05 Ιουλίου 2009

Κινητικότητα στον τομέα των έργων στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαπιστώνουμε μια έντονη κινητικότητα στον τομέα των έργων στον Δήμο μας,
και μιας και αρκετά από αυτά τα θέματα, τα είχαμε γκρινιάξει στο παρελθόν, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε την σχετική πρόοδο.

Την πολύ καλή εικόνα της πόλης μας λοιπόν έρχονται να την αναδείξουν μεγάλα αλλά και μικρά έργα, άλλα πρακτικού και άλλα εικαστικού και καλαισθησίας χαρακτήρα.

Πήραμε την φωτογραφική μας μηχανή και βγήκαμε μια βόλτα για του λόγου το αληθές, και σας παρουσιάζουμε ότι έπεσε στην αντίληψη μας.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί ή θα είναι σε εξέλιξη, αλλά απουσίας σχετικού δελτίου τύπου από τον Δήμο λάβαμε την πρωτοβουλία εμείς και αναδεικνύουμε ότι υπέπεσε στην αντίληψη μας.
(κύριε Μουρτζούνη, αν μας στείλετε δελτίο τύπου θα το ανεβάσουμε στο Blog)

Έχουμε και λέμε λοιπόν

Μας άρεσε η εικαστική παρέμβαση με την Ελιά και το παρτέρι με τα λουλούδια στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της πόλης.
Όσα χρόνια θυμάμαι, ο δρόμος στο λιμάνι των Καμένων Βούρλων ήταν χωματόδρομος με λακκούβες και όλοι βρίζαμε όταν περνούσαμε από εκεί, άσε την σκόνη, ήταν δράμα η κατάσταση.
Μπράβο σας που τα καταφέρατε και τον ασφαλτοστρώσατε κύριε Δήμαρχε ενώ 2-3 προηγούμενοι δήμαρχοι, εξ όσων θυμάμαι, ενώ το είχαν υποσχεθεί σαν έργο κανένας δεν το κατάφερε.

Επιτέλους επιδιορθώνετε ο πεζόδρομο στην Αγίου Παντελεήμονος στην περιοχή Γλάρου μετά από τα έργα της αποχέτευσης.

Από άκρη σε άκρη στα Καμένα Βούρλα η παραλία έχει πλέον μια πολύ καλής ποιότητας άμμο μετά την σχετική παρέμβαση την μεταφορά και την τοποθέτηση της.

Σε πείσμα όσων έλεγαν τα μύρια όσα για τους φοίνικες , αυτοί καλά κρατούν και έχουν δώσει μια διαφορετική νότα στην παραλία απέναντι από την εκκλησία.

Στα λουτρά τα γερόντια σταμάτησαν να γκρινιάζουν μιας και τοποθετήθηκαν οι νέες σκάλες και η πρόσβαση είναι πολύ άνετη ακόμα και για τον ποιο ‘βαρύ’.

Μεγάλης έκτασης έργα είδαμε στον χείμαρρο ‘τρανόρεμα’ αλλά και επιδιόρθωση του δρόμου.

Σε εξέλιξη βλέπουμε ότι είναι και το σιντριβάνι στην στρογγυλή πλατεία στην είσοδο της πόλης από την πλευρά της Λαμίας. Το φανταζόμαστε με τον ανάλογο φωτισμό το βράδυ να είναι πολύ όμορφο

Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι κύριοι του Δημαρχείου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτω από το δημαρχείο, στον πεζόδρομο με τα τσιμεντένια παγκάκια, δίπλα στην θάλασσα, επικρατεί συσκότιση. Δεν ανάβει καμία λάμπα. Τόσο όμορφο σημείο και δεν μπορούμε να πάμε να κάτσουμε μόλις νυχτώσει.

Τόσος ντόρος έγινε με την φωταγώγηση από άκρη ως άκρη του δήμου και για εκείνο το σημείο δεν ενδιαφέρεται κανένας.

Εμ δεν έχουν όλοι λεφτά να πάνε για παγωτό και λουκουμάδες στα μαγαζιά, βλέπετε κάποιοι ακόμα κάθονται στα παγκάκια και απαιτούν ίση μεταχείριση με τους υπολοίπους.
Παρακαλώ τον αρμόδιο να φωταγωγήσει το σημείο γιατί είναι από τις καλύτερες γωνιές στην πόλη σας αυτός ο πεζόδρομος κάτω από το δημαρχείο.

Ευχαριστώ