21 Μαΐου 2010

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον Καλλικράτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τελικό το όνομα Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου για τον δήμο μας αφού δεν υπήρξε η δεν έγινε αποδεκτή κάποια παρέμβαση σχετικά, μετά και από την ψηφοφορία που έγινε στο επίμαχο νομοσχέδιο αργά την Πέμπτη, ενώ την Τρίτη θα πάει στην ολομέλεια.

Βέβαια όπως έχουμε ξαναγράψει, αλλά και επανέλαβε ο Ραγκούσης, η ονομασία αλλά και έδρα μπορούν να αλλάξουν με απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο (με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3).

Επίσης, οι άλλες τροποποιήσεις που έγιναν είναι οι εξής:
Δεν ισχύει το ασυμβίβαστο σε δήμους κάτω των 25,000 (εκεί συγκαταλεγόμαστε και εμείς)για άλλα 4 χρόνια, ενώ δόθηκε παράταση για την αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτες μέχρι 31/12/2010.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την αξιοπρέπεια του την προστάτευσε παραιτούμενος από κάθε αξίωμα φανερά απογοητευμένος. Αν παραιτούνταν μόνο από πρόεδρος θα σήμαινε ότι υπήρχε ακόμα αποδοχή στο πρόσωπο του Μάκη και απλά διαφώνησε σε κάποιο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κύριο Μουρτζούνη που έδειξε ότι υπάρχουν και αρσενικοί δημοτικοί σύμβουλοι με πράξεις.Οι υπόλοιποι φαίνεται φοράνε ''κοιλότες'',χωρίς να θέλω να προσβάλω τις γυναίκες.Ο Δήμαρχος δεν κάνει ούτε με τον εαυτό του.Κρίμα γιά τον τόπο γιατί ούτε ο εχθρός του δεν θα περίμενε τέτοια αποτυχία.Μα ούτε ένα ευρώ δεν έβγαλε γιά έργο.Απλά τροποποίησε τα χρήματα γιά την κατασκευή νέου Δημαρχείου που είχε βγάλει η προηγούμενη Δημαρχεία,''αλλάζοντάς'' μας τα φώτα μα απευθείας αναθέσεις.Εγώ λέω ότι δεν κονόμησε κανένας.Ακόμα και αν είναι έτσι τον πιστεύει κανένας.ΚΡΙΜΑ γιά τον τόπο.Ο καλύτερος τόπος στα χειρότερα χέρια.

Ανώνυμος είπε...

Μετά μεγάλης μου λύπης παρατήρησα οτι στο λιμάνι των Καμένων Βούρλων αναρτήθηκε ανακοίνωση για ελλημενισμό. Πάλι το ίδιο κόλπο με 3 ημέρες διορία ( οι οποίες είναι Σαββατοκύριακο και Δευτέρα -αργία).
Δεύτερον ενημερώθηκα για το καθεστώς του λιμένα στο ότι δεν τηρεί καμία προυπόθεση και δεν έχει παραδοθεί επισήμως απο την υπηρεσία τουριστικών λίμενων και σε καμία πέριπτωση δεν μπορεί να εισπράξει χρήματα η Δημοτική αρχή.
Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι λαμβάνει χρήματα για υπηρεσίες που υποτίθεται σου παρέχει. Θα ήτανε περιττό να αναφερθώ σε αυτό το τομέα. Επίσης είναι πάρανομο το να έχει ο Δήμος - Αντωνίου αυθαίρετο τιμολόγιο καθώς υπάρχει τιμοκατάλογος του λιμενικού ταμείου ο οποιός θα έπρεπε να τηρείται.
Τελευταίο αλλά ίσως και πιο σημαντικό είναι ότι οι κανόνες ασφαλείας πρακτικά δεν ύπαρχουν και συνεπώς ο Δήμος είναι υπόλογος για οτιδήποτε συμβεί και αναρωτιέμαι άραγε έχει κάποιος ενημερώσει τον φύλακα - υπάλληλο για τις ευθύνες που θα έχει σε περίπτωση ατυχήματος???

Ανώνυμος είπε...

Συνεπώς καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να μην καταβάλουν κανένα ποσό σε καμία περίπτωση !!!
Είναι παράνομο , δεν σε εξασφαλίζει σε κανέναν τομέα (κλοπή - ατύχημα κλπ) , είναι παράτυπο και επιλήψιμο!
Σε σχετική ερώτηση μου σε νομικό της περιοχής είχα την εξής εκπληκτική απάντηση " Είναι σαν να δωρίζεις κάποια λεφτά στον Δήμο Κάμενων Βούρλων όπως ακρβώς είναι το ταμείο ενίσχυσης της Ελλήνικής οικονομίας!! "