22 Ιανουαρίου 2011

Κάναμε ’έλεγχο’ στην νέα δημοτική αρχή.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έχοντας παρέλθει σχεδόν το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου, και παράλληλα οι ημέρες χάρητος που είχαμε δώσει στην νέα δημοτική αρχή, κάναμε αυτοψία να δούμε πως τα πάνε στον νέο δήμο καταρχήν με την καθημερινότητα, αλλά και να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν από εδώ και μπρος.

Κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και κασετόφωνα (φανερά και κρυφά) ενεργοποιήθηκαν και βγήκαμε στην πιάτσα για δυο ημέρες για να μαζέψουμε υλικό.

Δεν μπορώ να πω ότι τα πάνε άσχημα, μάλλον θα έλεγα ότι τα πάνε καλά, (όσο μπορούν) με τα δεδομένα προβλήματα που έχουν.

Συζήτησα με αρκετούς και διαπίστωσα ότι το βασικότερο πρόβλημα που υπάρχει, και θα υπάρχει για κάνα δυο μήνες ακόμα, είναι η[.....]

μη διαθεσιμότητα χρημάτων ’ούτε για ένα στυλό’, όπως χαρακτηριστικά άκουσα να λέει κάποιος ’εκ των έσω’ που ξέρει πρόσωπα και πράγματα. (χωρίς σάλιο το άφησε το ταμείο ο Μάκης).
Με δεμένα τα χέρια λοιπόν, χωρίς χρηματικά διαθέσιμα μέσα για να κινηθούν και να αντιμετωπίσουν τα πρώτα έξοδα, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες οι νέοι τοπικοί άρχοντες να μαζέψουν τα αμάζευτα (της καμένης γης που παρέλαβαν).

Τα τρέχοντα έσοδα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απουσία προϋπολογισμού, οπότε η οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή είναι σχεδόν αδύνατη.
Μάλιστα, τις πρώτες ημέρες του έτους, το σχολείο έμεινε χωρίς πετρέλαιο (από κακό προγραμματισμό της ομάδας Μάκη) και τα παιδιά έκαναν μάθημα (έστω και για λίγο) χωρίς καλοριφέρ, μέχρι να παρέμβουν ο νέοι τοπικοί άρχοντες και να λύσουν το πρόβλημα, βάζοντας πετρέλαιο σχεδόν από την τσέπη τους, και χρησιμοποιώντας προσωπικές τους σχέσεις με τους αρμόδιους επαγγελματίες για να επιτύχουν μακρά (πολύ μακρά θα έλεγα εγώ) πίστωση.

Το παράξενο είναι, ότι μπορεί να μην έχουν (οι νέοι τοπικοί άρχοντες) διαθέσιμα χρήματα, αλλά οι καθημερινές εργασίες γίνονται, όχι μόνο κανονικά, αλλά σχεδόν υπερβάλουν και μας κάνουν και εμάς να αναρωτιόμαστε πως γίνονται όλα αυτά που βλέπουμε και γίνονται έργα χωρίς λεφτά.

Διαπίστωσα ότι γίνονται μεγάλης κλίμακας έργα χωματουργικά – καθαρισμού και αποκατάστασης, του σημείου δίπλα από το Κέντρο Υγείας (εκεί που ήταν τα σκουπίδια και στήνανε οι γύφτοι τα τσαντίρια)

Επίσης είμαστε ο πρώτος δήμος, και ίσως ο μοναδικός που τις πρώτες ημέρες του 2011, κλείσαμε τον ΧΑΔΑ (με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, όχι σαν τον Μάκη που απλά έβαλε ένα λουκέτο), έχοντας και παράταση 6 μηνών στην τσέπη, την οποία δεν χρησιμοποιήθηκε. (και μπράβο μας).

Το ύψιστης σημασίας βασικότατο έργο που έγινε εν μέσω μιας νυχτής, μας απάλλαξε από πολλά και σοβαρά προβλήματα, γιατί μην γελιόμαστε τα σκουπίδια αυτά κατέληγαν στον υδροφόρο ορίζοντα και τα πίναμε κανονικά εμείς και τα παιδιά μας.
Άσε τις φωτιές, την βρώμα κλπ κλπ (όσοι ξέρουν το θέμα καταλαβαίνουν).

