17 Ιανουαρίου 2011

Συγκαλείται συνέλευση του ΦΟ.Δ.Σ.Α. για τα στερεά απόβλητα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κοινή συνάντηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 οι Δήμαρχοι των Δήμων Λοκρών , Μώλου -Αγίου Κων/νου και Αμφίκλειας- Ελάτειας Λιόλιος Νικόλαος, Τετριμίδας Ευάγγελος και Ντούρος Θεόδωρος αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας.

Σκοπός της συνάντησής τους ήταν αφενός μεν να γνωριστούν μεταξύ τους, και αφετέρου η συζήτηση του σοβαρού προβλήματος αποκομιδής των στερεών αποβλήτων.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, όπου επικράτησε κλίμα αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, συμφωνήθηκε να γίνει σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΟ.Δ.Σ.Α. αφού συμφωνήσει προηγουμένως και ο νυν πρόεδρος οποίος θα πρέπει να συγκαλέσει την Γενική Συνέλευση.

Αποµακρύνεται εν τω μεταξύ ο κίνδυνος[.....]

επιβολής προστίµων για τις παράνομες χωματερές καθώς έγινε δεκτό το σχέδιο δράσης, που παρουσίασαν την Παρασκευή στον αρµόδιο επίτροπο Περιβάλλοντος οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρµπίλη. Το σχέδιο κρίθηκε απόλυτα πειστικό από τον επίτροπο Γιάνος Ποτότσνικ, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα κινήσει τις διαδικασίες για πρόστιµα ύψους 34.000 ευρώ την ηµέρα για κάθε ανεξέλεγκτη χωµατερή, όσο αυτό εφαρµόζεται.

www.paratiritisfthiotidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: