28 Ιανουαρίου 2011

ο iPad από αύριο και στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από 529 έως 839 ευρώ η τιμή πώλησής του
Ξεκινά αύριο η διάθεση του iPad στην Ελλάδα από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Apple.

Η πολυαναμενόμενη ταμπλέτα της Apple έρχεται στην χώρα μας με «καθυστέρηση» 10 μηνών, έχοντας ήδη πουλήσει 14 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο, από τον Απρίλιο του 2010 όταν και κυκλοφόρησε στην αγορά.

Οι εκδόσεις και οι τιμές

Το iPad θα διατίθεται με πλήρη ελληνική υποστήριξη σε δύο εκδόσεις, καθεμιά από τις οποίες κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες:

- την έκδοση με Wi-Fi, η τιμή της οποίας κυμαίνεται από[.....]

529 έως 739 ευρώ (με ΦΠΑ)
- την έκδοση με Wi-Fi και 3G, η τιμή της οποίας κυμαίνεται από 639 έως 839 ευρώ (με ΦΠΑ).

Αναλυτικά, οι τιμές πώλησης της συσκευής:

Μοντέλα Wi-Fi
iPad 16GB - 529 ευρώ
iPad 32G - 639 ευρώ
iPad 64GB - 739 ευρώ

Μοντέλα Wi-Fi και 3G
iPad 16GB - 639 ευρώ
iPad 32GB - 739 ευρώ
iPad 64GB - 839 ευρώ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Οι ταμπλέτες (tablet PC) είναι μικροί φορητοί υπολογιστές με οθόνη αφής. Το iPad είναι ο δημοφιλέστερος υπολογιστής tablet και αποτελεί μια πλατφόρμα οπτικοακουστικών μέσων, από την οποία ο χρήστης μπορεί να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά, να δει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια και να πλοηγηθεί στον Παγκόσμιο Ιστό.

Το iPad έχει οθόνη πολλαπλής αφής 9,7 ιντσών, πάχος 1,3 εκατοστά και βάρος 680 (ή 730, ανάλογα με την έκδοση) γραμμάρια, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες.

Τα σημεία πώλησης

Το δημοφιλές tablet PC διατίθεται από την iSquare, τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε 45 καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τα σημεία πώλησής του μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της iSquare.

Στο μεταξύ, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει -αρχικά στις Η.Π.Α.- την δεύτερη έκδοση του iPad, το αργότερο έως τον Ιούνιο.

tanea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα μου το κάνει δώρο ο θείος Σταϊκούγας.