Καταπληκτική δουλειά επίσης διαπίστωσα, γίνετε στον Βιολογικό, από τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο που ανέλαβε από τις αρχές του έτους. (και αυτό το διαπιστώσαμε ’επί τόπου’)

Επίσης στον τομέα ανάπτυξης και νέων έργων μάθαμε ότι γίνετε (επιτέλους) καλή δουλειά, ο αρμόδιος είναι ’καβάλα’ στο ΕΣΠΑ και πολύ σύντομα θα δούμε αποτέλεσμα.

Πάμε παρακάτω
Έκαψα πολύ βενζίνη, την Πέμπτη το πρωί, να βρω έναν κάδο γεμάτο σκουπίδια, που δεν τον έχει αδειάσει το απορριμματοφόρο αλλά δυστυχώς δεν βρήκα.
Η πόλη σίγουρα είναι πιο ελκυστική έτσι καθαρή. (τα εύσημα στον αρμόδιο)

Στο λιμάνι επίσης έγιναν παρεμβάσεις. Αντικαταστάθηκαν τα παλαιά καπάκια (όσα είχαν απομείνει) της μεγάλης εσοχής που φιλοξενούσε σωλήνες και καλώδια, και που κάμποσοι είχαν πέσει μέσα με τα αυτοκίνητα τους, εδικά την νύχτα που δεν φαίνονται.

Πολύ σοβαρή δουλειά επίσης γίνετε με τα οχήματα και τα μηχανήματα του δήμου. Συντηρήσεις, διαρκής έλεγχος στα καύσιμα, αναλυτικές καθημερινές καταστάσεις κινήσεως και διαρκής έλεγχος για το ποιος πάει που και γιατί. Δεν κινείτε κουνούπι χωρίς έλεγχο.

Μάθαμε επίσης, ότι σύντομα στο λιμάνι θα μπουν κάμερες για να γίνει πιο ασφαλές.
(Τόσα ακούμε με κλοπές μηχανών και σκαφών)

Ξανά πάμε παρακάτω.
Συζητούσα με υπαλλήλους τους δήμου και μου λέγανε ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ, είναι δυνατόν καθημερινά ο δήμαρχος στις 6 το πρωί να είναι στο γραφείο του, και όλοι οι αντιδήμαρχοι μέχρι τις 6.30 να είναι στις θέσεις τους?
Πάνε οι εποχές που 2 εποχικοί χτυπάγανε τις κάρτες 60 ανθρώπων ....

Ο όρχος δεν φτάνει για όλο τον δήμο, είναι πολλά τα αυτοκίνητα και το προσωπικό οπότε κάτι πρέπει να γίνει, μάθαμε ότι εξετάζετε η μεταφορά του, και περάσαμε και είδαμε τον υποψήφιο νέο ’όρχο’, για να στεγαστούν όλα τα οχήματα του νέου δήμου αλλά και τα ’τεχνικά συνεργεία’. Μας άρεσε, πολύ καλή υποδομή και λύση, μπράβο σε αυτόν που το πρότεινε.

Τελικά
Όπου και αν ρωτήσαμε, ακούμε την ίδια απάντηση.
Τέτοια δουλειά και τόση αποτελεσματικότητα έχει να υπάρξει πάρα πολλά χρόνια

Βέβαια έτσι πελαγωμένους όπως τους είδα τους αρμόδιους φοβάμαι μην τους ΄κάψουμε΄, οπότε κάντε κράττει παιδιά, όλα θα γίνουν (ήταν τα λόγια που άκουσα από αρμόδιο) , αλλά με την σειρά τους θα γίνουν.

Μπράβο σε όλους τους, και σίγουρα μπράβο καταρχήν στον Δήμαρχο.

ΥΓ1 Εμείς εδώ είμαστε, και αποδίδουμε τα εύσημα όταν συντρέχει λόγος. Όπως επίσης σας ’στολίζουμε’ και όταν δεν είστε αποτελεσματικοί.
ΥΓ2 Φωτογραφίες και τεκμήρια έχουμε αρκετά, δεν συντρέχει λόγος να τα ’ανεβάσουμε’ λόγω μεγάλου όγκου, μιας και εσείς βλέπετε καθημερινά το τι γίνεται.

ΥΓ3 Για τους ’οπαδούς του παρελθόντος’ που (ούτως η άλλως) θα μας κακοχαρακτηρίσουν με αρκετά κοσμητικά επίθετα, για το ’θετικό’ άρθρο αναφορικά με την νέα δημοτική αρχή, ας ρίξουν μια ματιά εδώ σε ανάλογο άρθρο του 6/2009

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπλόγκερ πολύ νωρίς για να γράψεις το τι έκανε ή τι δεν έκανε η νέα δημοτική αρχή...

