14 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοσέλιδα τοπικού τύπου 14/1/2011

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΣΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΠΟΛΗ .
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ.ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Σας ενοχλεί που κάποιος εκλεγμένος επιτέλους δουλεύει. Που οι αντιδήμαρχοι και ο Τετριμίδας είναι από το πρωί στον όρχο και στα γραφεία να εξηπηρετήσουνε τον κόσμο και να βάλουν τους εργαζόμενους να δουλέψουνε.
Ε φυσικό είναι να σας ενοχλεί αφού είχατε μάθει να διοικείτε από την ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. Θα συνηθίσετε που θα παει...
Το πρώτο εξάμηνο είναι δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες είχα δουλειά κοντά στο δημαρχείο.
6:20 έφτασε ο Τετριμίδας, 6:45 ο Φακίρης και 6:50 ο Μακρινίτσας.

Αφήστε τα κουφά λοιπόν και την λάσπη, και αφήστε τους νέους να δουλέψουν μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μα βεβαια ρε παιδια ειναι ντροπη να δουλευουν οι Αντιδημαρχοι...Ως αφεντικα επρεπε να ειναι στη Τουλα και να πινουν καφε με λουκουμαδες...Αυτο εχουμε να ασχοληθουμε ρε παιδια?Το οτι πινουμε νερο απο αμιαντο....το οτι ΔΕΝ εχουμε Δημαρχειο και το οτι δν εχει γινει τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ στα Καμενα Βουρλα τοσα χρονια δεν μας πειραζει καθολου?Η σκουπα που επιασε ο Μακρυνιτσας μας πειραξε?????

Ανώνυμος είπε...

η δουλεια δεν ειναι ντροπη παιδια ντροπη ομως ειναι απο τα 2000 ευρω που θα παρει ας δωσει τα μισα να σκουπισουν τη πολη ολη και οχι μονο τη παραλιακη να τον βλεπει ο κοσμος . μονο ενας χαζος θα το σκεφτοταν αυτο γιατι τη δευτερα παλι θα χρειαστει να σκουπισει τι θα κανει τοτε θα παρει και τους υπολοιπους τσαρα παπαναγιωτου φακιρη αναστασιου να τον βοηθησουν
στη μεγαλη ιδεα του για να μπορεσει καποια στιγμη να γινει δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΛΟΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Κ.Τ.Λ.ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Χειρότερα από ότι την κατάντησαν οι προηγούμενες διοικήσεις δεν θα τη κάνει κανένας. Αφήστε τους καινούργιους να δουλέψουν και μη νοιώθετε τύψεις για ότι δε κάνατε 4 χρόνια.
Αυτοί είσασταν, τι να κάνουμε.
Έχουν να σκουπίσουνε από τη γειτονιά μου ΑΠΟ ΤΟ 2009...
Δε μπορεί, οι σημερινοί θα ρθούνε πιο νωρίς, τι στο διάολο.
Και μιλάτε και για καθαριότητα... Σα δε ντρέπεστε λέω γω...