24 Μαΐου 2010

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Καιρός είναι ν ανοίξουν τα θέματα της παιδείας. Με τέτοιο οικονομικό πρόβλημα και ανεργία δεν θα περισσεύουν χρήματα για την οποιασδήποτε μορφής ιδιωτική παιδεία η φροντιστήρια. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι. Γονείς , μόνιμοι Καθηγητές , δάσκαλοι και φροντιστές (ΟΧΙ ΟΛΟΙ δεν είναι καλή η ισοπέδωση) εφησυχασμένοι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα πού γίνεται στην δια βίου παπαγαλία μάθηση απαξιώνοντας τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τού σχολείου κάνοντας τα παιδιά μας νευρωτικά και καθόλου ευτυχισμένα. Γονείς πού παρκάρουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια(πολλά από αυτά κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους ) έχοντας την συνείδηση τους ήσυχη. Η καινούργια σχολική περίοδος θα μάς βρει άλλους ανθρώπους. Κάποιους στην απογοήτευση και στην κατάθλιψη από την σύγχρονη οικονομική ανέχεια και άλλους ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ……………… Τα περιθώρια στένεψαν.

Στάθης Ανδρικόπουλος.

ΥΣ. Προσωπικά θα καταβάλω οποιαδήποτε προσπάθεια στο να ΄΄ συλληφθεί ΄΄ ο πολιτικά ένοχος για την κατάντια και την προοπτική αυτής της παιδείας και καλώ από τώρα σε διάλογο γονείς , καθηγητές και δασκάλους με το ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ.

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
΄΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4486:new-world-order-bilderberg&catid=95:2009-05-19-07-31-35&Itemid=122

Φίλε Στάθη διάβασε σε αυτη την ιστοσελίδα τα ονόματα αυτών που έχουν πάει στις συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg!!! Δες πόσoυς από αυτούς ήταν και είναι υπουργοι Παιδείας!!!

Τον Έλληνα εκεί προσπαθουν να τον χτυπήσουν!!! Αφού δεν μπορούν να μας εξοντώσουν με διαφορετικό τρόπο, προσπαθουν να μας καταστρέψουν την μόρφωση και να μας κάνουν άβουλα όντα, χωρις κριτική σκέψη χωρίς τιποτα!!!

ΕΓΩ