12 Ιανουαρίου 2011

Οι μεγαλοεργολάβοι, ο Γκλέτσος, το κίνημα των διοδίων και οι γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πολύ κουβέντα έχει σηκώσει το «μπαϊράκι» του δημάρχου Στυλίδας και γνωστού ηθοποιού, Απόστολου Γκλέτσου. Για το ποιος έχει δίκιο και πώς διεκδικεί κανείς το δίκιο αυτό μπορούν να ειπωθούν πάρα πολλά. Αλλά εδώ πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα κρίσιμα θέματα, κι ακόμη κι αν κάποιοι διαφωνούν σε όσα θα διαβάσουν, ένα πράγμα πρέπει να γίνει κατανοητό. Αν η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά θα πρέπει να πάψει να απασχολεί την ενημέρωση με τέτοιες αστειότητες. Και εξηγούμαστε:

Είναι βεβαιωμένο και παραδεκτό ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πέρα για πέρα δίκιο. Και κάθε πολίτης που έχει μπροστά του μια εθνική οδό με συνεχή διόδια, αλλά όχι εναλλακτικές λύσεις. Στην Πελασγία λοιπόν αφήσανε τους εργολάβους να κάνουν ότι θέλουν, εγκλώβισαν τους κατοίκους στα χωριά τους και τους ανάγκασαν να πληρώνουν διόδια ακόμη κι αν θέλουν να πάνε για… κατούρημα στο χωράφι τους. Που είναι οι παράπλευροι δρόμοι, οι εναλλακτικές λύσεις; Εκανε τίποτε η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση γι’ αυτό; Και γιατί άφησαν να λήξουν οι άδειες ελευθέρας που έδωσε η κοινοπραξία; Τόσο δύσκολο ήταν να συνεχίσουν να περνούν ελεύθερα μέχρι να εκδοθούν οι καινούργιες;

Σε όποιο σημείο της χώρας υπάρχουν διόδια αλλά όχι παράδρομοι από τους οποίους θα μπορεί κάποιος να πάει σε έναν προορισμό, αυτό είναι καραμπινάτη παρανομία, την ευθύνη της οποίας δεν έχει μόνο η κοινοπραξία αλλά και η κυβέρνηση. Αυτοί πρέπει να βρουν λύση π.χ. και για τον Ωρωπό που φεύγουν οι άνθρωποι για να πάνε στις δουλειές τους και πληρώνουν 6 ευρώ. Γιατί λοιπόν καθυστερούν τόσο τα ηλεκτρονικά διόδια ώστε καθένας να πληρώνει ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνει; Διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι αυτό θα γίνει το 2012. Μα τότε θα τα έχουν οικονομήσει οι επιτήδιοι. Και δεν εννοούμε μόνο τους εργολάβους αλλά και το κράτος που εισπράττει μεγάλο μέρος των διοδίων.

Γιατί ενώ όλοι ασχολούμαστε με τον Γκλέτσο δεν καθίσαμε να δούμε τις[.....]
περίφημες συμβάσεις που υπέγραψαν οι εκάστοτε υπουργοί για μια σειρά από δημόσια έργα. Ας κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους. Υπέγραψαν λεόντειες συμφωνίες υπέρ των εργολάβων και ιδού το αποτέλεσμα. Φτάσαμε στο σημείο κατασκευαστική εταιρεία να εισπράττει διόδια σε δρόμο ήδη φτιαγμένο προκειμένου με τα χρήματα αυτά να πάρει δάνειο για δρόμο σε άλλο σημείο της χώρας. Για παράδειγμα, κάποιος που σήμερα μετακινείται στην Αθηνών – Λαμίας πληρώνει διόδια για την Ιόνια οδό, δηλαδή από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα που πιθανόν να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει. Για να μη μιλήσουμε για τους δρόμους καρμανιόλες που ενώ τα έργα έχουν παγώσει, τα διόδια εισπράττονται κανονικά και αυξάνονται με βάση τις συμβάσεις.

Αυτές οι ντροπιαστικές συμβάσεις υπέρ των εργολάβων δεν μπορούν εύκολα να σπάσουν ή να αλλάξουν όπως διατείνονται κάποιοι. Είναι τόσο καλά φτιαγμένες και «δεμένες» που θα πληρώνουμε μια ζωή αποζημίωση στους εργολάβους. Δείτε τι έγινε με την υποθαλάσσια στη Θεσσαλονίκη και τις ρήτρες υπέρ του Μπόμπολα.

Και ερχόμαστε στα του Γκλέτσου διότι δε θέλει και πολύ η φαιδρότητα να βαφτιστεί εθνική εξέγερση. Πέντε μετά την ανάληψη της δημαρχίας ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να εκλέξει δικό του πρόεδρο στο δημοτικό συμβούλιο και έφαγε τέτοια ξεγυριστή σφαλιάρα που τη θυμάται για πάντα. Τον άδειασαν οι δικοί του άνθρωποι. Ετσι ξαφνικά λοιπόν και χωρίς να πάει να μιλήσει με το υπουργείο, την κοινοπραξία ή να προειδοποιήσει εν πάση περιπτώσει, πάει και ξηλώνει τις μπάρες. Είναι αυτό σοβαρή κίνηση από πολιτικό; Ειδικά όταν είναι σε εκκρεμότητα η υπόθεση με τις δωρεάν κάρτες;

Κι επειδή τίποτε δεν είναι σοβαρό φαίνεται σ’ αυτή τη χώρα, ο Γκλέτσος αναγορεύτηκε σε νέο Λεωνίδα και Αθανάσιο Διάκο, εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του, πούλησε το όνομά του στα κανάλια και μόνο που δεν άλλαξε σε… Αρης Βελουχιώτης. Βγαίνει σε κανάλια και ραδιόφωνα, υβρίζει, πουλάει τρέλα και τσαμπουκά, ερίζει με τους πάντες και συνεχίζει να παίζει (με κακό μάλιστα τρόπο) το ρόλο του ψευτόμαγκα με τον οποίο έγινε γνωστός στα σήριαλ. Τώρα όμως δεν είναι στην οθόνη, είναι στην καθημερινότητα που απαιτεί λύσεις με σοβαρότητα όχι με γιαλαντζί ψευτοεπαναστάσεις.

Να μου το θυμηθείτε: Ακόμη και το αγνό και αυθόρμητο κίνημα που αντιδρά στην πληρωμή των διοδίων που έχουν ξεφυτρώσει παντού, θα ξεφτιλιστεί εξαιτίας των καμωμάτων του κ. Γκλέτσου. Διότι εκείνοι που σηκώνουν τις μπάρες κάθε Κυριακή έχουν άποψη, δεν υποκρίνονται, ούτε παίζουν ρόλους από ταινίες του Τζέιμς Πάρις.

Και κάτι τελευταίο: Άλλο να αντιδρά κάποιος στην κοινωνική αδικία, στη φτώχεια, στην αδυναμία του πολίτη να πληρώνει ακόμη και τα απαραίτητα, κι άλλο να αντιδρά σε όλα. Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων. Το να φτιάχνουν οι ιδιώτες τους δρόμους και να πληρώνουμε διόδια δεν είναι κακό αφού το κράτος αδυνατεί να προσφέρει δωρεάν τη μετακίνηση των πολιτών του. Το κακό είναι ότι έχουμε αφήσει τους πολιτικούς, κάθε παράταξης, να φτιάχνουν συμβάσεις κάτω από το τραπέζι και να εξυπηρετούν τις εταιρείες. Εχουμε αφήσει την Ελλάδα να γίνει κράτος εργολάβων. Μέσα σ’ αυτή τη φαιδρότητα ε, κι ένας Γκλέτσος δε μας χαλάει να κάνει την παράστασή του.

Αριστερός Ψάλτης
www.antinews.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΛΕΤΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΑ ΤΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γελαδι ορθιο,ο Τετριμιδας εχει εξασφαλισει ελεθυερη διελευση για ΟΛΟΥΣ τους δημοτες του...
Μηπως ο Γκλετσος θα ηρεμησει οταν δοθουν και στη Στυλιδα καρτες??

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕΕ....ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΤΥΛΙΔΑ...ΚΙ ΑΣ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...? ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο κ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΓΛΕΤΣΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ...
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ..

ΓΕΛΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ?ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ??
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

milame gia megalos BLAKAS o glketsos...kala einai na iparxi anarxia sti xwra.na iparxoyn dimarxi san afton na katargoyn thesmi na katargounte i noni...klisto aftokinitodromo den fonazame tosa xronia.tora egine kai o ilithios afton gkremai tis mpares.eleoooooossssssssssssssss

Ανώνυμος είπε...

Πέντε μετά την ανάληψη της δημαρχίας ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να εκλέξει δικό του πρόεδρο στο δημοτικό συμβούλιο και έφαγε τέτοια ξεγυριστή σφαλιάρα που τη θυμάται για πάντα. Τον άδειασαν οι δικοί του άνθρωποι. Ετσι ξαφνικά λοιπόν και χωρίς να πάει να μιλήσει με το υπουργείο, την κοινοπραξία ή να προειδοποιήσει εν πάση περιπτώσει, πάει και ξηλώνει τις μπάρες. Είναι αυτό σοβαρή κίνηση από πολιτικό; Ειδικά όταν είναι σε εκκρεμότητα η υπόθεση με τις δωρεάν κάρτες;

Ανώνυμος είπε...

όταν έχει τη στήριξη από όλο το Δ.Σ. της Στυλίδας εσείς τι είστε; παντογνώστες και διαιτητές μαζί; σοβαρευτείτε επειγόντως!!!

Ανώνυμος είπε...

ti kai an exei ti stirixi re filemoy einai paranomo i oxi afto poy ekane.i exoyme kratos i oxi .malon oxi.egw den eimai iper ton diodion kai otan paw lamia den plirono,ala oxi na paroyme tis npoyltozes kai na isopedosoume ta panta.emaste ena atelioto MPOYRDELO

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ? Η ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ @@ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ) ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΤΣΕΠΗΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΚΛΕΦΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ? "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!" ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΩΟ ΣΤΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, "ΒΟΛΕΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ! ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ποιος καπηλεύτηκε αγώνες ρε φίλε; όσον αφορά το μισθό που λές πες μας πόσο είναι αφού τα ξέρεις τόσο καλά!!! και βγάλε και κανα ονοματάκι στη φόρα όπως λές!!! όλο αβολίδωτα είσαι!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ. ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

πεστα μεγάλε αλλά μη φοβάσαι να μας πεις και το όνομα του εθνοσωτήρα!!!χοχοχοχοχο!!!

Ανώνυμος είπε...

έτσι και πάει η επιθεώρηση εργασίας στο δημαρχείο στα καμένα με τόσα άτομα ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ εκεί μέσα προβλέπω κανα υπέρογκο πρόστιμο!!

Ανώνυμος είπε...

Ti perimenate na kani o Makrnitsas perisotera ;

Mexri eki mpori to Pedi den Mpori na kani kati parapano.

D***** **** ********* *** ***** ****

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Κύριο Χίωτη !!! Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε οτι δεν κυκλοφορούν όλοι στο Κολωνάκι. Ο άνθρωπος είναι εκτός πραγματικότητας και δεν κατάλαβα απο που απορρέει το θράσος του. Πρέπει η Στυλίδα αλλά και οι απανταχού Φθιωτείς να απαιτήσουν απο αυτον τον "Κύριο" να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την προσβολή οχι στον Κύριο Γκλέτσο αλλά στο θεσμό του Δημάρχου. Είπαμε να εκτελούμε εντολές ιδιοκτητών αλλά όχι και τόσο απροκάλυπτα , Έλεος πια!!!
Αυτό είναι και μια καλή ευκαιρία για τους αναγνώστες του Βήματος (εφόσον δεν κρατήσει αποστάσεις απο τον δημοσιογράφο) για να αντιληφθούν περι τίνος πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 8 ΚΑΙ 5 ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ; ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τα ποσοστά που του αντιστοιχούν του Τετριτσέπη είναι ανάλογα με τις εισπράξεις. Δεν παίρνει στάνταρ μισθό. Τελευταία όμως εχει πέσει η δουλειά με το άνοιγμα των διοδίων από τους ξεσηκωμένους οδηγούς. Δύσκολες εποχές για πολλές τσέπες.

Ανώνυμος είπε...

προς 12:28 το site του ΣΔΟΕ δέχεται ανώνυμες καταγγελίες.. στείλτη και πάψε να μας ζαλίζεις τον έρωτα!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΡΕ ΘΕΑΤΡΙΝΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ…

ΠΑΝΟΣ