26 Μαΐου 2010

Η έλλειψη ενδιαφέροντος ή η αποχή δεν αποτελούν μήνυμα πια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Της Βίβιαν Αργύρη,
Εκπαιδευτικού, Υποψήφιας Προέδρου για τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φθιώτιδας

Πλησιάζοντας στην ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και των Τοπικών Επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλα τα μέλη της Παράταξης στον Νομό και να τους υπενθυμίσω να στηρίξουν μαζικά, με την προσέλευση τους την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και με την δύναμη της ψήφου τους να επιλέξουν τι είδους διοίκηση και λειτουργία του Κόμματος θέλουν στο Νομό μας συμμετέχοντας ενεργά στην εκλογή όλων των οργάνων του Κόμματος.

Να δώσουν μ’ αυτό τον τρόπο το[.....]

στίγμα τους στην ανασυγκρότηση της οργάνωσης του Κόμματος, τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους για να διευρύνει η νέα Νέα Δημοκρατία το άνοιγμά της στην κοινωνία και να βελτιώνει τις πολιτικές της σε όλους τους τομείς, τώρα ειδικά που η Πατρίδα το χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η έλλειψη ενδιαφέροντος ή η αποχή δεν αποτελούν μήνυμα πια, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία διανύει ιστορικά μια περίοδο ανασυγκρότησής της που στόχο έχει να ξαναγίνει μια ισχυρή παράταξη.

Είναι η εποχή πια που με ήρεμες δυνάμεις οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία στα προβλήματα και στις αγωνίες που κάθε μέρα βιώνουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε, ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τους δεσμούς και τη συνεργασία μας προς όφελος της Παράταξης και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας. Όλες και όλοι μαζί από κοινού, να συζητήσουμε και να χαράξουμε την πορεία μας για το αύριο αφού η επιτυχία στηρίζεται στη συλλογική δουλειά. Μαζί φτιάχνουμε τη συνολική πρότασή μας, με αισιοδοξία, με προοπτική, με ελπίδα για την πατρίδα μας την Ελλάδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι καταλαβαίνω δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Μετά απο την καταστροφή που έχουν φέρει στην χώρα μας τα 5 κόματα στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθείτε να στηρίξετε ακόμη. Μην απογοητεύεστε όμως, συνεχίστε υπάρχει ακόμη περιθώριο να πάει η χώρα πιο κάτω. Δείτε όμως τι έγινε στην Αργεντινή όταν έφτασαν στην χρεοκοπία. Εύχομαι να πάρετε το αξίωμα του προέδρου και να είστε η εξαίρεση (προσοχή, οι εξαιρέσεις δεν χωρούν σε αυτά τα σχήματα (κόμματα)). Καλή επιτυχία !

Ανώνυμος είπε...

Οι κρίκοι της Βίβιαν είναι όλα τα λεφτά! ψηφίζω Βίβιαν