28 Μαΐου 2010

Το χάσαμε το όνομα πατριώτη…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με τις υγείες μας το όνομα Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

Για όσους δεν κατάλαβαν, η ονομασία δήμος Θρονίου, που είχε σοβαρές ενδείξεις ότι θα μπορούσε να είναι το νέο όνομα του δήμου, δεν υποστηρίχθηκε από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, με υπαιτιότητα καταρχήν του δημάρχου αλλά και μιας μερίδας ακροατών του συγκεκριμένου δημοτικού συμβουλίου που κάποιοι εξ αυτών ανήκουν στην ομάδα ενεργών δημοτών Καμένων Βούρλων, όπως ο κύριος Μακρινήτσας (ο στρατηγός).

Δεν θέλαμε να πέσουμε στα μαλακά... εεε?? μας αρέσει το σκληρό rock !!!

Το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο συνοδεύτηκε από αρκετά ενδιαφέροντα, όπως με την επίσημη πρώτη του κυρίου Πλατανιά ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ,μετά από την παραίτηση Μουρτζούνη, αλλά και την αποχώρηση από την συνεδρίαση του κυρίου Τρίγκα (πρώην προέδρου του ΔΣ) ‘για δικούς του’ λόγους.

Το καλύτερο αστείο (θέλω να πιστεύω) που άκουσα στην πιάτσα, είναι ότι θα τα βρουν Μώλος & Άγιος Κωνσταντίνος που θα κατέχουν τα 2/3 στο νέο συμβούλιο με την νέα μορφή του Δήμου και για 2 χρόνια θα έχουν την έδρα στον Μώλο και τα άλλα 2 χρόνια στον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ για ονομασία του δήμου θα έχουμε για 2 χρόνια σκέτο Άγιος Κωνσταντίνος ενώ τα άλλα 2 χρόνια θα λεγόμαστε δήμος Μώλου.

Χαιρετίσματα στους δικούς μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από απίστευτοι, κάποιοι από εσάς όχι όλοι, είστε και ανιστόρητοι.
Μερικοί πάντως έχουν την άποψη ότι ο δήμος πρέπει να μετονομαστεί σε δήμος Καρυάς με έδρα τα Καμένα Βούρλα, η έστω το ανάποδο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι από το ακροατήριο φώναζαν ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ όταν η αντιπολίτευση αλλά και ο δήμαρχος στην αρχή πρότειναν το Δήμος Θρονίου ως επιλογή για ψηφοφορία?

Ανώνυμος είπε...

ε οχι ρε φιλε και καρυας καλυτερα να τον λεγαμε δημος χαρμας
ο ρεγκινιωτης