25 Ιανουαρίου 2011

Η πρόσκληση για το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Μώλου–Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ____________Αριθμ. Πρακτ. : 3
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ________________Αριθμ. Πρωτ. : 755/24.1.2011
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ___Βαθμός προτερ/τας : Τακτικό

Ταχ. Δ/νση : Αγ.Παντελεήμονος 8
Τ.Κ. : 35008
Τηλέφωνο : 2235350029
Πληροφορίες : Γραφείο Πεοέδρου Δ.Σ
Fax : 2235022300
E-mail : kvourla@hol.gr

ΠΡΟΣ:

Αποδέκτες(όπως ο πίνακας Αποδεκτών)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Πρακτικογράφο Δημοτικού Συμβουλίου
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28-1-2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Καμμένα Βούρλα 24.1.2011
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Ν. Καραμαζιώτης

Συνημμένα
1. Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΩΛΟΥ–ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1. Λήψη απόφασης για προμήθεια καυσίμων με τη διαδικασία της απ’ευθείας ανάθεσης, για την περίοδο μέχρι 31-3-2011, σύμφωνα μς τις διατάξεις
α). Του άρθρου 3 παρ.3 περίπτωση γ(4) του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α(11389/23-3-1993
απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών).
β). Του άρθρου 3 παρ.20 περίπτωση ε) του Ν.1797/1988 και
γ). Του άρθρου 2 παρ.13 περίπτωση V του Ν.2216/1995.

2. Ορισμός δημοτικών συμβούλων για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής έργων προυπολογισμού μέχρι 5.869,40 € χωρίς ΦΠΑ για το 2011
(άρθρο 15 του π.δ 171/1987).

3. Ορισμός δημοτικού συμβούλου για την επιτροπή[.....]

παραλαβής έργων προυπολογισμού πάνω απο 5.869,40 € χωρίς ΦΠΑ, για το έτος 2011(άρθρο 16 του π.δ 171/1987).

4. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών(βεβαίωσης καλής εκτέλεσης) μέχρι του ποσού των 2.934,70 € χωρίς ΦΠΑ για το 2011(άρθρο 64 παρ.14 του π.δ 28/1980).

5. Ορισμός δημοτικού συμβούλου, μέλους της επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών (βεβαίωσης καλής εκτέλεσης) πέραν του ποσού των 2.934,70 € χωρίς ΦΠΑ

(άρθρο 63 του π.δ 28/1980).

6. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών, αξιολόγησης αποτελεσμάτων των διαγωνισμών(αποσφράγηση και αξιολόγηση προσφορών) και απ’ευθείας ανάθεσης προμηθειών για το 2011(άρθρο 46 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α).

7. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών για το 2011(άρθρο 28 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α).

8. Ορισμός μελών της επιτροπής κατάρτησης του μητρώου αρρένων, για το 2011
(άρθρο 18 του Ν.2119/1993).

9. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβασμού φορολογικών διαφορών, για το έτος 2011.
(άρθρο 7 παρ.8 του Ν.2307/1995).

10. Ορισμός δημοτικών συμβούλων, μελών της επιτροπής εκποίησης ακινήτων
(άρθρο 186 του Ν.3463/2006).

11. Συγκρότηση επιτροπής για την σφράγηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος(άρθρο 80 του άρθρου 80 του Ν.3463/2006).

12. Εκλογή αντιπροσώπου στον " Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας" , για όλη τη δημοτική περίοδο(άρθρα 245, 246 του 3464/2006).

13. Ορισμός δημοτικού συμβούλου, μέλους της επιτροπής του άρθρου 1 παρ.1 του π.δ 23/2000 και του άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα(ΦΕΚ 444 Β/99).

14. Ορισμός δημοτικών συμβούλων για τον έλεγχο στοιχείων
α). Απόδοσης τελών παραπιδημούντων και
β). Απόδοσης τελών επι των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης,
εστιατορίων κ.λ.π
(άρθρα 53, 54 του Ν.1416/1984 και ΚΥΑ 5214/24-1-1985 των Υπουργών Προεδρίας της Κυβέρνησης και Εσωτερικών)

15. Έγκριση Φύλλων Αυτοτελών Οικισμών(Φ.Α.Ο), στα πλαίσια της επικείμενης γενικής απογραφής κτιρίων, πληθυσμού-κατοικιών του 2011

(σχετικό 11/10-1-2011) της Υπηρεσίας Στατιστικής Νομού Φθιώτιδας).

16. Χορήγηση παράτασης χρόνου περαίωσης των εργασιών του έργου
"Κατασκευή έργων για την ίδρυση νέου νεκροταφείου" στον πρώην δήμο Αγ. Κωνσταντίνου.

17. Χορήγηση παράτασης χρόνου περαίωσης των εργασιών του έργου

"Διαμορφώσεις Δημοτικών οδών Δήμου Μώλου" πρών δήμου Μώλου.

18. Χορήγηση παράτασης χρόνου περαίωσης των εργασιών του έργου "Κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου Αγ. Σεραφείμ" πρώην δήμου Μώλου.

19. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για την μελέτη "Οριστική μελέτη του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων της πυκνοκατοικημένης περιοχής του Δ.Δ Μώλου και σύνταξη τευχών δημοπράτησης" του πρώην δήμου Μώλου.

20. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου "Κατασκευή πεζοδρομίων" του πρώην δήμου Μώλου.

21. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για τη μελέτη "Περιβαλλοντική μελέτη των αποχετευτικών δικτύων και των εγκ/σεων επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Μώλου" του πρώην δήμου Μώλου.

22. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για τη μελέτη "Προμελέτη των εγκ/σεων επεξεργασίας λυμάτων Μώλου-Σύνταξη τευχών δημοπράτησης" του πρώην δήμου Μώλου.

23. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για τη μελέτη
"Οριστική μελέτη του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του Δ.Δ Μώλου" του πρώην
δήμου Μώλου.

24. ‘Εγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου
"Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στο Μώλο και την Μενδενίτσα".

25. Εξέταση αίτησης απαίτησης δεδουλευμένων(απο το 2009) του δημότη Αριστείδη Κωστακόπουλου και λήψη απόφασης.

thronio.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

" Που είσαι νιότη που έδειχνες πως θα γινόμουν άλλος "

Κώστας Βάρναλης

Για την πρώτη απευθείας ανάθεση καυσίμων από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Γιάννης Φραγκούλης

Ανώνυμος είπε...

Και πούσε ακόμη …..

Ανώνυμος είπε...

οι άσχετοι αρχίσατε τις λαλακίες!! έχετε και γνώμη για τα καύσιμα!!! χού ρε!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΧΕΤΙΚΕ 11:22 ΙΝΤΡΟΥΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ...ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

διάβασε μέχρι πότε είναι η ανάθεση και ποιο το ποσό της!! ο ιντρούκτορας! α και μάθε πώς μπήκε πετρέλαιο για να ζεσταθεί το σχολείο του παιδιού σου...

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Γιάννη, πάντα εκτός θέματος και πάντα ανενημέρωτος. Ψάξε την νέα εγκύκλιο που απέστειλε ο Ραγκούσης για τα καύσιμα, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για το θέμα σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και θα βρεις την απάντηση.

Βρε εσείς, να το ψάχνετε πρώτα το θέμα και μετά να γράφετε το όνομα σας από κάτω γιατί εκτίθεστε.
Και αν δεν μπορείτε να το ψάξετε πάτε στο δημαρχείο και ρωτάτε, οι πόρτες ανοιχτές είναι και πάντα οι αρμόδιοι στις θέσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, άμα δε ξέρει ο Φραγκούλης που είναι βέρος Κομμουνιστής, άρα ανόθευτος και ανέρωτος ιδεολόγος, ΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ,
που είναι παιδί της πιάτσας και ανήκει στο προνομιούχο 7% που ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ (το ξαναλέω), και μένει και στην Αθήνα άρα τα ξέρει όλα από μακρυά και τηλεπαθητικά,
....τότε..... ποιος ξέρει, οι ξενέρωτοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Τετριμίδας???
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ε...ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΝΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝNΟΟΥΜΕ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ.....ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΑΣΧΕΤΕ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

δε το πιασες.. πετρέλαιο στα σχολεία έβαλε ο δήμος και η ανάθεση είναι μέχρι 31/3.. και σήμερα όλοι οι δήμαρχοι ήταν στην αθήνα προκειμένου να συζητήσουν ΚΑΙ για το πρόβλημα των καυσίμων... αλλά εσύ βλέπεις φαντάσματα και μέσα στη θάλασσα!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ Η ΜΗ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ.ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ... ΓΙΑΤΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΚΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΗΣ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ!!!!!ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ....ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ...ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟς ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΡΑ Ως ΕΝΑς ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟς...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ως ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ...
ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,Ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ 'ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ' ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ... ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΤΕ; ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

παρατηρητή αν εμφανιστεί κανένας σε διαγωνισμό καυσίμων γράψε μας!!! αφού δε το ξέρεις το σπορ ας είσαι λίγο εγκρατής!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ Ο ΧΑΤΖΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ "ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ" ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ!!!!
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

σε προκαλώ να μάθεις από όλους τους δήμους του νομού πλήν λαμίας αν πέρυσι συμμετείχε κανένας στους διαγωνισμούς προμήθειας καυσίμων!! για αέρα καλός είσαι!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΑΠΕΣ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΡΑΙΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΩΝ(ΤΣΙΤΑΤΑ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ:ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΚΙ ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ".ΤΕΚΜΗΡΙΟ:ΧΑΤΖΗΣ Ο.Ε.(Β.Ρ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΙ ΨΩΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;ΕΨΑΧΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...
DUCK ROGERS