23 Μαΐου 2010

"Προσπάθεια λογοκρισίας στα blogs - με ποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να το περάσουν οι προπαγανδιστές"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

"Δημοσιοκαφροι της κακιάς ώρας,αλλά και πληρωμένα κομματόσκυλα που έχουν κάνει επάγγελμα την προβοκάτσια,εκμεταλλευόμενα τη μεγάλη επισκεψιμότητα δημοφιλών Ελληνικών blogs,έστελναν συνεχώς καθ'ολη τη διάρκεια της εβδομάδας σε συχνά χρονικά διαστήματα διάφορων ειδών Mail και καταγγελίες-φήμες,περί παραιτήσεων Υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης έτσι ώστε
1) να χτυπήσουν εσωκομματικά όσους δεν γουστάρουν
2)μέσα απο πλαστές φήμες να δημιουργηθεί το κατάλληλο back round ώστε να υπάρξει η

ανάγκη της δημιουργίας νομοθετικού πλαισίου για τα blogs...για να σταματήσει αυτή η διασπορά πλαστών ειδήσεων[.....]

την οποία φυσικά οι ίδιοι έκαναν.

Το Πασοκ είναι γνωστό δεκαετίες τώρα οτι με τους μηχανισμούς που διαθέτει,ελέγχει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ και οσα δεν ελέγχει το κάνει η Νέα Δημοκρατία...Συνεπώς όλες οι ειδήσεις που βγαίνουν έχουν πάντα έναν αόρατο νταβατζή.
Με τα Blogs όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο καθένας μπορεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ανοίξει ενα blog ή να στείλει μια επιστολή σε ένα blog και έτσι να κοινοποιήσει τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του σε μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Επίσης μπορεί να καταγγείλει οτι και οποίον θέλει.
Αυτό εχει 2 όψεις...Κάποιοι χρησιμοποιούν τη δύναμη του μεσοί που έχουν στα χέρια τους ώστε να χτυπήσουν αυτούς που θέλουν,ενώ κάποιοι άλλοι που είναι και οι περισσότεροι το κάνουν απο γνήσια και πραγματική αγανάκτηση.

Όλο το παραπάνω σκηνικό θέλει όπως είναι "λογικό" να το περιορίσει το Πασοκ καταργώντας την ανωνυμία στα Blogs με τη δημιουργία νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο ο κάθε Blogger θα πρέπει να έχει έναν νόμιμο αντιπρόσωπο του blog ο οποίος θα βγαίνει μπροστά σε περίπτωση που χρειαστεί.
Αυτό ταυτόχρονα,ουσιαστικά φιμώνει και (αυτό)λογοκρίνει τους Bloggers διότι υπό το φόβο του ότι θα έχουν να λογοδοτήσουν σε κάποιον,για κάτι το οποίο θα γράψουν πάνω στην αγανάκτηση τους...ουσιαστικά ευνουχίζει τόσο την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών...όσο και την ελευθεριά της γνώμης και της έκφρασης.
Για να δείτε το μέγεθος του φασισμού που επικρατεί εκεί έξω,τη Πέμπτη και τη Παρασκευή που μας πέρασε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων είχαν στίσει ολόκληρα τηλεδικία για τους διαδηλωτές οι οποίοι κατέβηκαν στους δρόμους και φώναζαν έξω από τη Βουλή "ΚΛΕΦΤΕΣ".
Φανταστείτε πως εάν ένα Blog γράψει πως και οι 300 της Βουλής είναι κλέφτες,ή οτι το Πασοκ και η Νεα Δημοκρατία τόσα χρόνια έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη...πόσες μηνύσεις έχουν να πέσουν και το τι έχει να γίνει.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για Ελευθερία της Γνώμης,της έκφρασης και του Τύπου,βάζοντας μετά τη λέξη "άλλα".
Στην Ελευθερία δεν χωρούν "αλλά" ή προϋποθέσεις.

Με άλλα λόγια....γιατί γίνεται αυτές τις μέρες όλος αυτός ο ντόρος με τις “φήμες” στα blogs...Απλά ώστε για να έχουν και αυτά έναν αόρατο νταβατζή ο οποίος θα μπορεί να τα ελέγχει ή να τα κατευθύνει με διαφόρων ειδών πιέσεις.

Τέλος να σημειώσουμε πως και η Νέα Δημοκρατία επι κυβερνήσεων της προσπάθησε πολλές φορές να λογοκρίνει τα Blogs και να δημιουργήσει νομοθετικό πλαίσιο γι'αυτα...Μόνο που αυτή, αντί για φήμες παραιτήσεων...έλεγε πως μέσα απο τα Blogs οργανώνονται οι τρομοκρατικές ομάδες και οι αντιεξουσιαστες που καταστρέφουν κάθε λίγο και λιγάκι το κέντρο της Αθήνας...Αυτό μάλιστα το είχε πει τότε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός (Κωστας Καραμανλης) πάνω στο βήμα της Βουλής!!!
Για να μην πούμε και για τις κατά παραγγελία γνωμοδοτήσεις Σανιδά και Τεντε
Συνεπώς ανάλογα με τα γεγονότα και τις εξελίξεις δημιουργούνται και τα κατάλληλα άλλοθι..."

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

http://prezatv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: