18 Ιανουαρίου 2011

Πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του νόμου ή αναπροσαρμογής του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση.

Το ίδιο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, καθώς ένα από τα σοβαρά θέματα που ανέκυψαν, είναι η εφαρμογή του «αντικαπνιστικού νόμου».

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, κατά την συνάντηση που είχαν την Δευτέρα.

«Επιμένουμε στην εφαρμογή του νόμου αλλά αυτό εξαρτάται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου σήμερα, Τρίτη.

ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: