27 Μαΐου 2010

Η τρόικα χτυπά την κάλπη της Ν.Δ.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Την Κυριακή οι εκλογές, αγριεύει η μάχη για τους τρεις υποψηφίους

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές στην Ν.Δ., οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαΐου, με τους τρεις υποψηφίους για την προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας να πραγματοποιούν τις τελευταίες επαφές με το εκλογικό σώμα, που φέτος για πρώτη φορά θα είναι η βάση του κόμματος.

Για την θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους, οι οποίες έχουν εγκριθεί από την αρμόδια εφορευτική επιτροπή του νομού, η κα. Βίβιαν Αργύρη, ο κ. Μιχάλης Κορδολέμης και ο κ. Ηλίας Σίγας. Μέχρι στιγμής η προεκλογική περίοδος στην Φθιώτιδα έχει κυλήσει χωρίς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, και χωρίς ωστόσο τα άλλα μέλη της Ν.Δ. να έχουν δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός πως στην εκλογική διαδικασία θα συμμετέχουν για πρώτη φορά τα μέλη του κόμματος, καθώς και όσοι εκλεγούν, θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος που θα γίνει τον Ιούνιο.

Η ψηφοφορία της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00, ενώ θα στηθούν συνολικά 26 κάλπες σε ολόκληρη την Φθιώτιδα, οι οποίες θα είναι διπλές,όπου
στη μία τα μέλη θα ψηφίζουν[.....]

Η συνέχεια του άρθρου στην εφημερίδα Ημέρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: