11 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο Δήμαρχος Στυλίδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μεταφέρθηκε πριν 10 λεπτά ο δήμαρχος Στυλίδας κος Απόστολος Γκλέτσος.

Ήδη βρίσκεται στο γραφείο του αστυνομικού Διευθυντή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλο το σκηνικό που κατέληξε στην σύλληψη του κ. Γκλέτσου, ξετυλιγόταν από το πρωί κλιμακωτά.

Ειδικότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με ΟΠΚΕ και Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος μόνος του πήγε και[.....]

παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου του φόρεσαν χειροπέδες και με συνοδεία αυτοκινήτων της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Με κινηματογραφικό τρόπο το αυτοκίνητο μπήκε κατευθείαν στα κρατητήρια έτσι ώστε η αστυνομία να αποφύγει τις «εικόνες».

Αυτή την στιγμή στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κου Κυριαζόπουλου ο κος Γκλέτσος βρίσκεται συνοδεία του συνηγόρου του κου Δούμα.

Πληροφορίες από την αστυνομία, υπογραμμίζουν ότι είχε βγει ειδική εντολή και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν «από πολύ ψηλά», για τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου. Επιπλέον, αυτή την στιγμή δεν επιβεβαιώνεται εάν ισχύει η ειδική δωσιδικία για το πρόσωπο του κ. Γκλέτσου, ως δημάρχου, ή όχι.

www.sterea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκλέτσος είναι δήμαρχος με @@@@@@ και όχι δήμαρχος @@@@@@@. Μπράβο του!