25 Ιανουαρίου 2011

ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι..

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αντιγραφή από σχόλιο αναγνώστη

ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.. ως εδώ κύριοι της Δημαρχείας και της προηγούμενη Δημαρχείας... πότε θα πληρωθούμε τα λφτά που μας αναλογούν? 60 συμβασιούχοι είναι αυτοί την στιγμή απλήρωτοι κατά χιλιάδες ευρώ!! Κανονίστε μην ξεχειλήσει το ποτήρι και κάνουμε κανά ντου προς τα κάτω και στους προηγούμενους!! ΕίΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚη αυτα τα λεφτα αντε για να μην γίνει καμμία ώρα το σώσε!! athanasiou panatioghs katoikos kammenon vourlon


---------------------------------------------
Σχολιασμός του Blog

Θα βγει να απαντήσει ο αποκλειστικά υπεύθυνος αυτής της κατάστασης Μάκης Αντωνίου σε αυτούς τους ανθρώπους που τους άφησε απλήρωτους, εδώ και πάνω από έξι μήνες??

Θα βγει επιτέλους κάποιος να απαντήσει, έστω κάποιος από τους θιασώτες του πρώην δημάρχου που αυτοί οι συνάνθρωποι μας κάνανε γιορτές χωρίς φράγκο ??

Εεεεεεε ????

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την άνοιξη να τα περιμένετε καλέ μου άνθρωπε... Λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

ρε ειναι ασχετοι οι ανθρωποι απο διοικηση αλλωστε με συμβουλατωρες το μακρυνιτσα θειο και κατι δηθεν εφοριακους ρεγγινιωτες τι περιμενεις εργα. μια μερα πηγα στο δημο και ειδα το θειο να δινει διαταγες και την αδερφη στο γραφειο μονο η μαμα δεν ηταν εκει.

Ανώνυμος είπε...

προς 8:39 λάθος ανάρτηση διάβασες φίλε... για τα λεφτά πες μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανασίου Παναγιώτης που τον είχε ο Αντωνίου αυτόν και τους άλλους απλήρωτους τόσο καιρό γιατί δεν έγραφαν την αγανάκτησή τους προεκλογικά στο blog,αλλά τώρα?
Πριν τις εκλογές ήξερε και ήξεραν μόνο να ψηφίζουν και να κάνουν μάλιστα και αγώνα γιά τον Αντωνίου,τώρα απειλούν αυτούς που δεν φταίνε.
Πιθανόν έχει δίκιο που δεν πληρώθηκε,αλλά ποιός φταίει?

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος απλήρωτος απο τον Μάκη, καλά θα ήταν. Εδώ δεν ξέρει σε ποιούς χρωστάει. Όλος αυτός ο κόσμος περίμενε προφανώς να επανεκλεγεί δήμαρχος για να πάρουν τα λεφτά τους. Βέβαια κι αυτό να γινόταν πάλι δεν θα τα έπερναν. Αν κυλίσει το αυγό προς την πέτρα ή η πέτρα προς το αυγό το αποτέλεσμα είναι να σπάσει το αυγό...

Ανώνυμος είπε...

οι επενδυτές από το κατάρ, το... διεθνές αεροδρόμιο και η γεωθερμία τον μάραναν!!! αλήθεια η καραφλή ακρίδα που χάθηκε;

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΑΚΡΙΔΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΠΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia signomi opa opa...to ti psifisa kai an psifisa auto einai authereto dikaioma tou kathenos kai fisika prosopiko..kai to an psifisa ton maki den exei na kanei me tin simerini pragmatikotita..ego milisa kai gia tous dio kai gia tetrimida kai gia maki tous evala sto idio kazani den ekana kammia ekseresi..
kai deuteron simera ematha apo proto prosopo oti ta lefta iparxoun oti o makis afise piso tou 123.000 euro stin dimarxia ( kai apo auta ta lefta sigoura mporoume na plirothoume ) kai afou iparxoun auta ta lefta mesa stin dimarxia giati den mas plironoun? giati to kathisteroun legontas den iparxoun lefta? mporoume aneta na zitisoume arsi tou protokolou gia tin 31 oktobriou gia na doume an einai ontos ta lefta ston dimo i oxi...kai an oi alloi ( makis meria ) lene psemmata giati na to kanoun auto? KAI EMIS TI PRPEI NA KANOUME?ATHANASIOU PANAGIOTIS

