19 Μαΐου 2010

«Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ – Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα:

«Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ – Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σε εξέλιξη είναι ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα : «Η Λαμία που αγαπάμε – η Λαμία που μας πληγώνει», που έχει προκηρύξει η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Το θέμα είναι γενικό και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει έγχρωμες φωτογραφίες από την πόλη της Λαμίας, με ή χωρίς ανθρώπινο στοιχείο, που όμως να δείχνουν ή να υπονοούν αυτό που χαιρόμαστε ή αυτό που μας στεναχωρεί στην πόλη μας.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την[.....]


Δευτέρα 12 Απριλίου και θα λήξει την Παρασκευή 28 Μαΐου του 2010. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στέλνοντας έως και 3 (τρεις) έγχρωμες φωτογραφίες. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν τις φωτογραφίες με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pepla.gr. συμπληρώνοντας τη φόρμα με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail και τον τίτλο της φωτογραφίας (προαιρετικά)

Επίσης τα σώματα των φωτογραφιών θα παραδίδονται στην αίθουσα Τέχνης «Δαβανέλλος», που βρίσκεται στην Πλατεία Λαού, στον κ. Νίκο Δαβανέλλο, ώρες 10 με 12 το πρωί (εργάσιμες μέρες), ή, κατόπιν συνεννόησης, στα μέλη της γραμματείας της Πρωτοβουλίας. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο της Αίθουσας Τέχνης «Δαβανέλλος» από 28 Μαίου έως 4 Ιουνίου (ώρες λειτουργίας της έκθεσης 10 – 12 το πρωί και 6 – 9 το απόγευμα), όπου και θα γίνει η βράβευση των νικητών με ευθύνη της Κριτικής Επιτροπής.

Στους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα δοθούν τιμητικά διπλώματα και αναμνηστικές πλακέτες. Θα δοθούν επίσης τρεις (3) τιμητικοί έπαινοι στους αμέσως επόμενους σε σειρά κατάταξης συμμετέχοντες. Οι έξι (6) αυτές νικητήριες συμμετοχές, μαζί με τις είκοσι εφτά (27) επόμενες σε σειρά κατάταξης, σύνολο τριαντατρείς (33), θα συμμετάσχουν σε εκθέσεις που θα διοργανώσει η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, η οποία θα διατηρεί το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσει για την προώθηση των σκοπών της, πάντα με αναφερόμενο το όνομα του δημιουργού κάτω από τη φωτογραφία.


Για περισσότερες πληροφορίες οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

στον κ Γιάννη Κούτσικο τηλ 6937378138 και στον κ Νίκο Δαβανέλλο τηλ 2231024564

Η γραμματεία
-------------------------------------------
Πληροφορίες: Γιάννης Κούτσικος τηλ 6937378138

Δεν υπάρχουν σχόλια: