18 Μαΐου 2010

Ο φταίχτης …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Από το άρθρο, 'Τα IN και OUT της ημέρας' από την εφημερίδα Ημέρα

5 σχόλια:

Ζαγγανάς Νίκος είπε...

Καλό θά ήταν αυτή τήν Ωρα, τήν Δύσκολη γιά τόν τόπο μας ώρα ,νά μήν ψάχνουμε φταίχτες καί αυτουργούς,(Κάνουμε μεγαλύτερο κακό),αλλά νά δούμε ότι τά Καμένα Βούρλα Αφανίζονται από τόν Χάρτη τής Ελλάδας. Προτάσεις καί λύσεις λοιπόν καί ΟΧΙ στίς κριτικές (Ιδίως όταν έχουν σκοπιμότητα καί στόχο)

Ζαγγανάς Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε, αλλά να λέμε και τα σύκα – σύκα. Να ξέρουμε και ποιος φταίει. Μιας και εγώ, ως απλός δημότης δεν μπορώ να κάνω και πολλά για την ονομασία, πλην του να διαμαρτυρηθώ, αντίθετα με κάποιους άλλους όπως ο εικονιζόμενος που έπρεπε να έχουν κάνει πολλά. Άλλωστε τι να περιμένεις από κάποιον που δεν είναι από τα Καμένα Βούρλα σχετικά με την ονομασία??? Μετά μας πειράζει αν ο υποψήφιος δήμαρχος δεν είναι από τα Καμένα … μωρέ θα φάμε δήμαρχο μώλου έτσι όπως πάμε που θα είναι όλος δικός μας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ετσι κι αλλιως θα τρωμε Δημαρχο απο Μωλο..Εχει πολλους περισσοτερους κατοικους και ψηφοφορους απο τα Καμενα αλλα και τον Αγιο..Ειδικα αυτες τις εκλογες που υπαρχει δυνατο ονομα απο το Μωλο..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΩΛΟ Η ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΥΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
[[[ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ]]
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

SGANONYMUS είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ?

SGANONYMUS