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε όλοι να πληρωθείτε αλλά:το πρώτο πρόσωπο που σου τα πε αυτά μήπως ξέχασε να σου πει για τα 750000 ανεξόφλητα ΧΕΠ; δε τον συνέφερε μάλλον!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ζηταει ο μακης αρση του πρωτοκολου??Να δουμε τοτε αν υπαρχουν λεφτα στο ταμειο!

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Από πότε ο Μάκης και Τέτρι στο ίδιο καζάνι?? Ο Μάκης χρωστάει σε όλο τον κόσμο στον παλιό δήμο και σε όλους εσάς τους συμβασιούχους.

Για τράβα ρώτα στον Μώλο … για μάθε πρώτα … και μετά να λες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ(ΓΙΑ ΣΕΝΑ)ΔΕΣ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:ΓΚΙΑ ΣΥΓΚΝΩΜΗ ΟΠΑ ΟΠΑ...ΤΟ ΤΙ ΠΣΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΣΗΦΙΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΟ(ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ)ΝΤΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...Η ΤΟ:ΕΓΚΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΟ ΚΑΙ ΓΚΙΑ ΤΕΤΡΙΜΙΝΤΑ ΚΑΙ ΓΚΙΑ ΜΑΚΗ...ΚΛΠ.ΟΥΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΠΑΙΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΝΤΙΑΜΟΝΗΣ...ΙΝΔΙΑΝΟΣ Η ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5:11.ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΛΑΚΡΗ ΑΚΡΙΔΑ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΚΡΙΔΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ;ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!!!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

είσαι μάλλον καινούριος στο blog και δε καταλαβαίνεις για ποιον μιλάμε! ναι φαλακρή ακρίδα γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

οκ συγνώμη για την γραφή αλλά έγραφα σε greeklish για αυτό και περαστήκαν έτσι μέσα στο blog. Σήμερα το πρωί πήρα και την επίσημη απάντηση από το Δημαρχείο ότι τα 123.000 ( Και 200 ακόμα ευρώ ) υπάρχουν όντως στο ταμείο. Και από τα οποία τα 16.000 ευρώ είναι για εμάς. Γιατί όμως όταν μας κάλεσε ο Δήμαρχος κάτω στο Δημαρχείο δεν ανάφερε πουθενα για αυτά τα χρήματα? Γιατί μας είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά? Και από αυτά τα λεφτά δεν μπορούσαν να δώσουν ένα χιλιάρικο να περάσουμε Χριστούγεννα? Και φυσικά δεν μπορούμε να πληρωθούμε γιατί εμείς ημασταν υπάλληλοι του 2010. Και πρέπει να περιμένουμε το νέο πρυπολογισμό του Μαρτίου για να πληρωθούμε. Και αν δεν εισπραχθούν λεφτά από τον Δήμο? Εμείς θα μείνουμε απλήρωτοι? Και σταματήστε αυτήν την καραμέλα κάποιοι για αν ήμουν με τον Μάκη η όχι με όποιον θέλω εγώ ήμουν δεν δίνω αναφορα σε κανέναν αντε πια..Αυτό μας μάρανε Παναγιώτης Αθανασίου

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΛΩΣ ΑΚΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΤΣΙΧΛΑ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

mamakia kaninise na mathei h pethera sou oti tin afises ap'exo apo to grafeio tou antidimarxou kai ystera pios se sozei!!