Αρκιτσαίο, και μάλιστα δικοί του άνθρωποι και από τους 3 δήμους μπαινανε στο ψηφοδέλτιο. Ακόμα και το Μακρυνίτσα, αν και δεν άκουσα να μπαίνει κάποιος δικός του άνθρωπος, άσχημη λύση ήταν ένας νέος άνθρωπος, μορφομένος και ανεξάρτητος;
Αλλά δε μου απαντάς για τους άλλους βουλευτές που στηρίζουνε με μανία τον δικό σου τον μεσίτη των κινέζων...

Ανώνυμος είπε...

O 11.07 τα λέει καλά. Ξέρουμε καλά ποιοι θέλουνε να διαλύσουνε το κόμμα της Ν.Δ. Και στηρίζουνε αποτυχιμένους και λαμόγια.
Οπως θα στηρίξουνε και τη Ντόρα σε 2-3 μήνες.
Ενας αστεγος (δημοτικά)νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που θα διαλύσουν τη Ν.Δ. είναι: α) αυτοί που πίστευαν τέλη σεπτέμβρη 2009 ότι είμαστε στα ΄΄ίσια΄΄ με το πασοκ και β) οι ΄΄ντορικοι΄΄...
έλεος πλέον με το τέκνο του γκαντέμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε, να σας ενημερώσω ότι το παιδάκι που μόνο θεωρία είναι, αρχικά ήθελε να κατέβει για δήμαρχος, μετά παζαρεύτηκε με Παταργιά και τελικά κατέληξε εκεί που από την αρχή ήταν δρομολογημένο από το γερο-Σταϊκούρα, στον Τερτριμίδα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τέτοιους αξιόλογους-κατευθυνόμενους νέους εγώ πάντως δεν τους θεωρώ άφθαρτους, αλλά φθαρμένους πριν καν εμφανιστούν.

Ανώνυμος είπε...

Xρήστο να πεις στο μπαμπά σου την επόμενη φορά να στηρίζεται για ψήφους στον Τετριμίδα και τον Μακρυνίτσα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία, δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές … αυτοδιοικητικές έχουμε. Οι βουλευτές μπορούν να πιέσουν όσο τους το επιτρέπουμε, οπότε τον διπλανό σου να κακοκαρδίσεις, οι βουλευτές την ‘δουλειά’ τους (κάποιοι όχι με ωραίο τρόπο ok) προσπαθούν να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον τελευταιο. Οι βουλευτές δεν έχουν κανένα συμφέρον να στηρίζουν ανοιχτά κάποιον γιατί δημιουργουν αντιπάθειες,
Ολα τα άλλα είναι εμπάθειες από παραπονεμένους που δεν τους διόρισαν το παιδί τους και ανασφαλείς για τις δημοτικές εκλογές

Ανώνυμος είπε...

...έρμε Μάκη...

Ανώνυμος είπε...

...θα μου πεις..έγινε και αυτός δήμαρχος μια τετραετία...σωστό

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τιμητικά ο επόμενος δήμαρχος(ο στρατηγός) πρέπει να δώσει στη καφετέρια-στέκι το όνομα "ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ". Το αξίζει. Να κοπεί κορδέλα, επίσημοι, καναπεδάκια, σαγκρία κλπ.
Είναι χρέος προς την ιστορία του τόπου μας, και τις αρχές της καλής λειτουργίας των θεσμών.

Ανώνυμος είπε...

Των θεσμών νέας κοπής … του Μάκη δηλαδή.
Στην αρχή βέβαια αναρωτιόμουν ότι κάθε μέρα τα αυτοκίνητα της ΔΕΗ εκεί … δεν μπορεί θα υπάρχει σοβαρή βλάβη στην περιοχή, μετά που έμαθα κατάλαβα. Κάποιοι θέλουν λούρο γιατί πάμε κατά διαόλου ως κράτος και κάποιοι επιμένουν μα λειτουργούν ως κηφήνες σε βάρος μας και για προσωπικό τους συμφέρον αλλά με ξένα κόλλυβα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ακατασχετη ονοματολογια , πολιτικαντηδες , φαντασματα του παρελθοντος , Τονιες ,Σταικουρηδες Γιαννοπουλαιοι .Αφιστε τους πολίτες , αυτοί να αποφασισουν για τη μοίρα τους , αρκετα φροντίσατε ολοι για την άνοδο του επιπέδου της ζωής τους .ΘΑ σας μαζέψουν με τις πέτρες .

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!
ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ;;;;;;; Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άν η προπαγάνδα περάσει, ζήτω που καήκαμε. Εσείς, που υποσκάπτετε το Μάκη, για προσωπικούς και μόνο λόγους, έχετε διανοηθεί τι μέλει γεννέσθαι, αν αυτός ο τόπος πέσει στα χέρια ενός άσχετου κι αναπίδεικτου μαθήσεως???????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;; Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ. ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ? ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ! ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

...Έρμε Μάκη...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΜΕ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ...

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, αν περιμένεις την επόμενη φορά ψήφους από τον Τετριμίδα και το Μακρυνίτσα, δε θα βρεις ούτε το δικό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!