Θεωρώ οτι κάνει τα αυτονόητα και επιπλεον θα κριθεί μετα το καλοκαίρι τι απίδια πιάνει ο σάκος της!

Ωραίο το άρθρο σου μιας και δεν έχεις τι να γράψεις μέρες που είναι... ΑΛΛΑ ερωτώ: Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε το ταμείο του Δήμου Καμένων Βούρλων μόνο ή τώρα με τον Καλικράτη παρέλαβε τα ταμεία του Δήμου Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων και του Δήμου Αγίου Κωνσταντινου????? Εεεε??? Ρωτώ εγώ ο αφελής δημότης αν φταίει ο Μάκης που το ταμείο του Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου είναι άδειο... ε??????

Ο 2μότης

Υ.Γ. Μπορώ να λαϊκίσω postάρωντας διαφορες κουβέντες που ειπώθηκαν προεκλογικά αλλά περιμένω την απάντηση σου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε 1:15

Πολύ καλή η παρατήρηση σου, και εγώ τώρα που το λες έχω την απορία αυτή.
Δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, θα το ψάξω και θα σου πω.

Από όσο ξέρω πάντως και έχω ακούσει, στον Μώλο πχ δεν υπάρχει συμβασιούχος απλήρωτος για 6 και πάνω μήνες όπως συμβαίνει εδώ στα Καμένα Βούρλα.

Εκτός και αν εννοείς να πάρουμε λεφτά από το ταμείο του Μώλου να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις της δημοτική κοινότητας Καμένων Βούρλων.
Δυστυχώς και αυτό δεν το γνωρίζω, αν μπορεί να γίνει διαδικαστικά, αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι και ιδιαίτερα σύννομο, μιας και λογικά θα υπάρχει κάποιας μορφής ταμειακής αυτοτέλειας των δημοτικών κοινοτήτων.

ΥΓ1 Και εγώ μπορώ να λαϊκίσω ανεβάζοντας βίντεο από κουβέντες που ειπώθηκαν προεκλογικά αλλά δεν είναι (ελπίζω και των δυο μας) ο στόχος μας αυτός.

ΥΓ2 Δεν καταλαβαίνω την επίθεση του 9:15 προς εσένα,
και αν δεν την τεκμηρίωσης (την επίθεση ) αγαπητέ φίλε 9;15, θα αναγκαστώ να διαγράψω το σχόλιο σου μιας και δεν προσφέρει τίποτα ’καλό’ στο Blog και τους αναγνώστες του.

Ανώνυμος είπε...

BLOGGER ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1:15 ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ;ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΗΘΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΜΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
Ο 9:15 Ο ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΝΙΓΜΕΝΟΣ._

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πάνε όλοι τους εκείνος ο αντωνίου που χάθηκε δεν ξερω

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:55 δεν διακρινω κάποια ειρωνεία στο χθεσινό μου σχόλιο. Αν θες όμως να το δείς ετσι, σύνεχισε να το βλέπεις έτσι δεν θα σου το απαγορεύσω.

Προς τον διαχειριστή, χαίρομαι που σε βάζω σε σκέψεις, αλλα σε ευχαριστώ που με έβαλες εσύ πρώτος σε σκέψεις για να σε ρωτήσω κάτι τέτοιο. Από εκει και πέρα συνέχισε την καλή δουλεία σου όσο πιο ανεξάρτητα μπορείς για την σωστή μας ενημέρωση!

Καλή σας συνέχεια!

Ο 2μοτης

Ανώνυμος είπε...

επειδή γουστάρω να λαϊκίσεις με προεκλογικές παπαριές σε προκαλώ!!! ένας άσχετος!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΟ:...ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΤΕ ΑΣΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ 2(ΔΥΟ)ΜΟΤΗ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΦΙΛΕ BLOGGER ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ...
Ο ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΝΙΓΜΕΝΟΣ._

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:47: ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤ παλιοκατινούλα!!!!

Σου είπα και πιο πάνω αν θες να το δεις έτσι , δες το έτσι... εμένα στα @@ μου! Το νόμισμα έχει παντα 2 όψεις.

Ο 2μοτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:04...ΣΙΓΑΑΑΑ...ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ.... SISI ΕΝΑΝΤΙΟΝ BARBIE..........

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ / ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ / ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΤΙΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ (.... ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ). ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ (ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΩΝ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΜΠΡΟΣ! ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

φάγαμε το πιάτο όλοι όσοι μας χρωστάνε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του μάκη παραγοντίσκε!!! άντε μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Αντικαμενοβουρλιώτης είσαι εσύ, που δεν μπορείς να δεις πουθενά το καλό, και εύχεσαι να αποτύχουν οι νέοι για να δικαιωθείς έστω και αν χαντακωθούν τα καμένα βούρλα και ολόκληρος ο δήμος.

Αλλά σε πείσμα των καιρών και των ανθρώπων που διοικούν, δεν θα σου γίνει το χατίρι. Και ούτε και τότε θα μπορείς να το χωνέψεις, όπως τώρα δεν μπορείς να χωνέψεις ότι το πρόσωπο που ήσουν τυφλός θιασώτης ανήκει για πάντα στο παρελθόν.

Σε πονάει αλλά αυτή είναι η ζωή, προσαρμόσου.

Σκοτίστηκα για τον μπλόγγερ και δεν με νοιάζει, εσύ όμως θα ζητήσεις συγνώμη;; αν τελικά κάνεις λάθος; σίγουρα όχι γιατί δεν σε νοιάζουν τα καμένα βούρλα αλλά άλλα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:03...ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ;ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ VIDEOGAME;ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ...
Ο ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΝΙΓΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

δε περίμενα ποτέ ότι 2 μήνες μετά τις εκλογές οι χαμένοι χρειάζονται ακόμη χάπια!!! ρε παιδιά έχει και άλλα πράγματα η ζωή!!

Ανώνυμος είπε...

καλα νομιζω οτι κοροιδευομαστε οταν μιλαμε για εργα που γινονται απο τη νεα δημοτικη αρχη.θα ηταν βεβαια παραλογο να περιμενουμε να κανει μεσα σε εικοσι πενετε μερες.το μονο σιγουρο που καταφεραν ειναι να βαλουν ταμπελα τυπου συνεργιου στο δημαρχειο και να σβησουν τα καμμενα βουρλα απο το χαρτη. μπραβο σας κυριοι...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΑ(ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΞΙΚΟ) ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω ενα μυστικό???

Τα Καμένα Βούρλα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξαναδουν άσπρη μέρα!!!!
Και ξέρετε γιατί? Γιατί κοιτάμε ο ένας να κάνουμε κακό στον άλλο!!!!

Όλοι μας! Μηδενός εξαιρουμένου! Ξεκινώντας από το Δήμο (συμπολίτευση - αντιπολίτευση) και καταλήγοντας στους επαγγελματίες αλλά και στους απλούς δημότες!

Είμαστε πραγματικά ελεηνοι όλοι μας! Όχι απλά δεν θέλουμε να δουμε τον τόπο μας να προκόβει, δεν θέλουμε ο διπλανός μας να πηγαίνει μπροστα!!!!

Σαν τοποθεσία έχουμε απίστευτα πλεονεκτήματα αλλα από νοοτροπία είμαστε οι χειρότεροι!

Ας αναλογιστούμε λοιπόν όλοι μας λοιπόν τι θέλουμε.
Γουστάρουμε φαγωμάρα? Πολύ καλα, ας συνεχίσουμε έτσι...
Γουστάρουμε όμως αλλαγή προς το καλύτερο? Ας συνεργαστούμε από τον τελευταίο δημότη μέχρι και τον Δήμαρχο!

Αλλιώς προκοπή δεν βλέπουμε!

Το θέμα θέλει πολύ συζήτηση και θέλει πολλές κοινωνικές ομάδες να λα΄βουν μέρος... Πράγμα χλωμό! Οπότε καλή συνέχεια στη φαγωμάρα και τη μιζέρια μας!

Στην υγειά μας!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 3:15!!!!!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Μωλιώτες, τελικά, είμαστε Άγιοι μπροστά σας. Είδατε, ότι εμείς σας επιβάλαμε το νέο Δήμαρχο, εμείς θα ελέγχουμε πάντοτε τα δρώμενα. Εσείς θα είστε οι θεατές, αφού βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΡΚΟ ΘΕΑΤΕΣ...
DUCK ROGERS